Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחיל להייות לי חוסר קטן של מים אחרי 500 ק''''מ הוספה של כוס מים זה תקין? אחרי נסיעה והגעת טמפרטורת עבודה אני פותח מיכסה מנוע לבדוק אולי יש נזילה קטנה נגעתי במיכסה של הרדיאטור שהוא סגור לחצתי עליו בצד ועזבתי ואני רואה שהמים מתחילים ליגלוש מימנו עש שיישרתי אותו הפסיק לצאת המים זה תקין ??? או שזה מקום הבריחה של החוסר שיש לי ??? סיוויק 92

פורסם

שלום רב !

מה יותר פשוט מלהחליף מכסה, מומלץ בלחץ ליברות,הרשום על המכסה הישן?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

המיכסה חדש לכן אני שואל האים זה תקין

שמתי שלוחצים על צידי המיכסה המים יוצאים ? המיכסה שקניתי בידיוק באותו לחץ 1.1

פורסם

המיכסה חדש לכן אני שואל האים זה תקין

שמתי שלוחצים על צידי המיכסה המים יוצאים ? המיכסה שקניתי בידיוק באותו לחץ 1.1.

פורסם

שלום רב !

המכסה תקין, אך בריחת המים בעת הלחיצה אינה תקינה, מים אמורים לעבור ישירות למיכל העבוי אך לא לצאת מהמכסה, יתכן ותושבת ההמכסה ברדיאטור לא תקינה, הכנס למכון רדיאטורים, לשם אבחנה מקרוב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...