Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לפוסטים האחרונים שפתחתי, החגיגה נמשכת...

לפני 4 ימים אני מקבל בפייסבוק הודעה מאחד החברים במועדון של רכבי העל בהונג קונג, הוא מספר לי שהולך להיות מפגש מצומצם של כמה חברים קרובים ביום חמישי בלילה, והוא מזמין אותי להצטרף אליו.

מיד קיבלתי את ההזמנה וביטלתי מפגש שהיה מתוכנן לי עם חברים שלי לאותו יום חמישי (אתמול).

התעוררתי אתמול בבוקר כולי בהתרגשות, בכל זאת, עשיתי כבר סיבוב על פרארי לפני כן, גם על M5, אבל אלה היו סיבובים קצרים יחסית ורחוקים מאוד מהמגבלות, ופתאום מזמינים אותי להצטרף למפגש נהיגה.

הדבר הראשון שעשיתי מיד אחרי שפתחתי עיניים היה לרוץ למחשב לקבל פרטים אחרונים אודות נקודת המפגש.

אכן קיבלתי הודעה- "מצטער על הטעות, המפגש בשישי בערב, 22:00".

התבאסתי, עניתי לו שאשתדל להגיע למרות שקשה לי להאמין, בכל זאת ארוחת שישי וכו' ועוד תקעו את נקודת המפגש באיזה חור בקצה השני של הונג קונג.

יום שישי, 19:00, מקבל SMS שהמפגש נותר באותה שעה, אולם נקודת המפגש עברה למקום שהוא מרחק 10 דקות ממני.

מיד הגבתי בחיוב, סיימתי לאכול זריז ונטשתי לנקודת המפגש.

הגעתי כמה דקות לעשר ולא ראיתי אף אחד, חשבתי לעצמי שאו שהם ממש דייקנים או שאני לא במקום הנכון.

שאגת מנוע.

פרארי 360 צהובה (פסים ירוק-לבן-אדום לאורכה) מחנה.

שאגה שנייה.

360 צהובה שנייה מגיעה, מחנה.

שאגה שלישית, קאררה אדומה משופרת קשות מחנה.

רעש עמום מרוחק, הופך לשאגה....גאיירדו ספיידר אפור עכבר מחנה.

השאגות ממשיכות, מזארטי 3200GT מצטרפת, 997 טורבו מצטרפת, M3 חדשה מצטרפת, טסטה רוסה מצטרפת (פאקינג טסטה רוסה !!!)...

אחרי קצת דיבורים חבר שלי מודיע לי שאחד החברים שלו רוצה לבדוק משהו ברכב שלו ואומר לי "אם לא אכפת לך תיסע איתו" ומצביע לרכב מאחורי גבי.

גאיירדו ספיידר...

מיד זינקתי למושב לפני שיתחרט...

בעל הלמבו התברר כאדם ממש נחמד, אפילו ביקר פעם בארץ הקודש (לא אהב, התפוצץ לו מחבל מתחת למלון), ואפילו הספיק לבקר בארץ פעם שנייה לפני כמה חודשים (לא אהב, עשו לו אחורה פנה בשדה תעופה כי לא היתה לו הזמנה כלשהי שלשמה היה אמור להגיע).

הגג כבר פתוח, מתחילים נסיעה, המנוע פשוט שואג 20 סנטימטר מהאוזן, עולים לכביש המהיר, יש תנועה, מתחילים לזגז בין המכוניות במהירות יחסית שפוייה, הכביש נפתח, מכה לשיפט פדל-הילוך יורד-מנוע שואג כמו מטורף-רכב נורה קדימה כמו טיל !!

מבט מהיר לספידומטר, מיוצב על 190 קמ"ש והרכב ממשיך לבעוט קדימה כאילו אין מחר, ב-240 קמ"ש השיירה מתייצבת וממשיכים כגוש נסיעה של עוד איזה 20 דקות עד לעצירה בפאב.

שותים בירות, מחליפים חוויות, ממשיכים בנסיעה אבל.....מחליפים מכוניות.

הבחור עם הפורשה האדומה מחליף אוטו עם אחיו, שעד כה נהג על הפרארי עם הפסים, נהג ה-M3 מתחלף עם חבר שלו, אני מתחלף עם הבן של בעל הגאיירדו ועובר ל-GT3200.

מתחילים נסיעה, הרכב שונה לגמרי משאר הבהמות שמקיפות אותו.

ראשית- 4 מושבים.

