Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

בזמן האחרון התעוררה אצלי שאלה בעניין עלות שעת ביקור במוסך.

אצלי במוסך בכל אופן עלות העבודה לשעה היא 180 ש"ח פלוס מע"מ.

בזמן שאני מגיע לטיפול שמצריך שעתיים ויותר עלות העבודה נמדדת ב180 ש"ח כפול השעתיים ויותר ועל זה להוסיף מע"מ כמובן

ובזמן שאני מגיע לטיפול שמצריך (עבור הדוגמא שלי) החלפת מכסה מפלג שלוקח כ10 דקות בעל המוסך נותן לי מחיר בסגנון "זה יעלה לך 200 ש"ח כולל החלק" מדוע אם כך העבודה של 10-20 דקות אינה חושבה בזמן היחסי של "לפי שעה" וכך החשבון היה פוחת לו נניח ל100 שקלים לי זה נראה לא ממש מקובל,ואפילו לא אמין

האם כך מקובל בכל המוסכים? מה דעתם של בעלי המקצוע כאן?

זאת שאלה שבאמת מעניינת אותי,תודה לעוזרים

פורסם

בכל חשבונית של מוסך צריך להיות מפורט לחוד מחיר החלק וזהוי שלו (מס' קטלוגי, או יצרן או חליפי וכו') ולחוד מפורטת העבודה שבוצעה עם זמן הפעולה ולדוגמא:

מכסה ממפלג מס' XXXX - 000 ש"ח

בדיקת מע' הצתה והחלפת מכסה מפלג 0.30 (שזה 18 דקות) - 54 ש"ח (לפי 180 ש"ח לשעה, כפי שכתבתת, לדוגמא).

סה"כ לחיוב - XXXX ש"ח

15.5% מע"מ - XXX ש"ח

לתשלום - XXXX ש"ח

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אוקיי רפי תודה על התשובה וזה רק מחדד את ההיגיון (שלי לפחות) שככה בעצם אני אמור לקבל את החשבון.

אבל בסופו של ביקור במוסך אתה מוצא את התשובות לטיפולים של 10-20 דקות בסגנון "אני יעשה לך את זה ב100" וכו.

ואני מדבר על כמה מוסכים ולא בהכרח מוסך אחד.

כנראה שבסופו של דבר ככה זה עובד אצלנו באזור הדרום.

• תוכן חדש...