Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהעלתי כאן כבר כמה פעמים , אני מתכנן לרכוש את האאודי אי 6 בצורה דיי רצינית

ואני רוצה מכון גירים שיבדוק לי את הגיר בצורה נפרדת משאר האוטו , וגם בכלליות הייתי רוצה מכון בדיקות באזור חיפה (קרוב לצ'ק פוסט , אני מהמרכז ואין לי מושג על מה מדברים )

בכלל אם יש לאנשים המלצות ?

כי אני לא רוצה להגיע למכון בדיקות של המוכר (מגרש טרייד 30 ) בצ'ק פוסט

אם מישהו מכיר ?

יכול לתת חוות דעת , אני אשמח

בתודה מראש

YBM

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

לא רע , פשוט לא מכיר מוסכים באזור :)

יש לך כתובת ?

או בכלל מוסכים שקרובים לצ'ק פוסט ואמינים מאוד

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

גירומט

כ- 322 מטר לפני בתי הזיקוק בצד ימין 30 מטר פנימה מהכביש הראשי כאשר אתה בא מכיוון הצ'ק פוסט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במקום לאכול אפרסקים כל הזמן תרים טלפון ל 144 ותבקש מספר הטלפון של גירומט. שדרות ההסתדרות או רחוב המוסכים

לא מסובך :-)

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דרך אגב העניין עם האפרסקים זה משפט מאחד הסרטים הטובים , FACEOFF

ותודה על העזרה

peach'es, i can eat

peach'es all day long

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תמוה מאוד שרכב כזה הגיע למגרש הזה (מחזיקים שם מכוניות עד 30,000 ש"ח,כמה שווה הרכב שאתה מעוניין בו).

מקום טוב לבדוק את הרכב באופן כללי,הוא קומפיוטסט,שנמצא בערך 300 מטר ימינה לאחר המגרש המדובר.

מכיוון שמכון בדיקה לא נותן אחריות על הגיר יש לך אפשרות לבדוק את הגיר במכון לגירים אוטומטיים "גירומטיק" שנמצא על אותו כביש בנסיעה צפונה עוד 500 ק"מ ימינה ונסיעה ישר עד הסוף).

הבעיה העיקרית- קח בחשבון שכל הסוחרים מכירים את כל מכוני הבדיקה ואת כל מכוני הגירים.

אם אתה לא מכיר את האיזור אתה עלול ליפול בפח !!

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...