Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
edanj, צר לי שהטעו אותך,

אף אחד לא "מטעה" אותי, אני חלק מהמערכת...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1,500,000 ביט לשניה זה 183.1 קילו בייט לשניה, זה 643.7 מגה בייט לשעה (X60X60/1024) זה 15.07 גיגה בייט ליום (X24/1024) זה 452.1 גיגה בחודש.

בהנחה שאתה על הקצה כל החודש ויש לך גם מה להוריד כל החודש...

אני לא מצליח לראות 50 גיגה בחודש, וגם זה ב HD.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

יש לי חבר שמוריד כל חודש באיזור ה-120GB.

הוא אמר לי שהתקשרו אליו (נטויז'ן) ואמרו לו שהוא מוריד יותר מידי, באותו היום הוא עבר לספקית אחרת :arrow:.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
יש לי חבר שמוריד כל חודש באיזור ה-120GB.

הוא אמר לי שהתקשרו אליו (נטויז'ן) ואמרו לו שהוא מוריד יותר מידי, באותו היום הוא עבר לספקית אחרת :arrow:.

נו ו ?

שווה להם לוותר עליו כלכלית וזה מה שהם בחרו לעשות.

באסה לו, באסה למורידים הכבדים שצריכים לשלם על חבילות "גיימרים" אבל די הוגן בראיה כוללת, הם מוכרים חבילה לשימוש ממוצע ומשתמשי הורדות כבדים גורמים להם הפסדים למעשה, אז הם עושים את מה שהם עושים.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

עקב התרחבות המשפחה בקרוב ומעבר לשני רכבים מכרתי את הנינג'ה לחבר פורום.

מחר מסתיימת השבעה (על הרכב) ואני אתחיל לחפש רכב אחר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אכן בשורות קשות.

מי ייתן ותתאושש במהרה,ותמצא תחלופה טובה לא פחות! :p

אגב מה תקנה עכשיו? ספורטיבי? או איזה משפחתומטית כמו שאר עמישראל?

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לקראת שבת,

יום פורה הוא יום שישי,

10 וחצי שעות מחובר, 18GB תעבורה יורדת מצרפת[seedBOX] וטלפון עצבני ביום ראשון מ-015,

:roll::roll::roll:

untitled.GIF

----

פורסם
אם בזק בנלאומי אומרים לי דבר כזה, אני באותו רגע מתנתק מהם.

ממש לא מומלץ,

רוב החוזים החדשים הנחתמים כיום בין החברות ללקוחות כוללים סעיף המגביל את התעבורה באופן אוטומטי,

מומלץ בחום להגיע להסדר שאתה משלם את אותו הסכום, אולי קצת יותר, אבל מקבל קו ללא תיעדוף ולא מגבלת GB.

----

פורסם

תעבור לבזק בינלאומי.

אצלהם מאז שקיים שירות הADSL, עברתי לשנה לנטוויז'יון, הזדעזעתי וחזרתי לבזק בינ"ל.

נפחי ההורדה שלי מאוד גדולים ולעולם לא פנו אלי בקשר לזה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני משלם לבזק בנלאומי 74 שקלים על חבילת 2.5 MB.

למה 74 כי זה היה מבצע של מסך LCD, אני מחויב לשלושה שנים כבר סיימתי שנה ומשהו.

ואני מאוד מרוצה מהשירות שלהם, אף פעם לא הגבילו אותי, ואף פעם לא פנו אלי בנושא זה.

אני מוריד במהירות זהה למהירות התשתית.

פורסם
נו ו ?

שווה להם לוותר עליו כלכלית וזה מה שהם בחרו לעשות.

באסה לו, באסה למורידים הכבדים שצריכים לשלם על חבילות "גיימרים" אבל די הוגן בראיה כוללת, הם מוכרים חבילה לשימוש ממוצע ומשתמשי הורדות כבדים גורמים להם הפסדים למעשה, אז הם עושים את מה שהם עושים.

על איזה הפסדים מדובר?

נראה לך הגיוני שאתה תשלם על חיבור של מהירות X עם הגבלה? אז למה אנשים צריכים בכלל קו של יותר ממגה?

אם גובים יותר על קו מהיר יותר, מן הסתם הם אמורים לקחת בחשבון שהקו הזה ישמש להורדות ואני לא רואה סיבה על המחיר של הקו לקחת תוספת על הורדות גבוהות.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...