Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי פיג'ו 307 XR שנת 2002, 1600 סמ"ק.

ביומיים האחרונים כאשר נפתחת דלת כלשהי כאשר המנוע עובד ואני עומד בניוטרל או בולם, נורת STOP מהבהבת בצג המחוונים למספר שניות ונעלמת.

מה הבעיה?

בספר רכב רשום לי שנורית STOP אומרת שעלי לגשת מיד למוסך, אבל לא רשום שם שזה קשור לנעילה.

בנוסף כפתור הנעילה המרכזית לא משפיע על פתיחת דלת מבפנים, רק מבחוץ. אם מישהו יושב בפנים כשלחצתי על כפתור הנעילה המרכזית - הוא יכול לפתוח את הדלת.

אשמח לכל עזרה שהיא...

פורסם
כאשר הרכב בהילוך ודלת כלשהי נפתחת נדלקת נורת ה STOP, ככה זה צריך להיות.

איציק

ואם אני אוכל לומר לך בוודאות כי זה לא היה ככה עד לפני יומיים? רק לפני יומיים בגלל החג נכנסו אצלי מאחור אנשים לראשונה מאז רכשתי את הרכב.

או שהמצב שהיה עד לפני יומיים הוא הלא תקין?...

פורסם

בדקתי עכשיו עם פיג'ו 307 אחר, אותו דגם בדיוק רק שנת 2003, וכאשר הרכב מונע ונפתחת דלת, מופיע בצג רק איור של הדלת שנפתחה, ללא נורית STOP וללא צפצוף האזהרה.

ככה שזאת בעיה אצלי ברכב ככל הנראה.

מה עושים?

פורסם

אין לך שום בעיה, פשוט ברגע שהרכב בהילוך והדלת נפתחת אז מחשב מראה לך שיש משהוא שיכול למנוע ממך נסיעה.

אצלי ב206 זה אותו דבר.

Zoom-Zoom...

פורסם
אין לך שום בעיה, פשוט ברגע שהרכב בהילוך והדלת נפתחת אז מחשב מראה לך שיש משהוא שיכול למנוע ממך נסיעה.

אצלי ב206 זה אותו דבר.

איזו שנה ה- 206 שלך?

כי אמרו לי שזה מה שקורה בדגמים שנחשבים (היום) ישנים.

שלי שנת 2002, ושלך?

• תוכן חדש...