Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל בני הפורום שלום,

אני מאמין שאני יכול לקרוא לעצמי פה קספר כי אני באמת מדפדף בפורום הזה כבר מעל שנה מבלי לכתוב בו הודעה אחת.

רציתי לציין שיש לכם פורום מדהים שמשמש פשוט כמדריך מצויין לכל נושאי המוטוריקה השונים והיוצא בהם.

אז ככה... אני בן 20 עכשיו ואחרי ניתוח קשה ביד שמאל במהלך השירות שלי קיבלתי 8 חודשי גימלים....

אז בתקופה המדוברת ... יצא לי לחסוך 40 אלף שקלים חדשים לרכב+ עוד עשירייה שתהיה בצד לביטוח ויתר ביטחון.. (יישור קו).

אני נוהג כבר 3 שנים ונהנה מכל רגע.... את דרכי התחלתי בטויוטה היילקס (4*4) , רכב מדהים בשטח

אח"כ הייתה לי מיטצובישי לנסר חדשה... 1600 אוט' (איכס.... אבל נתנו אוטו מה לא תגידו תודה? )

אמממ ומאז שהתגייסתי לפני שנתיים אני נוהג על המכוניות של ההורים....

סאב 95 (320 כ"ס... שנמכרה :(

טויוטה קאמרי 2009 מנוע 3500 277 כ"ס (מ-פ-ל-צ-ת)

שברולט טרייל בלייזר....

וכרגע שברולט קאפטיבה

אז אני יודע שרובן מכוניות כייפיות ואני מסתדר טוב עם ההורים... אבל... כולנו יודעים שאין על אוטו משלך.

באוג' הקרוב יש מצב גדול שאני חוזר לצבא לשנתי האחרונה כג'ובניק

ואני רוצה לרכוש רכב .... הכלה המיועדת היא הקליאו ספורה mk1 ... אך לאחר סיקור מעמין על הרכב הבנתי שבתור חייל ללא עבודה קבועה לא מומלץ לי לרכוש אותה מכיוון שלא אוכל לטפל בה כמו שצריך או שאשבור לעצמי את הכיס...

למרות שנהגתי רק הקליאו 197 החדשה (אבא של ידידה הוא מנכ"ל קרסו) אני מאמין שאני והדור הראשון גם מאוד נתחבר

אז לאחר שהקליאו ירדה מהעסק אני מצליח להעלות בראשי רק את ה206 xs שנת 2001-2002 ( רק ה110 כ"ס)

או פיג'ו 106 ראלי... אבל רק אקזמפלר במצב טוב במיוחד יירכש....

מצטער שחפרתי.... אבל למישהו יש הצעות נוספות?

או תגובות על הרכבים הנ"ל?

• תוכן חדש...