Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק נזכרתי עכשיו, אותו נהג בפורשה, הגיע למנחת בערד באירוע או איך שלא יקראו לזה של "אוטוספורט".

גם מגזין אוטו הגיע לעשות כתבה.

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד מתי רשעים,ה' – עד מתי רשעים יעלוזו.

משטרת ישראל היקרה הנה לך מכתב פתוח מאזרח.

המכתב קצר ולעניין.

במקום להיטפל למי שנוהג 200 תטפלו כמו שצריך בעבריינות.

תבואו חשבון עם ראשי הפשע ולא תהפכו למלחכי פנכה לשרים.

מתי הייתם אצלי לאחרונה שפרצו לי לרכב?

מתי מוקד המשטרה לא ענה בקול עייף אם בכלל?

אנו מעריכים את עבודתכם מאוד ויודעים שאתם נקרעים בין מטלות.

אך אם אתם נקרעים כיצד תסבירו לנו האזרחים שאתם עוסקים בגביית מיסים?

כיצד תסבירו את הדמגגויות הזולות שלכם בעיתונות.

עורו אחים עורו, האוייב בתוך הבית

ואם לא הבנתם הוא לא (not) מי שנוהג 200 ומהתל במצלמות.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
על זה אמר פעם ג'רמי קלארקסון:

מי שנגנב לו רכוש ומשטרה לא מצאה אותו צריך לקבל פתור מכל הדוחות מהירות וכו'.

עד שמשטרה לא מצואת את הגנוב שלא תשקיע משאבים בלרדוף את הנהג על מהירות גובהה מדיי בכבישים מהירים וישרים.

לדעתי הוא צודק.

הוא אמר את זה למעשה אחרי שנתנו לג'יימס מאי דו"ח על חניה על המדרכה, לא בהתייחסות למהירות.

אני לא מבין מה הקטע שאתם אומרים, למה הם עוצרים אנשים שנוסעים על 200 שיעצרו פושעים, בנאדם שנוסע על 200 הוא לא רוצח? אתם יודעים שאם אוטו כזה עושה תאונה ברכב משפחתי הוא פשוט גומר אותה? הוא דופק למשפחה המורחבת את החיים, אתם יודעים מה זה לאבד ילד, נכד, בגלל טמבל שרוצה להתלהב בפורש המפגרת שלו? שיעצרו אותו יכניסו אותו לכל החיים לכלא, זה מה שמגיע לבן אדם כזה, אני בטוח שאתם לא הייתם רוצים לצאת ערב שישי עם חברים ולהתנגש בדבר כזה שידפוק לכם את הערב, ויהרוס למשפחות שלכם ושל החברים שלכם את החיים, תחשבו על זה קצת יותר לעומק, אתם חושבים שהחיים הם ניד פור ספיד, וליסוע על 200 זה מצחיק וכיף, אם אתם חושבים שזה בסדר ליסוע על 200 בכביש כזה כדאי שתתבגרו

בכלל לא הגזמנו! הוא לא פגע עדיין באף אחד ולא ברור אם הוא עשה את זה במקום שבו ישנם עוד רכבים. יכול להיות שהוא מחכה כל פעם להיות לבד על הכביש בשביל לא לסכן אחרים.

מה שמצחיק אותי זה הגישה השונה של הפורום כל פעם.

כשלא הביאו קליאו ספורט 4 שנים - "מה, למה, כמה, היבואן לא מבין שגם אם אין לו רווח על הדגם הזה ספציפית הוא מעלה את רמתו של כל המותג בארץ" אבל כשהמשטרה עושה את זה אז "על מה הבזבוז שיכלו לתפוס גנבים בלוד"

מעניין שאף אחד לא כתב "למה רנו מביאים את המגן ספורט, שיתמקדו בלתת שירות למגאן ליסינג כמו שצריך" ואף אחד לא כתב "או סוף סוף המשטרה מייצרת הרתעה"

לא שאני חושב שהשני נכון !

