Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה דרך PayPal ללא מרכז ב eBay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברצוני לרכוש מוצר מסויים מחברה מוכרת ולשלם באמצעות PayPal, רציתי לדעת איזה חסרונות יש לעניין (מול מרכז ב eBay ותשלום ב PayPal).

האם יש איזה יתרון משמעותי שאני מפסיד כאן, אני מניח ש Dispute עדיין אפשר לבצע?

תודה.

פורסם

החסרון הוא המחיר המלא שתשלם כמו כן אין לך דירוג החברה כמו ב EBAY לגבי אמינותה וגם אני יודע שיש ביטוח ש EBAY בעצמו מעניק בשיתוף מוכרים אמינים .

פורסם

היתרון ב EBAY הוא הידיעה והבהירות שיש לך לגבי זכויותיך כקונה. אתה יודע בדיוק מה לעשות במידה ומשהו לא בסדר בתהליך הקניה (אומנם אתה לא יודע איך תהליך שכזה יסתיים, אבל לפחות קל להבין מה לעשות כדי להתחיל תהליך של קבלת הכסף בחזרה במידה ומשהו לא בסדר. בנוסף EBAY היא מערכת מבוססת פידבקים, ככה שכל מוכר יודע שבעיה במכירה תוביל לפידבק שלילי - שיטה המקנה יתרון ברור לציבור הקונים).

כפי שאתה יכול לראות, התנאים לא כל כך פשוטים, למרות שבהחלט ניתן לקרוא ולהבין, ההמלצה שלי היא:

לשלוח לשני הגורמים (גם החנות ממנה אתה קונה וגם ל PAYPAL) אימייל ובו כל השאלות הרלוונטיות לכל צד בהן אתה תבהיר לעצמך בדיוק מהם הסיכונים, הזכויות והחובות שלך, כקונה. עצה זו תקפה גם למי שקונה ב EBAY כדי לברר בנושאים שכיחים כגון משלוח לישראל וכדומה.

שמירת עותק של אימייל זה ביחד עם התשובה תיתן לך סוג של אסמכתא והתחייבות לגבי תנאים אלה, בטח ובטח תעזור במקרה של בעיה כלשהי בתהליך הקנייה.

יתרון אחרון ולא פחות חשוב, שליחת הדואר לחנות תיתן לך אפשרות (לפי זמן תגובה, צורת התייחסות) לראות האם החנות\חברה שממנה אתה קונה אכן רצינית ושירותית. למשל: כמה שאתר יכול להראות מסודר ויפה, בתוך שתשקול שנית לקנות בו אם תקבל תגובה לשאלה כלשהי לאחר שלושה שבועות, וכמובן ההפך אם תזכה לתגובה לאחר יום עבודה.

בהצלחה, קניה נעימה !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...