Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן אני מחפש סופר מיני אוטומטית חמודה חסכונית ואמינה

אבל כל מכונית שאני נסגר עליה אני מקבל המון ביקורות רעות

פיאט גרנדה: לא סוחבת ולא אמינה

שברולט אוואו: מסוכנת לא נוחה לא יציבה ועוד המון

סיאט איביזה: לא אמינה(לדעתי אוטו מעולה אבל ככה אמרו לי)

פיג'ו 206: לא הכי חסכוני + בעיות בחשמל ופלסטיקים

סיריון ו-c3 לא אוהב וסוזוקי סוויפט יקרה

מה לעשות בבקשה תעזרו לי

פורסם

על כל אוטו תשמע 1001 דעות וחוות דעת שונות, לחיוב ולשלילה.

לא ציינת מהו תקציבך או האם אתה מחפש רכב חדש מהניילונים או משומש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סליחה.

התקציב שלי הוא 65 אלף ואני מחפש רכב יד ראשונה שנת 2007

ואפשר גם טיפטרוניק הכל חוץ מידני ורובוטי

פורסם

על איביזה אני יכול להגיד לך שהיתה בבעלותי איביזה 2003 במשך שנתיים (2007-2009) ולא היתה לי אף תקלה. גם לי אמרו שהיא לא אמינה לפני שקניתי.

אני גם לא מודע לשום בעיות חשמל ופלסטיקים שמאפיינות את ה 206 (חוץ מזה שהפלסטיק אינו איכותי).

חשוב לבדוק הסטוריית טיפולים ולטפל במוסך טוב ובזמן. ככה אתה מקטין את הסיכוי לבעיות.

emotion of motion

פורסם

ההונדה ג'אז היא אחלה אוטו.

מאוד אמין וחסכוני עם גיר רציף.

מומלצת מאוד!

קיימת בשנים 2003-2008 (אם תצליח למצוא אחת).

פורסם

איזה בעיות חשמל ב206?!! קשקוש! הפלסטיקים לא ברמה של מרצדס אבל הכל יושב במקום בלי שום בעיה בלי להתקלף ובלי להתפרק.

פורסם

יש לנו במשפחה דייהטסו סיריון בליסינג מזה כשלוש שנים.

היא עונה בצורה טובה לכל הדרישות שציינת - אמינה, חסכונית ואולי אפילו תמצא את העיצוב שלה כחביב (זה כבר עניין של טעם אישי).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...