Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני לא בטוח שפה אני צריך לפרסם אבל אני אשמח אם תעזרו לי.

אני רוצה להחליף את ההגה בסוזוקי סוויפט שלי, ומישהו הציע לי הגה מיקצועי עם מתאם להונדה ופונטו.

זה מתאים לסוזוקי סוויפט?

איך אני יכול לברר?

איך מתקינים ?

תודה רבה לעוזרים :)

front: morel dotech ovation 6

back :Pioneer 460W TS-A6993

sub: pioneer 1400w TS-W308D4

amp : ba4400

פורסם

למה לא לקנות פשוט אחד עם מתאם לסוויפט?

ובקשר להתקנה, תיגש ל"סדנת שיפורים" הקרובה לביתך ותשאל. אני מאמין שמורידים את הישן ושמים את החדש (עניין של כמה ברגים)

מה גם שב"הגאים מקצועיים" אין כרית אוויר, אז קח את זה בחשבון אם אתה מתכנן לעשות תאונות

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
למה לא לקנות פשוט אחד עם מתאם לסוויפט?

ובקשר להתקנה, תיגש ל"סדנת שיפורים" הקרובה לביתך ותשאל. אני מאמין שמורידים את הישן ושמים את החדש (עניין של כמה ברגים)

מה גם שב"הגאים מקצועיים" אין כרית אוויר, אז קח את זה בחשבון אם אתה מתכנן לעשות תאונות

עד כמה שאני יודע (וזה לא הרבה אז תקן אותי אם אני טועה) גם בשלי הקיים אין.

לגביי סדנת שיפורים שכזאת, איפה יש כזאת ? כמה עולה מתאם בנפרד? (בערך) והגה כזה עובר על החוק באיזשהי צורה? טסט ?

תודה וסליחה על כל השאלות שיכול להיות מטומטמות.. (נהג חדש בכל זאת חח) :)

פורסם

הייתי אומר לך כמה עולה דבר כזה ואם הוא עובר טסט או לא, אבל לצערי אין לי מושג, מה שכן, "סדנאות שיפורים" לא קשה למצוא, תשאל חברים שגרים לידך, או תרשום כאן איפה אתה גר, ומישהו כבר יתן לך כיוון

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני גר בראשון לציון

אני נהג חדש כך שאין לי ממש מושג לגביימוסכים או סדנאות בראשון.

אשמח לקצת עזרה במציאה תודה :)

• תוכן חדש...