Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בתור אחד שנוסע ונוהג להטעין את הפלאפון שלו בזמן הנסיעה, נמאס לי לראות את המטען יושב במצת ותופס לי אותו לדבר שבאמת צריך (למשל חיבור GPS וגם פלאפונים של אחרים תוך כדי נסיעה וכ"ו...).

החלטתי לקנות מתאם כמו מטען ולחבר אותו ברכב במקביל למצת בתצורה כזו שהמצת חופשי למה שרוצים ובלי קשר יש מטען בילט-אין בתוך הרכב, תמונות לשיפוטכם:

הפרוייקט עצמו לא מפוצץ וסיפור של שעה+ סך הכל, לקח הכי הרבה זמן להיכנס מתחת לכל אזור הדשבורד ולהוציא את החוטים משם.

מימין לשמאל:

- הקונסולת רצפה מפורקת ונמצאת מחוץ לרכב.

- משכתי חוטים והתחלתי ללפף אותם, בנוסף רואים את אחד הקונקטורים (השחור) שמתלבש על המצת עצמו.

- רואים את המתאם ובתוכו יושב כבר המטען של הפלאפון עצמו.

- התוצאה הסופית, עשיתי חור בפלסטיק ומתוכו יוצא הכבל של המטען, הכבל עצמו מוכנס כמעט כולו פנימה חוץ מהראש, שרוצים להטעין מושכים קצת את הכבל כמו

שנראה בתמונה ומחברים את הפלאפון, הפלאפון עצמו יושב שם בתא הקטן מתחת לבלם-יד (בקולט GTI הפלסטיק השחור שממנו יוצא הכבל משמש ככפתור, למשהו אין

לי מושג למה)

אוהד.

Image(2105).jpg

Image(2106).jpg

Image(2107).jpg

Image(2109).jpg

פורסם

אחלה, רק חשוב להזכיר, מי שעושה את זה, מומלץ למשוך + אחרי סויץ' (אפשר לבדוק מתחים עם נורת ביקורת).

כמו כן חשוב מאוד לשים פיוז בערך 5 או 10 אמפר על ה + ע"מ שלא יהיה קצר.

תתחדש :)

המטען שלי אישית זרוק בתא כפפות, אני משתמש בו רק בטיולים ארוכים של כמה ימים שאין חשמל (שטח), או אם יוצא לדבר יותר משעתיים בטלפון בזמן שהות מחוץ לבית אז צריך למלא את הסוללה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כמובן שיש + רק אחרי הסוויץ'- הכוונה שרק כאשר אני שם סוויץ', רק אז יש חשמל במצית ורק אז המטען נכנס לפעולה.

בנוסף, אין חשמל במטען עד שאני לא מחבר את הפלאפון ובעצם סוגר מעגל.

אוהד.

פורסם
אחלה, רק חשוב להזכיר, מי שעושה את זה, מומלץ למשוך + אחרי סויץ' (אפשר לבדוק מתחים עם נורת ביקורת).

כמו כן חשוב מאוד לשים פיוז בערך 5 או 10 אמפר על ה + ע"מ שלא יהיה קצר.

תתחדש :)

המטען שלי אישית זרוק בתא כפפות, אני משתמש בו רק בטיולים ארוכים של כמה ימים שאין חשמל (שטח), או אם יוצא לדבר יותר משעתיים בטלפון בזמן שהות מחוץ לבית אז צריך למלא את הסוללה.

ל"מכשיר" הזה, אין מקום ברכב מודרני.

ברכב מודרני משתמשים במד מתח !.

פורסם

יש לי מד מתח בארון בבית, עוד מהימים של העסק, עם חוגה כזו וכל מיני ערכי מדידה, איך משתמשים בדבר כזה ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חוגה? היום זה כבר דיגיטלי!

ולמי שלא רוצה להשאיר את המטען ברכב, קונים עוד בית מצת ומתקינים באזור אחר ברכב ולשם מחברים את המטען.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מד מתח מעלה לי זכרונות לא נעימים :)

מחברים אותו במקביל לצרכן או למקור, והוא פשוט מראה את המתח.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

וכשתחליף את הפלאפון?...

בכל מקרה, אני חייב להגיד, עבודה יפה. ואגב לפני שעוד מישהו יעשה משהו קבוע ברכב שלו, יש מפצל למצת שברכב, ראיתי את זה ב"אוטודיפו". דבר מאוד שימושי למטיילים ולעסוקים שביננו.

פורסם

אני משתמש כבד במשהו כזה בעצמי.

אגב, זה מזכיר לי, שאחד החברים ההזויים שלי החליט לחבר דיבורית קבועה לבד באוטו שלו.

אז הוא חיפש מאיפה לקחת את הפלוס מאחרי הסוויץ'.

וחיפש, וחיפש. בסוף הוא מצא.

מסתבר שהוא התחבר לפלוס של הווישרים.

כשירד גשם הוא נשמע מקוטע...

:loco::shock2::shock::roll::lol::hihi::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

LMAO!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

TAL-H: שאחליף את הפלאפון זה ממש פשוט, פירוק של הקונסולת רצפה (סיפור של 3 דקות עם 5 ברגים) והחלפה של המטען מהפלאפון הזה לפלאפון החדש, אפשר לראות בתמונה 3 שיש את המתאם המיוחד שקניתי ויש את המטען הרגיל (שיושב בתוכו) שקניתי באחת החנויות הסלולר שמתאים לפלאפון שלי.

אשמח לעוד תגובות,

בנתיים בימים האחרונים בניתי תאורה לתא כפפות + כפתור שממוקם באופן דיי נסתר שהוא נורמלי-קלוס, הכוונה שאני פותח את התא כפפות - יש אור, שאני סוגר אז התא כפפות לוחץ עליו ואז האור נכבה.

אם תהיה הענות אני אעלה את התמונות בהמשך.

אוהד.

• תוכן חדש...