הבעיה עם זה היא שאי אפשר באמת להשוות בין הדברים.

על פני השטח אולי זה נראה שהם עשו משהו חשוב, אבל את הערס בהונדה סיוויק שנוסע על 100 בכביש שלי (דו סטרי אבל עם מכוניות שחונות בשני הצדדים עם מקום בקושי לרכב אחד שיעבור) כל יום בלילה עם מוזיקה רועשת, לא עוצרים. הוא הרבה יותר מסוכן ממישהו שנוסע על 250 ברכב שמתאים לזה.

הוא (הערס בסיוויק) יכול לדרוס כלב, ילד או פשוט להיכנס ברכב אחר בלי שום בעיה ולסכן המון אנשים.

נכון שמגיע עונש לאידיוט הזה כי הוא לא רק עבר על החוק, אלא התחכם וחשב שהוא אלוהים, אבל העבירה שלו סיכנה פחות אנשים.

המשטרה הפכה לבדיחה בזמן האחרון. רק ביום שישי רכב (שברולט אופטרה אפורה) עקב אחרי במשך 3 רחובות עד שהגעתי הביתה ואז כשחניתי הוא עצר לידי ואמר "משטרה". אז הוא המציא משהו על זה שנסעתי נגד התנועה ברחוב שאפילו לא הייתי בו, ובסוף הוא אמר "אתה יכול להגיד שטעית ולא יקרה כלום". אז הוא עזב.

זו הרתעה? זו יצירת כבוד ואמינות כלפי שוטרים?

לא! זו דוגמה לשטויות שהם עושים כדי להזכיר לכולם שהם יכולים לדפוק אותנו מתי שבא להם. זה בדיוק מה שהם עשו עם ההוא עם הפורשה. לקחו משהו שקורה כל הזמן והראו לכולנו כמה הוא עבריין, במקום להיות במקום אחר ולתפוס אנשים שבאמת מסכנים אחרים.

פורסם
לגבי המידע על הלקוחות כנראה שהיה להם צו מנהלי מקצין בדרגה גבוהה ואז הם חייבים למסור.

(אפשר אחרי זה לטעון בבית המשפט על חוקיות הצו ומכאן הכישרון של העורך דין יקבע מה יהיה)

אי אפשר לטעון.

בארצינו הקטנה, בניגוד לארה"ב, גם אם השגת ראיות בדרך לא חוקית - הן עדיין קבילות בבית המשפט.

במקרה הכי גרוע, השוטר שעבר על החוק כדי להשיג אותן ייענש (יעשו לו "נו נו נו" עם האצבע ויקחו אותו לשווארמה בלאפה כדי שלא יפגע) :roll:.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ראיתי אותו בהרצליה

מטורף זה בטוח..

46643884.jpg

הקרארה המדוברת היא 4S

עם קיט GT3.

לא נראה שזה הוא, הפגוש הקדמי של זה המצולם נראה הרבה יותר חבוט מזה שהבאת פה.

בכלל שאר הרכב נראה במצב חדש יותר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
OK, אז יש הקלטת וידאו של הדבורה, רואים עוד רכבים על הכביש ? (אני מת לשמוע שכן, זה מוכיח שהמשטרה משתמשת בדבורה בניגוד להוראות יצרן ואז בכלל יש פה משהו מטורף )

קספר, מה שרציתי להגיד זה ככה:

שהפסדים כספיים מוצגים פה באור שונה בהתאם לנסיבות ומתורצים בצורה שונה.

כשזה קשור למשהו שהפורום נורא רוצה (רכב ידני שיש רק אוטומטים, רכב ספורט שלא מביאים) זה ברור שההפסד שווה למוכר כי יש פה תדמית.

כשזה משהו שהפורום לא רוצה (AKA משטרה שתופסת מהירות) זה בזבוז כסף לשמו וכל עניין התדמית לא מקבל פה משמעות כמשהו שווה להשקיע בו.

