Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WRC 2009 - ראלי קפריסין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שניצח את הקטע השביעי בראלי "הצליח" יארי-מאטי לאטבלה לקלקל את הכול ובקטע השמיני הוא עף מהדרך, 7 ק"מ מהזינוק, מאבד 21 דקות !

לטענתו של הפיני היתה לו טעות ב-NOTES וזו לא הפעם הראשונה שזה קורה לו בשנתיים האחרונות.

בינתיים מיקו הירבונן מצמצם פערים והוא שני .

פטר סולברג כבר רביעי .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליברפול ניצחה את יונייטד ואין טוב מזה !

SS-10

הקטע הארוך ביותר של היום , 30 ק"מ אורכו למעשה כמעט 31 ק"מ וכולם נעשו במזג אויר יבש מה שגרם לאבק לעלות - קטע קפריסאי אמיתי למי שמכיר.

אחרי שלואב, הירבונן וסורדו ניקו את השביל הגיע פטר סולברג והוכיח שלמרות "קשישותה" של הקסארה שלו הוא עדיין יכול לעשות את זה , קבע את הזמן המהיר ביותר וניצח את הקטע .

זוהי הפעם השנייה שהוא קובע זמן מהיר בקטע מאז שהוא מתחרה עם הקסארה 2 מ-2 כאשר הראשון היה הסופר-ספיישל בנורבגיה, אולי לא קטע ראלי קלאסי, הפעם אין תירוצים, הוא פשוט היה המהיר ביותר , נקודה.

דובי

090314_ps.jpg

פורסם

SS-11

הנורבגי ממשיך לעוף !

עוד ניצחון לפטר סולברג והוא במרחק של 16 שניות בלבד מדני סורדו !

נוביקוב הרוסי (כדאי לכם לשים לב אליו) עם סיטרואן C4 מסיים את הקטע במקום השלישי .

איפה לואב אתם שואלים ?

הוא מסיים רק במקום התשיעי , 34 שניות מאוחר יותר.

דובי

פורסם

כבר למדנו שלואב לא פראייר,

לטאטא מסלול קפריסאי מלא אבק עם צמיגי חצי אספלט זה קשה עד בלתי אפשרי.

על מנת לא להחליק משתמשים המון בבלמים,לואב כ"מטאטא" נהג בסופר זהירות ומתייצב ליום השלישי כמנצח אמיתי.

הקרב על המקום השלישי יפתח מחר בין סורדו לסולברג (תהיה משמעת קבוצתית?):?:

הירבונן אם יסיים שני בשבילו זו עמדת זינוק במידה ולואב יפול במירוצים הבאים,במידה ולא התסכול של פורד יילך ויגבר.

אגב

בשנה הבאה יוצאו למכירה המון מכוניות WRC במחיר זול מישהו מאיתנו מעוניין?(חוות פיליפ):-D

שבוע טוב

מירוצי מכוניות

פורסם
...על מנת לא להחליק משתמשים המון בבלמים,...שבוע טוב

דני

לואב אכן התלונן בסוף היום על בעיות קשות בבלמים של הסיטרואן בעיקר עקב ההתחממות שלהם שנגרמה, כמו שציינת, משימוש מאומץ בהם .

כמו כן כחלק מהיותו "מטאטא" הוא עשה טעות לא אופיינית לו ודומם את המכונית באחת מהפניות, מה שעלה לו בזמן יקר.

לגבי פורד -

הגיע הזמן שיבינו שמיקו הירבונן, עם כל הסימפטיה אליו, הוא לא הנהג שיכול להוביל אותם לאליפות, בטח שלא מול סבסטיאן לואב.

עכשיו יותר מתמיד הייתי שמח לראות את...פטר סולברג בפורד פוקוס , זה יכול היה ליצור מצב מעניין.

