Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברכב שלי מורכב קומפננט 6.5 של dragster אז רציתי להשלים את המערכת כי הקומפננט לא עושה את כל העבודה אז אני לא יודיע בדיוק מה לקנות סאב וופר או רמקולים 6*9 ???!!!!

אני ממש רוצה שהסוונד יהיה שלם ברכב בלי לקנות סאב + 6*9 אז אני רוצה לקנות או זה או זה בשביל לקבל סוונד שלם ומעניק ברכב :roll: ....

אבל השאלה היא מה לקנות ????? אני זקוק לעצתכם !!!

תודה חברים .....:-):-)

:-)(**shady**):-)

**למכירה מחליף דיסקים PIONEER (דיסקים 6)!!!!

פורסם

מה התקציב?

האם אתה מבין שכדי להפעיל סאב יש צורך במגבר, שכולל גם חיווט והתקנה שגם עולים כסף?

תגדיר תקציב כולל הכל, וגם מה בסוף המטרה שלך.

מתחדשת*

פורסם

בשביל סאב וופר אתה צריך מגבר / מונובלוק

יש לך אחד כזה?

לפי דעתי הסאב וופר ייתן לך סיפוק הרבה יותר גדול מאשר רמקולים אחוריים, אמנם הם מפיקים צליל באס אך אין מה להשוות לעוצמה וחווית האזנה כשאר יש לך סאב וופר שבועט בך מאחור.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

מה הכוונה בסאונד לא שלם? מה מפריע לך בדיוק?

אין סאונד מאחורה? אין באס?

בקיצור כדי לכוון אותך יש צורך לדעת בדיוק מה מפריע לך

אלי

פורסם

יש לי קומפננט עם מגבר 1200 וואט (shilat) .....

אז בקומפננט אין באסים וזה ממש מבאס אותי ( הקומפננט הוא מותקן מקדימה ברכב ) אז הבעיה היא שאין באסים!! ומאחורה בקושי

שומעים ..!!!!!(הקומפננט מפיקים צליל נקי שזה טוויטיר יותר מ באס ) כמעט ואין באסים ...

הקומפננט והמגבר הכל מחובר ומותקן על הרכב .... !!! שילמתי עליהם 1400 ש"ח

התקציב שלי הוא עד עד 400 ש"ח ...מאקסימום

תודה לעוזרים ....8)

***אתה מתבקש לרשום עם סימני פיסוק רגילים ובלי היסטריה. להבא שרשור כזה יינעל***

פורסם

ב400 ש"ח אין סיכוי שתביא סאב+מגבר+התקנה.

אלה אם כן יש לך מגבר 4 ערוצים ושניים מהם פנויים.אז אולי תכול למצוא סאב פשוט מיד שניה לחבר אותו בגישור למגבר.

אם בא לך להשקיע באיטום בדלתות הקידמיות,זה מאוד ישפר לך את הבאס קדימה.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

אם יש לך מגבר 4 ערוצים (עדיף שתציין את ההספקים שלו) אני מעריך שתוכל לקנות בתקציב שלך רוקפורד P1 משומש, ואני חושב שתהיה מרוצה מן התוצאה, הסאב 150 RMS ולא נראה לי שתהיה לך בעיה להגביר אותו ען המגבר הנוכחי שלו כך תחסוך את העלות של מגבר נוסף + חיווט והתקנה.

או לחילופין תחפש בפורום סאב יד שנייה שמוצהר עד בערך 200 RMS, אני מעריך שהמגבר שלך יוכל לתת בגישור הספק בסביבות המספרים הללו.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

למי שמעוניין לדעת יותר על פרטי המגבר שלי כנסו :

http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=am804&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=2&aff=Zap&lang=HE

אז האם המגבר הזה יכול להחזיק סאב בחוזקת 400 RMS)??? וכן יש לי שני ערוצים פנוייים ....(TSW307D2 Pioneer )

ועדיין לא אמרתם לי (מה לקנות סאאב או רמקולי 6*9 )??!!!! מה הצעתכם ???!!!

מאחורה ברכב אני כמעט לא שומיע את קול הזמר אני רק שומיע את צליל הטוויטרים למה ??!!! איך לשפר את זה לשמעיה יותר טובה ?

(קול הטוויטרים גבוה יותר מקול הזמר וזה ממש מבאאס כי אתה תצטרך לשים את הווליום FULL בכדי לשמוע את קול הזמר !!!!!:cry:)

מישהו יכול לעזור לי ?!!בבקשה ... האם ככה עובדים הקומפננט ??!! או שהם לא מכוונים ?!

האם הם מיועדים להוציא רק צליל נקי שזה בלי באסים חזקים ??!!:lol:

תודה מלב ...

פורסם

עם המגבר הזה תוכל להגביר 400 עגבניות העונה.:-)

מגבר מדבקה סיני שביום טוב יתן 40 וואט נורמלים לערוץ.

אם אתה לא מתכנן להחליף למגבר יותר מקצועי אז קח לך 9 על 6 טובים וסגור הבסטה.

ודרך אגב אם הקומפוננט איכותי ויש מגבר טוב וכיוונים השמיעה צריכה להיות שונה מאשר אצלך .

פורסם

אני חצי מסכים וחצי מתנגד.

סאב הרבה יותר טוב מ-9*6.

בגלל שכל כך קל לחבר סאב, אני ממליץ לך לקחת סאב (מחבר, מתקין, אולי במפגש) לבחר אותו אצלך ברכב ולראות איך שומעים.

כמובן שמומלץ סאב נציל, ולא סאב של 1000WRMS.

אם הוא ינוע כמו שצריך, אז סאב.

אם הוא לא ידפוק ברמה שתספק אותך, אז תדלג ל-9*6.

פורסם

סאב לא ישלים לו את הקול של הזמר.סאב זה דבר נהדר במידה ויש לך קומפוננט איכותי+הגברה איכותית מקדימה.

במקרה שלו הוא ישמע את הסאב מאחורה.

6X9 של מורל יעשו עבודה יפה ,מנסיון.ולא חסר אותם כאן למכירה.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

• תוכן חדש...