ושוב, אני לא טוען שכל המבצע הזה היה נחוץ, ולא תומך במשטרה רק מעלה נקודה לדיון, משהו כמו מנחם בן כזה...

הבנתי מה אתה מנסה להגיד, יוצא לך הרבה יותר גרוע ממנחם בן.

ההבדל הוא, שאת קרסו אני ואתה לא ממנים מהכיס ולא משלמים לכל אחד מהם משכורת.

אבל את המשטרה כן. לכן כשקרסו רוצים להביא את קליאו ספורט ומפסידים על זה כסף אנחנו שמחים. כי, היי! קיבלנו קליאו ספורט.

אבל כשהמשטרה זורקת כסף באוויר, אני דיי עצוב.

אגב, לבחור שסיפר שהיה מעורב בתאונת דרכים ולא השיג ניידת.

לפני מעל שנה נסעתי במושב הקדמי באוטובוס בכביש בדרום הארץ. איזו פיאט החליטה שהיא עוקפת מהנתיב הנגדי לתוך האוטובוס והעיפה אותו קבינימט לתוך ישוב בדואי. אחרי שהתפזר האבק התקשרתי למשטרה והסברתי למוקדנית המטומטמת שהייתה תאונה ענקית ושחייבים פה אמבולנס וניידת.

היא שאלה אם יש פצועים.

אמרתי שאני לא במצב של לענות על זה, אני לא יודע והאוטובוס עף לכל הרוחות מהכביש.

היא הסבירה לי שכל עוד אני לא יודע, אין ניידת ושצריך להתקשר לחברת האוטובוסים שישלחו אוטובוס חלופי (!!!)

אחרי שהצלחתי לצאת מהאוטובוס (ושלפתי מצלמה) גליתי פיאט פונטו בצידו השני של הכביש עם גופה בצורת בובת שמרטוטים ליד.

אחרי זמן המתנה רב, סוף סוף הגיעו ניידות, אמבולנס וכיבוי אש.

1111111.JPG

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
בדיוק נזכרתי עכשיו, אותו נהג בפורשה, הגיע למנחת בערד באירוע או איך שלא יקראו לזה של "אוטוספורט".

גם מגזין אוטו הגיע לעשות כתבה.

מה שהיה בערד +הכתבה של אוטו זו הייתה GT3 עליה השלום וזו נראית בדיוק כמוה כך שרוב הסיכויים שגם זו GT3 ולא קאררה או כל שטות אחרת שכתבו .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

עם איזה ציוד תפסו אותו?

מצד אחד - מדברים על "להנעל" על מהירות - נשמע כמו דבורה. מצד שני - ממה שידוע לי מכמונות דבורה מותקנות רק על ניידות גלויות. האם ואסקר (ולכן מדברים על אבני קילומטר בסרטון)?

פורסם

הקריין שאל את הרב ניצב או מי שזה לא יהיה, האם הם לא היו צריכים לנסוע גם מהר בשביל ללכוד את הנהג והאיש הקטן הזה ענה "נסענו בזהירות אחריו".

אין, אין דברים כאלה. :? :? :?

אביחי

פורסם
מה שהיה בערד +הכתבה של אוטו זו הייתה GT3 עליה השלום וזו נראית בדיוק כמוה כך שרוב הסיכויים שגם זו GT3 ולא קאררה או כל שטות אחרת שכתבו .

אתה טועה.

מה שהגיע למסלול במנחת זאת הייתה אותה הפורשה 997 קאררה 4S עם הקיט GT3.

רואים בבירור שזה לא GT3 לא בג'אנטים וגם לא בכונס שאין לה בפגוש הקדמי כמו בGT3.

הנה תמונות של הרכב הנ"ל במסלול במנחת בערד ביום מסלול בדרום של אוטוספורט בשנה שעברה.

קרדיט לצלם.

ut4yotznunig.jpg

tmd5q5qgnz02.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...