Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

אני שכן וחבר טוב של תמיר ( Astro Power )

יש לו בדיוק את הרמקולים והמגבר שקניתי...... ובאמת אין מה להגיד הם לא מהעולם הזה

חבל שאין לנו אפשרות להשמיע לכם את הסאבים שלו בשילוב עם המגברים של קליפורניה

אני יודע שזה מתאים לי אבל רק רציתי לשמוע מה אנשים '' מבינים '' חושבים על זה

תראו אני מנהל אתר מחשבים ( http://WWW.PCTIP.CO.IL ) ואני כול יום רואה אנשים שסתם

קוטלים מוצרים של חברות ''בנוניות '' ובתור אחד שעובד כול יום כול היום עם מחשבים

אז אני מכיר את כול המוצרים ובא לי לבכות שאני רואה שאנשים מדברים ומדברים ואף אחד לא באמת ניסה את זה אז אין לי הרבה מה להגיד לכם

אם יש לכם מה להוסיף אני אשמח לשמוע

שוב תודה מתן

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא כל כך קשור

אבל מרוב זה שאומרים לאנשים להריץ חיפוש על "זבל סיני"

כל מי שייעשה חיפוש יימצא תוצאות שאומרים בהם לעשות חיפוש על זבל סיני :lol:

מצחיק,אבל זה באמת ככה!

אני למשל שרציתי לעשות חיפוש על כמה נושאים ,כל הזמן כתבו "דובר על זה רבות תעשה חיפוש"..

והיה אולי הסבר אחד או שניים נורמליים. :oops:

8)
פורסם
שבת שלום

אני שכן וחבר טוב של תמיר ( Astro Power )

יש לו בדיוק את הרמקולים והמגבר שקניתי...... ובאמת אין מה להגיד הם לא מהעולם הזה

חבל שאין לנו אפשרות להשמיע לכם את הסאבים שלו בשילוב עם המגברים של קליפורניה

אני יודע שזה מתאים לי אבל רק רציתי לשמוע מה אנשים '' מבינים '' חושבים על זה

תראו אני מנהל אתר מחשבים ( http://WWW.PCTIP.CO.IL ) ואני כול יום רואה אנשים שסתם

קוטלים מוצרים של חברות ''בנוניות '' ובתור אחד שעובד כול יום כול היום עם מחשבים

אז אני מכיר את כול המוצרים ובא לי לבכות שאני רואה שאנשים מדברים ומדברים ואף אחד לא באמת ניסה את זה אז אין לי הרבה מה להגיד לכם

אם יש לכם מה להוסיף אני אשמח לשמוע

שוב תודה מתן

טוב

אז ככה, לך זה נשמע מפוצץ וחבל על הזמן, נכון?

אתה חושב ככה כי לא שמעת ציוד ברמה יותר גבוהה, לכן אתה חושב ככה

תלך למישהו שיש לו ציוד ברמה קצת יותר גבוהה ואתה תבין על מה אני מדבר.

ציוד יותר טוב = יותר כסף, מה לעשות אין ארוחות בחינם וככה זה , לדבר יותר טוב אתה משלם יותר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
טוב זה אתה אומר...

אני בתור אחד שחובב אודיו לא יקנה בחיים חתול בשק וזה אומר שכל עוד לא שמעתי על מה שאני רוצה לקנות ביקורות טובות אז אני לא יקנה.

אני לא מבין מה כולכם מתלהבים מהקליפורניה בום האלו... מנסים לשווק אותם בארץ כי רק בארץ יודעים שפרייארים לא מתים אלא רק מתחלפים וקונים כל דבר שרשום עליו 1000WRMS ב400 ש"ח חדש...

נמצאים בפורום הזה (לא מתכוון אלי) אנשים מקצועיים שיש להם ידע לא קטן ומנסים לייעץ לכם מה לקנות כדי שלא תעשו את הטעות שהם עשו, ואתם באים ואומרים תקנה.

