Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי מנוע לפני מספר ימים למנוע מייבוא.

במנוע החדש יש ריח של דלק שלא נשרף טוב, ובזמן לחיצה על הגז יוצא עשן שחור אבל לא הרבה.

האוטו מניע כשהוא קר , ומניע מהר כשהוא חם.

האוטו כשהוא קר לא עובד עגול רק שהוא יותר חם.

מה יכולה להיות הבעיה לכך שהאוטו יעשן ולא ישרוף דלק טוב, שמתי תוסף GOLD LABEL ובנתיים האוטו ממשיך לעשן - לא מוגזם אבל כן יש ריח של דלק

אמרו לי שזה יכול להיות חיישן הנעת בוקר- אבל אז למה האוטו מעשן גם כשהוא חם?

כמו כן יש לי דפיקה שחוזרת על עצמה מכיוון האלטרנטור שאלתי מה זה ואמרו לי שזה הרצועה- יכול להיות שהרצועה משמיעה רעשים של דפיקות?

פורסם

זהו רכב מוזרק. האם נורית תקלת ניהול מנוע, דולקת כאשר פותחים סוויץ' וכבית כאשר הרכב מנוע, האם נשארת דולקת קבוע?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני לא יודע איך היא נראית- אבל יש לי 2 מנורות אחת לחץ שמן והשנייה ציור מוזר שנכבות בזמן שמדליקים את האוטו

• תוכן חדש...