Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כחודשיים התחדשתי בrunx 2006 שמורה במיוחד! אך משום מה אחרי כחודש אחד השלבים של פתחי המזגן (אלו שצמודים לרדיו) נשבר :cry:

חשבתי לפרק בעצמי ולהביא חלק מפרוקיה אך אינני יודע איך לפרק . לפי מה שראיתי הודעות קודמות בקורולה זה סוג של פאזל. מישהו יכול לתת פרטים +תמונות??

דבר שני - נראה לכם שכדאי בכלל מפרוקיה? חלק שעמד בשמש וגם ככה מועד להתפרק - אולי עדיף חדש?

יש למישהו מושג לגבי עלויות?

תודה!

פורסם

יש לי את ה2007 - אותו הדגם בעצם (אמנם סדאן אבל אותו הפנים).

בעקרון כדי לפרק את כל הקונסולה אתה צריך להוציא קודם את המאפרה ואז אתה יכול להתחיל לפרק כלפי מעלה ומטה את כל החלקים, החופה של ידית ההילוכים, והמאפרה עצמה.

אחרי זה החלק שבו יושבת התושבת של הרדיו דיסק נראה שהיא פשוט נשלפת החוצה (בעדינות ולאט) ואז אתה יכול גם לפרק את הקונסולה שבה יש את הכפתורים של המזגן.

תא כפפות גם כן מתפרק כמו לגו - יש תפס שצריך לשחרר בצד ימין וכל העסק נתפס על תיקתקים - אין אף בורג.

באמת רכב קל מאוד לפירוק והרכבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם כבר בפירוקים עסקינן... מענין אותי איזה רמקולים יש בדלתות. איך אני מפרק?? כנ"ל לגבי המכסה של הטוויטרים. יש לי חשד קל שהבעלים הראשון השאיר שם הפתעות נחמדות...

לגבי הקליפסים - האם הם מהסוג הנשברמהר? (כמו שהבנתי שיש ביונדאי)

ודבר אחרון . האם יש מקום לדאבל דין? האם יש אפשרות לשמור על השליטה מההגה אם מחליפים מערכת?

פורסם

אם הקליפסים נשברים או לא זה גם תלוי באיזה סוג של מגע יש לך בידיים :-D או לקודמך.

המשולשים של הטוויטרים - פשוט נשלפים החוצה במשיכה - לאט לאט - בעדינות.

הדיפון - בידית הפנימית של הדלת יש כיסוי לבורג מרכזי - תוציא את הכיסוי בעדינות עם מברג שטוח דקת תוציא את הבורג.

תפרק את המשענות של הידיים ואז תהיה לך גישה לפרק את הגשר של מפסק\מפסקי החלון\חלונות (תלוי איזו דלת).

אח"כ עד כמה שאני זוכר אתה תראה עוד איזה זוג ברגים שאתה צריך לפרק וכל השאר זה למשוך את הדיפון החוצה - כדי להוציא אותו לחלוטין עד כמה שידוע לי אתה צריך להרים את הצד הרחוק שלו מהדשבורד כלפי מעלה ורק אחרי זה את הצד הקרוב במאין תנועה אלכסונית והוא צריך לצאת ללא כל בעיות.

זה מקריאה של מדריך אינטרנטי שמצאתי פעם על הדלתות. בדגמים של 93 עד 97 ו98 עד 2001 אני יכול לאמר לך בוודאות איך צריך לפרק את הדיפונים - הדגמים האלה, יש לי פחות נסיון...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על העזרה!

מבירור קצת בחברה, כנראה שאני בכל מקרה לא אביא חלק חדש. העלות פשוט מפחידה. 1200 ש"ח לעומת 250 מפרוק...

כנראה שהידים בסדר כי הכל יצא שלם.

\תודה!

• תוכן חדש...