Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איך תעדיף לנקות את הרכב?  

102 הצבעות

1. 1. איך תעדיף לנקות את הרכב?

• אני רוחץ את רכבי בעצמי
      67
    • אני רוחץ את רכבי במכון שטיפה
      29
    • בשרות רחיצת רכב עד הבית
      6

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי עובד בשטיפת מכוניות ושטפתי כ 20+ מכוניות ביום אז לשטוף את הרכב שלי זה ממש לא בעיה בישבילי ואיפלו כיף !

1 זה התשובה.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין כמו הקצפה טובה עם מכשיר ייעודי (מתיז קצף בעוצמה חלשה על הרכב)

+1.

אני הולך למכון שטיפה עם מכשיר כזה, וזה יעיל ומעולה!

חבל שאין לי אחד כזה בבית :lol:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
מטאטא בכלל לא בא בחשבון, עדיף כבר להיכנס למכונה.

יש כאלה שיש להם אינסטרומנט דמוי מטאטא אבל עם ג'ילדות.

אין כמו הקצפה טובה עם מכשיר ייעודי (מתיז קצף בעוצמה חלשה על הרכב)

אני ברוב הפעמים שוטף לבד, אבל פעם בכמה זמן מכניס לשטיפה כמו זו שבצילום. בעיקר כי אין לי איך לשאוב אבק.

זה נקרא snow foam, אני מתכנן לקנות כזה בקרוב זה בעיקרון גרניק שמתחברת אליו פיה מיוחדת וגם הסבון מיוחד כאמור snow foam (כמו קצף אמבטיה :))

בכל מקרה, מדובר רק בשמפו שזה החלק השולי בטיפול ברכב. אם הייתי צריך להצביע על כלל ברזל אחד, זה להשתמש בwash

mit

WASHTOP.jpg

שאינו גורם לשריטוט (swirl marks), גם שמנקים על "מטאטא עם ג'ילדות" זה שורט. אני מתרשם שאתה מטפל בVW באהבה אז חבל להגיע למצב שלאלץ לעשות פוליש.

פורסם

Z4, אנוכי הייתי משתמש במשך שנים עם מברשת לציחצוח נעליים צבאיות, עד לשבוע שעבר- קניתי כזו WASH MIT, ואנסה אותה בקרוב. דיווחים יבואו בהמשך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ידידי הברווז בענינים שאינך מבין או שאין לך עניין בהם אתה מוזמן לא להגיב, גם חוש ההומור שלך לוקה בחוסר התאמה לנושא (כמו לצחוק על טיסנים בפורום טיסנים).

פורסם

בחורף - נותן לגשם לעשות את העבודה.

אני שומר על פנים הרכב נקי ולא מעשן ברכב

כנ"ל. בחורף לדעתי אין טעם לשטוף את האוטו, בידיעה (וחוסר ידיעה מתי) יבוא הגשם וישטוף שוב. אז נשאר קצת שחור בחלק התחתון ומידי פעם מנקים. בלי קשר, אצלי האוטו יכול להיות מלוכלך מבחוץ, אבל בפנים חשוב לי שיהיה מלוקק. לא אוכל, לא מעשן ולא משחק סנוקר באוטו. משתדל אפילו לא לזרוק זבל בפח (שריטה??). שאיבת רכב מתבצעת לבד בשואבים של תחנות הדלק.

שטיפת הרכב מתבצעת בהתאם למגורים. עד לפני 5 שנים גרתי בבית פרטי, אז שטפתי בעצמי בתדירות של שבועיים שלושה. אח"כ עברתי לבניין עם חנייה, והתדירות ירדה קצת (רד עם הדלי, אוף שכחתי משהו למעלה..), וכעת אני גר בבניין ללא חנייה וללא קו מים משותף, אז עברתי לשטיפה אוטומטית.

שטיפה פעמיים-שלוש בשבוע

אובססיבי משהו, לא? בכל זאת, יש בעיה קטנטנה של מים...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כנ"ל. בחורף לדעתי אין טעם לשטוף את האוטו, בידיעה (וחוסר ידיעה מתי) יבוא הגשם וישטוף שוב.

אובססיבי משהו, לא? בכל זאת, יש בעיה קטנטנה של מים...

גם בקיץ אין טעם כי יבוא החורף ואיתו הגשם:lol:

לגבי מים דווקא זה לא חסר בארץ. אנחנו נמצאים לחופי הים התיכון ואנחנו מעצמה בקנה מידה עולמי בייצור והקמת מתקני התפלה כך שהסיבות הן פוליטיות ולא אמיתיות (להביא קוב מים מהכינרת לת"א עולה יותר מאשר להתפיל אותם במקום).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

1.

הרכב אצלי 4 חודשים , אף פעם לא שטפו לי אותו

אני שוטפת אותו פעם בשבוע שזה בדרך כלל יום רביעי או חמישי

חיצונית: מים,סבון,ג'ילדה,ספריי לצמיגים...

פנימית: שואב,ספריי למושבים,ספריי לדשבורד...

והעבודה יוצאת מאוד יפה והרכב מבריק .

אף אחד לא היה רוחץ לי את זה יותר טוב ומשקיע כמו שאני משקיעה, כי זה הרכב שלי .

פורסם

לפני שנה זה היה 1 !

עכשיו זה 2 אין זמן ולי יש שטיפות חינם (מכונת שטיפה עם ג'ילדות) וכל החומרים שדרושים זמינים .

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...