דובי

פורסם

שלום לכולם

יום ראשון ופטר פותח אותו באיך שהוא סיים אתמול ומסיים במקום השיני בSS 12 ומקזז 2.7 שניות מסורדו שלפניו, לאחר נכן נתקע פטר באחד הצמתים והאוטו כבה והוא מפסיד 10 שניות, בשירות גם אומר פטר שישנה בעיה בהכנסת הילוכים, אני מקווה מאוד שהאוטו יחזיק מעמד לכול היום כי יכול להיות קרב מעניין על המקום השלישי, כרגע ההפרש בינהם עומד על 13.20 שניות ויש עוד יום ארוך.

בברכה המטיףף

פורסם

והנה פטר סולברג כבר במקום השלישי, משהו משתבש אצל סורדו ופטר ממשיך לנהוג כמטורף ועכשיו הוא מוביל על סורדו מעל 37 שניות, במידה ולא יקרה כלום נראה שלואב מנצח שוב כשאחריו נמצא הריבונן כ28 שניות, ופטר במקום המכובד לדעתי מקום שלישי, כרגע הם נוסעים בקטע האחרון של התחרות SS14,במידה וכך זה ישאר מגיע לפטר ולאוטו הזקן שלו את כל המחמאות שבעולם נראה לי שהניצוץ חזר לו לעיניים ואני מקווה שתהיה המשכיות במרוצים הבאים.

דני ממתין לתגובתך :evil: המטיףף

פורסם

זהו הסתיים

1. LOEB 4.50.34.7

2. HIRVONEN + 27.2

3 SOLBERG P +1.49.4

4. SORDO + 2.26.3

5. WILSON + 6.41.0

אז זהו הסתיים לו עוד מירוץ נראה שהיה מהנה ונקווה שימשיך כך :beerchug:

פורסם

נו מה? אמרתי בתוכנית שנכונו לנו הפתעות?

אני מסיר את הכובע לפטר סולברג, אני גם מסיר את הכובע לסיטרואן שלא הפעילו לחץ "מתון" על סולברג שיסיים אחרי סורדו.

על לואב אין מה לדבר ואין מה להוסיף הנהיגה שלו לא אנושית.

להתראות בפורטוגל.

מירוצי מכוניות

פורסם

סתם מתוך סקרנות -

למה פטר סולברג מתחרה בקסארה קשישת יומין?

איך יש נהגים אלמונים לעומתו שנוהגים ב C4 מודרנית?

ומה קרה לאימפרזות החדשות, האם הן נגנזו במחסנים של סובארו?

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

ערב טוב . ההסבר מאד פשוט. לפטר סולברג היה חוזה בסובארו שלא מומש בעצם עקב קריסת הקבוצה. נהגים אחרים הביאו כסף והרבה ופשוט קנו את כסא המרוץ שלהם, כמקובל לצערנו. סולברג נאלץ לחפש לו אלטרנתיבה אחרת. הוא בחר לשמור על עצמאותו ורכש לעצמו מכונית שלמה ולא רק כסא...לגבי המכוניות של סובארו, הן בשימוש קבוצת אדאפטה הנורבגית של מדס אוסטברג.

פורסם

סולברג הוכיח שהקסארה הותיקה כנראה טובה יותר מהסובארו הדנדשה שהייתה לו בעונה שעברה.

לואב , שאלוהים יעזור, הבנאדם פנומן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

דניאל אלנה, הנווט של לואב, אמר שהוא מאוד שמח על הניצחון אבל הם לא סיימו לעבוד. המטרה - ניצחון בכל 12 המרוצים השנה... מה שעצוב (עם כל האהדה ללואב) זה שיש סיכוי לא רע שזה גם יקרה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמה תמונות באיכות פלאפון, מהקטע ההררי (והבוצי) שליד קקופטריה, בשביל האווירה. היה כיף :-)

14032009(038).jpg

14032009(020).jpg

14032009(018).jpg

14032009(014).jpg

14032009(013).jpg

14032009(007).jpg

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...