Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין מזגן לסקודה שנת 97 מנוע 1.6. מישהו יכול להמליץ לי על מקום באזור המרכז? כל מי שמצאתי לא עוסק בהתקנה או אין לו את כל החלקים, רק מדחסים...

בבקשה בלי תגובות כמו "עדיף לך לימכור את האוטו וליקנות אחר עם מזגן, יצא יותר משתלם" וכו'. תודה מראש.

פורסם

רוב המתקינים נעלמו מהשטח מכיוון שמבחינה כלכלית ההתקנה לא כדאית.

פנה אל חבר הפורום רפי לין לשם קבלת המלצה על מתקין.

התגובות שקיבלת מצויינות תקשיב להמלצות של אחרים בל נשכח שהתקנה כזו יכולה לעלות בסביבות 2500 שקלים.

איזה כייף לי :)

פורסם

לאור העובדה שהחל משנת 88 כל רכב בעל מנוע 1.6 ומעלה מחוייב במזגן ,משהו לא מסתדר בשאלה שלך.תבדוק אולי יש את כל המערכת וחסר רק המדחס?בשנת 97 לפי דעתי כמעט ולא נמצכרו רכבים ללא מזגן בכל הנפחים של מנוע.

פורסם
לאור העובדה שהחל משנת 88 כל רכב בעל מנוע 1.6 ומעלה מחוייב במזגן ,משהו לא מסתדר בשאלה שלך.תבדוק אולי יש את כל המערכת וחסר רק המדחס?בשנת 97 לפי דעתי כמעט ולא נמצכרו רכבים ללא מזגן בכל הנפחים של מנוע.

הרכב הובאה לארץ במין יבוא אישי כאשר עלינו לפה בשנת 98 =)

פורסם
תנסה להשיג מזגן מפירוק.

אבל אין לי מוסג איזה חלקים אני צריך... או שאני יבוא יגיד "תביא לי את כל החלקים שקשורים למזגן!"?

פורסם

אם אתה מאיזור הצפון אני מסוגל לקחת על עצמי פרוייקט כזה כבר עשיתי את זה לא פעם ולא פעמיים.

צור קשר בפרטי..

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם
אם אתה מאיזור הצפון אני מסוגל לקחת על עצמי פרוייקט כזה כבר עשיתי את זה לא פעם ולא פעמיים.

צור קשר בפרטי..

אני מאזור המרכז... ראשל"ץ... :-(

פורסם

אני ייתן לך קו מחשבה, כאשר המכוניות הללו יובאו לארץ הייתה חברה קבלנית אשר התקינה את המזגן לרכב (הרכבה מקומית).

נסה איכשהו לאתר מי הייתה החברה ובטוח נשאר להם הרכיבים,והמחיר שלהם יורד כיוון שאין להם אינטרס לשמור אותם ככה אולי תוכל להוזיל לך עלויות.

פורסם

תראה, אני יודע שביצעו עבור דוד לי עבודה כזו בסקודה 94 (פורמן).

בסה"כ אתה צריך למצוא סקודה כזו בפירוקיה - ופשוט לבקש את כל החלקים.

מייבש אין צורך לקנות, כזה קונים חדש בכל מקרה.

אתה צריך את הצנרת של המיזוג, רדיאטור של המזגן, אולי עוד מאוורר לרדיאטור (תראה איך זה בנוי על האוטו), מדחס תקין, רצועות חדשות ואולי גם יחידה פנימית בתוך האוטו (כך היה בסקודה הישנה).

כמו כן רצוי גם להשלים לכפתורים מקוריים של הרכב שמדליקים את המזגן - מה שמצריך עוד חיווט מקורי שמתחבר לצמה אצלך.

אחרי שכל החלקים האלה יהיו בידך - תתחיל לחפש מישהו שמוכן להתעסק עם זה. אני מאמין שהם ידברו אחרת ברגע שכל החלקים יהיו ביד שלך והעבודה שלהם תהייה רק ההרכבה.

פורסם

אפשר לנסות לעשות DIY קצר, קח מזגן חלון, ממיר מתח 220V עושה חור ויש לך מזגן במחיר נמוך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...