שנית- תיבת הילוכים אוטומטית (!!!).

דבר שלישי- למעט ה-997, הרכב טווין טורבו (אויי איזו שריקה נעימה שהוא נותן).

מתחילים נסיעה, הרכב מאיץ ח-ז-ק ! אבל, בניגוד ללמבו שבעיקולים היתה מאוזנת לגמרי, המזראטי מקבלת קצת זוויות גילגול אבל שומרת על קו פנייה באדיקות.

אבל איך שהרכבים האלה אוחזים את הכביש, אי אפשר לתאר את זה.

אני בטוח שרוני, בתור אחד שנסע ונהג ברכבים כאלה, יוכל לאשר את זה.

זה פשוט מדהים !

נסענו בכביש ממש צר ללא מרווחי ביטחון, פניות הדוקות עם חומה בצד,0 מרווח לטעויות, מהירות גבוהה, הרכב יושב על הכביש כאילו מחובר במסילה !!

אנחנו נוסעים ממש ממש מהר, נכנסים לפניות במהירות ויוצאים מהן עם עוד יותר מהירות, אבל מה ?

2 ה-360 שהיו לפנינו לפני חצי דקה כבר מזמן נעלמו מטווח ראייה, הן פשוט טסות שם !

סה"כ נסענו משהו כמו 3 שעות נטו, היה מדהים מדהים מדהים.

סרטון טעימה לפני התמונות והסרטונים האחרים:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסרטון ממש מגרה, הצפיצות בכביש מזכירה לי משום מה את תל-אביב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

למי ששאל לגבי איך הטסטה רוסה עמדה עם יתר האקזוטיקה, עמדה מצויין, באחת הפתיחות היא אפילו לקחה 360, רכב פשוט מדהים, אני אישית מאוד אהבתי את הקטע שהיתה שם הטסטה רוסה בין כל החדשות (יש 2 כאלה בהונג קונג), זו פשוט קלסיקה על גלגלים, והרכב נראה כאילו יצא מהתוצגה חצי שעה לפני המפגש, מה שלא כל כך רחוק מהמציאות היות ובעל הרכב אספן מכוניות, ובין היתר מחזיק גם פורד GT ועוד מפלצות אחרות.

זה היה ערב פשוט מדהים, באמת משהו יוצא מן הכלל, כנראה ביום ראשון בבוקר אם לא יהיה כל שינוי אני אצטרף אליהם שוב (7:00 בבוקר, כבישים פתוחים, פחות משטרות, אפשר לתת בגז מעבר ל-240 קמ"ש).

רק התעוררתי עכשיו, עוד מעט אעלה עוד סרטונים וכמובן את התמונות.

פורסם

פחחחחחח לא אהבתי בכלל, לא הייתה שם אפילו מזדה 3 אחת לרפואה, איזה מן סרטון ? :wink:

או קצת יותר ברצינות, אין מילים :shock:.

דרך אגב ה 360 עם הפסים היא לא רגילה אלא 360 challenge stredalle ( מה שהיום נקרא 430 דקודרייה)

פורסם
פחחחחחח לא אהבתי בכלל, לא הייתה שם אפילו מזדה 3 אחת לרפואה, איזה מן סרטון ? :wink:

או קצת יותר ברצינות, אין מילים :shock:.

דרך אגב ה 360 עם הפסים היא לא רגילה אלא 360 challenge stredalle ( מה שהיום נקרא 430 דקודרייה)

אכן, ה-360 עם הפסים לא רגילה, היא המקבילה של ה-F430 סקודריה, ומעבר לזה, היא משופרת במערכות הפליטה והנשימה, אוטו מדהים.

היה מדהים שאנחנו טסנו בכביש, וזה כביש מאוד מפותל וצר, ולמרות שאנחנו פשוט טסנו בו עם המזראטי, 2 הפרארי F360 פשוט נעלמו לנו בשנייה, לא ייאמן כמה כוח ואחיזה יש להן.

***עריכה***

מחר אני מצטרף אליהם למפגש נסיעה בבוקר מוקדם, יהיו תמונות וסרטונים יותר איכותיים,שווה לחכות.

:lol:

פורסם

נראה מעניין מאוד !

האם המזראטי היא ה3200GT?

עריכה, הצצתי עוד קצת בסרטונים, אכן 3200GT. יאמי :p

חבל שהפסיקו עם עיצוב הפנסים האחוריים האלו.

!AWDSOME

• תוכן חדש...