Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח סופ"ש / חודשי - לפני גיוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בקרוב נגמר הביטוח על האוטו של אמא ( עוד 3 שבועות - נגמר השנה ) ועכשיו אני עומד לפני גיוס לצבא.

רציתי לברר האם יש חייה כזאת ביטוח לחודש ( עד שאני אתגייס ) ולאחר מכן לעשות ביטוח לסופ"ש - העניין הוא שאני מעוניין עכשיו באוטו של אבא - אודי :)

האם יש ביטוחים כאלו? האם המחיר יהיה יותר יקר בגלל שזה אודי?

פורסם

רוב חברות היבטוח היום עושות ביטוחים לכמה זמן שתרצה. אפילו אתה יכול לשלוח הודעה כשאתה עולה לרכב והודעה כשאתה יורד מהרכב. עולה הרבה יותר ולפעמים יותר מכפול, אבל אם זה משתלם אז עדיף. רק ביטוח לחודש עם נהג חדש יעלה קצת אני חושב, תבדוק את זה. ולגבי האודי, כל רכב והמחיר שלו. כמובן, תלוי איזה אודי.

פורסם
רוב חברות היבטוח היום עושות ביטוחים לכמה זמן שתרצה. אפילו אתה יכול לשלוח הודעה כשאתה עולה לרכב והודעה כשאתה יורד מהרכב. עולה הרבה יותר ולפעמים יותר מכפול, אבל אם זה משתלם אז עדיף. רק ביטוח לחודש עם נהג חדש יעלה קצת אני חושב, תבדוק את זה. ולגבי האודי, כל רכב והמחיר שלו. כמובן, תלוי איזה אודי.

יש חברות מסויימות שאתה יודע שעושות את זה?

האם חברת הביטוח של אבי לא עושה את זה - יש מצב שלאוטו בעצם יהיה ביטוחים נפרדים? אחד לי ואחד לאבי?

פורסם

ממה שאני יודע בחברת הביטוח שלנו (ישיר) אין חשיבות לתאריך גמר הפוליסה אם אתה רוצה לעשות בה שינויים. אתה פשוט משלם יחסית. נגיד ביטוח לנהג צעיר עולה 12000 ש"ח בשנה (אני יודע שזה הרבה, סתם נוח יותר לחשב ככה) אז אתה יכול להמשיך אותו איך שהוא, ולהפסיק את הביטוח לנהג הצעיר לאחר חודש. מה שתשלם יהיה 1000 ש"ח (חודש אחד מתוך 12)

אני יודע מחבר ששירת איתי בזמנו (דיברתי איתו על זה לפני שנתיים) שהיה לו ביטוח שהוא הפעיל והפסיק פשוט באמצעות SMS. לא יודע באיזה חברה.

אני עשיתי ביטוח של ארבעה ימים (בדיוק סופ"ש, אפילו קצת יותר) בעלות של 50 ש"ח בביטוח ישיר. ואני מאמין שזה עדיין קיים כי הפסקתי (עם הצבא הזה) את זה רק לפני שלושה חודשים.

עריכה: אין דבר כזה שני ביטוחים שונים. יש ביטוח למי מורשה לנהוג על הרכב (כלומר פיצוי בעת תאונה) שזה חובה + מקיף/צד ג' (שזה ה"רגיל") ובנוסף תוספות לנהג חדש/צעיר/גם וגם

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...