אח"כ שהמגבר יישרף לו, לא יעמוד בעומס, יוציא צליל מעוות אז הוא יבוא ויגיד , טעיתי למה לא הקשבתי

זה מה שמנסים להסביר לכם ואתם לא מבינים.

כל פעם שמישהו שואל את זה הנושא הזה עולה... אפשר לעשות חיפוש בפורום ולקרוא כמה פעמים כבר זה עלה.

אדוני...

אתה ממש מעצבן...

אני לא אמרתי לו לקנות את המוצרים.

ואני בחיים לא המלצתי על המוצרים האלה.

לי אין מגבר וסאב, וגם אין לי ניסיון עם זה עדיין ולכן לא המלצתי על משהו מסויים פרט אולי להגיד על חברה X שהיא יותר טובה מ Y וגם זה רק לאחר שקיבלתי את המידע הזה כאן בפורום.

הבן אדם כבר קנה את המוצרים ולכן הוא לא אמור להתעניין על איכות המוצר אצל אחרים.

מכיוון שאת הקניה הוא כבר ביצע הוא לא צריך לשמוע דעות מאחרים אלא לבדוק לבד ולהחליט בעצמו אם זה טוב לו או לא.

הבן אדם לא שאל לפני קנייה אם כדאי לו לקנות, אלא לאחר הקנייה. ואני לא המלצתי לו לקנות אלא רק אמרתי שאם הוא כבר קנה, הוא יכול לבדוק לבד לפי הסטנדרטים שלו אם זה טוב לו או לא ואז להחליט מה הלאה.

עצם זה שהוא העלה את השאלה אחרי הקניה, הוא עשה טעות.

אם הוא היה מקשיב לי מלכתחילה, הוא היה צריך לבקש מהמנהלים למחוק את הת'רד, לרדת לאוטו להתקין את המוצרים ולבדוק.

פורסם

ל - GONEN

טוב, המטרה שלי ממש לא הייתה לעצבן, חשבתי שהוא כבר לא קנה

חוצמזה.. בין היתר המטרה שלי גם להסביר לך ולכל מי שרושם שקליפורניה בום כדאי לקנות אותם זה טעות.

פורסם

ייתכן וזו טעות,

אני אישית לא פוסל את החברה לפני שראיתי ושמעתי מוצרים שלהם, אב אני גם לא ממליץ עליהם לאף אחד.

אבל לבאס בן אדם אחרי שהוא כבר קנה זה לא לעניין.

אני מוכן להתערב שאפילו לא קראת את ההודעה של הבחור עד לסופה.

לאחר שראית שמדובר ברמקולים ומגבר של קליפורניה, ישר לחצת על הוספת תגובה, כתבת "זבל סיני" ותרמת (או בעצם ביאסת את הבחור) את שלך.

א. יש לשים דגש על קריאה לעומק של הודעה לפני מסירת תגובה

ב. לפני לחיצה על שלח - יש לעבור על מה שכתבת מספר פעמים ולבדוק ניסוח, כמו כן לבדוק שהתשובה מתאימה לשאלה ולא גולשת לכיוונים שלא שייכים

על סעיף א. בטח לא עברת כמו שצריך... :)

חוץ מזה שאני חושב (בלי שום קשר לאיכות המוצרים שאינה ידועה לי) לחברה ולמשווק המורשה של קליפורניה בום נעשה עוול בפורומים בשל השמצתם ע"י אנשים שלא ניסו את המוצרים, לא ראו ולא שמעו את המוצרים ופוסלים אותם רק בגלל שם מצחיק ונתוני OVERRATED.

למה לאנזאר שגם OVERRATED לא נקטלים באותו אופן ?

למה BOSS שהם גם לעיתים קרובות OVERRATED לא נקטלים באותו אופן ?

ומה עם SOUND STORM שבבעלות אותם אנשים כמו BOSS ועוד עם שם מצחיק לא פחות מ קליפורניה בום ולעיתים גם OVERRATED לא נקטלים כמו קליפורניה ?

