Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי מיכל בת 26 לא מבינה כל כך ברכבים ולכן פונה אליכם:

מעוניינת לרכוש רכב עד סכום של 40000 לשימושי האישי בלבד.

הרכב לרב ישמש נסיעה לעבודה (מרחקים לא גדולים במיוחד).

ישנם מס' קריטריונים חשובים שעל פיהם רוצה לקהתאים לי את הרכב :

1. הכי חשוב ! - שיהיה חסכוני בדלק(לא מנוע 1000).

2. אמין (ללא תקלות מרובות ושחלקיו לא יקרים בשמיים).

3. אוטומטי

4. הינני קטנטונת ושדה הראייה מוגבל

לאחרונה התעניינתי במס' רכבים אבל איני יודעת עליהם מספיק,אשמח לקבל גם מידע עליהם(אם לא תמצאו רכב לפי הקריטריונים שציינתי)מה הכי מומלץ

מזדה לנטיס 323, מזדה דמיו , וטויוטה יאריס נפח 1.3 סול.

אם תוכלו בבקשה בנוסף לרכב מומלץ שתחשבו שיתאים לי לפרט קצת על שלושת הרכבים הללו.

תודה מקרב לב - מיכל

פורסם

שלום מיכל, וברוכה הבאה.

ראשית, אני רוצה להבין באופן חד-משמעי: רק את הולכת לנסוע במכונית, נכון?

אם כן, דבר ראשון תוציאי מהרשימה את הלאנטיס. מדובר ברכב גדול מידי עבורך, ואני בספק לגבי מידת החסכוניות שלו.

ממה שמשתמע מדבריך, את זקוקה לרכב קטן וקל לתמרון. היאריס והדמיו יכולות אומנם לענות על הדרישות הללו, אולם עליך לקחת בחשבון שהן נסחרות במחירים יחסית גבוהים והתקציב שלך גבולי, אלא אם את מתכוונת לרדת בשנתון ולקחת סיכון בקריטריון האמינות.

עצתי לך: פיאט פנדה זה הרכב אותו את מחפשת. יש בו שילוב של כל הקריטריונים שציינת, הוא חסכוני מאוד בדלק, קל לתמרון, זריז באופן מפתיע ביחס לנפח המנוע שלו, והגיר הרובוטי שכולם כל כך אוהבים להשמיץ הרבה יותר טוב ממה שמספרים (נהגתי בו, דבריי אינם נכתבים בעלמא). בנוסף, המחירים המצחיקים בהם המכוניות הללו נסחרות מאפשרות לך לרכוש בתקציב שלך רכב משנתון חדש יחסית ואפילו מיד פרטית בלבד.

נסי ותהני!

נ.ב.: ערכתי לך את כותרת השרשור. להבא, נא השתדלי לתת לשרשורים שאת פותחת כותרת המנוסחת לפי כללי האתר הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני חושב שיאריס אופצייה טובה בגלל חיסכון בדלק, אמינות ומנוע 1.3 עם 86 סוסים שבהחלט אמור להספיק לרכב כזה.

במחירים כאלה אפשר לקנות למשל פונטו ספייס אוטומטית (גיר רציף), רכב חסכוני ויש אליו ביקורות טובות.

פנדה שהיציע לך מגיב קודם גם אופצייה מעניינת (בהזדמנות אני יוכל לעלות נתוני פרוספקט).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפני כחודש בדקתי עבור חבר יאריס 03' עם יותר מ-130K ק"מ. לא זאת בלבד שהמחיר ההתחלתי היה לא נמוך בכלל, התברר גם שהרכב היה אמור להיכנס לטיפול שבעליו דחה מסיבה לא ברורה.

החבר היה מוכן לשלם עבור הרכב 52K ש"ח. כעבור יום המוכר התקשר לחבר ובישר לו שהרכב נמכר עבור מישהו שהיה מוכן לשלם 55K ש"ח - ללמדך על המחירים בהם המכונית הזאת נסחרת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

היאריס מתאימה כמו כפפה לדרישות שלך, אבל כמו שכתב ידידי המלומד והמנוסה אלעד, למצוא אחת טובה במחיר סביר זה סיפור לא פשוט בכלל.

פנדה היא אופציה מעניינת, אני אישית לא חובב גדול של הגיר הרובוטי ולכן אני ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן על רכב כזה לפני שאת פותחת את הארנק ומוציאה את השטרות. מתאים לך? זכית ברכב קטן, חסכוני ומדליק שנסחר במחירים מצחיקים.

עוד אופציות? פונטו ספייס דיינאמיק מהמודלים האחרונים נכנסת גם היא לתקציב, וגם היא יכולה להתאים.

דייהטסו סיריון, רצוי בגרסאת ה1300 סמ"ק גם יכולה להתאים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם הסיריון נסחרת במחירים גבוהים למדי, ובתקציב שנקבת בו תוכלי אולי להשיג סיריון מהשכרה ממודל מוקדם יחסית.

פיאט פונטו ספייס בעלת גיר רציף בהחלט מומלצת ונכנסת בתקציב שלך.

מצטרף להמלצה לעשות סיבוב על הפנדה הרובוטית לפני שתבצעי עיסקה. אומנם אני מאמין שתמצאי אותה כמתאימה לצרכייך, אך אני עדיין חושב שכדאי שלפחות פעם אחת תחווי את אופן הפעולה של הגיר.

פורסם

למה אף אחד לא הציע לה פז'ו 206, נראה לי תפור עליה בול.

גם מכונית קטנה , סקסית ומעוצבת להפליא, סחירות מצויינת, חסכונית בדלק,

עלויות אחזקה סבירות, נוחות נהיגה עליונה, קומפקטית ושובבה ואפילו תשארי עם עודף מ- 40K

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

מה לגבי סוזוקי איגניס? תקציב מעט גבולי,אך ניתן למצוא מודל 03. יש לו מראה צעיר וקומפקטי.

אין לי ניסיון איתו , אבל חבר שרכש אותו לפני כשנה נראה מרוצה מאוד וללא תלונות.

Gn'f'R

פורסם

וכמובן אפשר להציע פונטו ספייס - במחיר הזה אני חושב שיהיה אפשר להשיג אחת מ-2004.

דגם ה-ELX (או דיינאמיק) די נוח, חסכוני מאוד בדלק, בטיחותי יחסית ואוטו נחמד מאוד בסך הכל.

• תוכן חדש...