פורסם

אני רוצה להגיד לכם שהתבאסתי מהפורום הזה ולא מהתגובות שבו.....

אז אולי אנשים חכמים תעזרו לי

אני עוד יכול לבטל את העיסקה

אני קניתי את המגבר הזה םפלוס הרמקולים כולל זוג טויטרים וכבלים מתנה כולל משלוח במחיר של 1100 שקל אני מוכן להוסיף עוד 100 -200 גג כי אין לי יותא מזה אז תרכיבו לי משהו עד 1300 כולל משלוח עם קישורים בבקשה

תודה

פורסם

תראה,

לנזר זו חברה דיי ידועה גם בארץ וגם בעולם והיא ידועה כחברה בינונית אבל יותר טובה מהקליפורניה בום.

הרבה אנשים ניסו את המוצרים שלהם והתגובות דיי מעורבות בפורום, אם תשאל אנשים בפורומים בחו"ל הם דיי יקטלו את לנזר.

לגבי הקליפורניה בום - המגבר הזה דיי מפורסם בכל המכרזים ואתרי מכירה בישראל.

בגלל זה אנשים יותר מכירים את החברה הזו

מה שרשמת ה SOUNDSTORM וכו' זה קצת פחות כי במכרזים הם פחות פופולרים שמה

תראה, שאני התחלתי קניתי ישר מגבר של PROSOUND וסאב 12 אינץ' של קליפורניה בום

אחרי שקראתי בפורום על החברות האלו את הקנייה של הPROSOUND ביטלתי ישר ושילמתי דמי ביטול ועל הסאב שילמתי דמי ביטול+משלוח כי כבר הסאב הזה הגיע אלי.

כל עוד יש אפשרות לבחור שקנה את המגבר קליפורניה בום להחזיר אותו שיחזיר!!

תבין גונן מדובר כאן על מוצרים שרק משווקים בישראל ולא בשום מקום אחר, זה האבסורד כאן.

פורסם

אני לא יודע אם זה משנה משהו לקליפורניה יש אתר זה חברה מתחילה. אין לה יותר משנתיים שלוש. יש להם אתרץ מספרי טלפון לחברה. אפשרות לפתוח אצלם כרטיס אוטואם פתחו אצלם כרטיס הם היבואנים שלהם בארץ עכשיו. ששלחתי להם אימייל אמרתי להם שאני מישראל ורוצה להזמין מוצרים שאין בארץ שלהם. הם נתנו לי מספר של היבואן בארץ.

אני חושב שהם לא כמו שאר החברות PROSOUND זהם גרועים

כמו SUPERSOUND YELLOW POINT REDSOUND REDSTAR VOLCAN0

שיש לכול אחת מן החברות האלה אולי 3 מוצרים. בנוגע לקליפורניה יש להם המון מוצרים

שלל של סאבים ומגברים חיווטים. הם לא מקצועיים הם מתחילים. ואולי. יתפתחו במשך השנים. דעה שלי זהו.

http://www.CaliforniaBoom.com

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

כן גם שמתי לב שרוב הסאבים שלהם הם 1200 וואט.. מוזר אבל ברשימה באתר יש משהו כמו 5 סאבים כולם 1200 וואט, כאשר אחד נראה כמו מפלצת השני אולי חצי שניהם נותנים אותו הספק.... מוזר..

בכל אופן , אני מעדיף אישית חברה יותר מוכרת. אבל לא שולל.

פורסם

עשיתי חיפוש בגוגל על זבל סיני.....

חחח סתם.. דוגרי כול המערכת שלי מלבד הרדיו דיסק זה קליפורניה בום! ואני מרוצה עד הגג.

בקרוב אני שם סאבים אחרים.

תמיר.

שמתי לב לאתר החדש של היבואן:

http://autoam.hadgama.co.il דיי יקרן

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תוכן חדש...