Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר קניתי JBL GT5-652 שהם 6.5" ובאתי להתקין אותם ברכב לאחר שהוצאתי את המקולים הקודמים מהדלתות ניסיתי להכניס לראות אם הגודל מתאים ושאני יתחיל לחבר אבל אז גיליתי בעיה הרמקול בקושי נכנס וגם אם כן הכיסוי של הדלת לא נסגר עליו .. פירקתי הכל והחזרתי בחזרה לקופסא המקורית. הרכב המדובר הוא הונדה סיויק 97 שלפי מה שהבנתי הגודל המתאים הוא 6.5" בדלתות מקדימה וגם המוכר אמר לי שזה הגודל.

מה לעשות ?? איך להרכיב אותם ?? להחזיר לו אותם?

תודה לעוזרים !!

פורסם

אני רואה את זה כסימן משמיים,אולי אתה לא בנויי לדברים כאלה?

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

יש לי גם סיוויק 97

והגודל של הרמקולים המקוריים הוא משהו כמו 6.5

לפעמים יש 6.5 שהם קצת יותר גדולים ולא נכנסים בדיוק

אני גם קניתי הרץ היי אנרג'י 6.5 והם לא נכנסו לי

אז עשיתי מן בנייה

אתה מפרק את הדלת

מרחיב את החור של העיגול של הרמקול

חותך לך עיגול מmdf עבה בגודל של הרמקול שאתה צריך לשים

מחבר אותו על הדלת ועוטף בלבד

ואז אתה שם את הגריל המקורי שקיבלת עם הרמקול

ואת הגרילים המקוריים זורק לפח

מחר אנייעלה תמונה יראה לך

פורסם

אם אני ייקפל טיפה את המסגרת מברזל שיש מסביב לרמקול בשביל להכניס אותו זה ישפיע על הצליל??

הרמקול עדיין יהיה מחובר עם 3 ברגים ...

פורסם

אתה יכול להרוס את הרמקול אם תנסה לעקם את הברזל.

אני התקנתי למישו רמקולים בסיוויק כמו שלך ופשוט הרחבתי את החורים ואת המסגרת מסביב אם סכין יפני והרמקול נכנס.

פורסם

תפרק את כיסוי הדלת תגדיל את החור של הרמקול (לא עבודה פשוטה) צריך להיות זהיר לא לחתוך את התופסנים של כיסוי הרמקול. הרמקול צריך לשבת על הדלת ולא על הריפוד דלת. מצרף תמונה איך צריך לשבת הרמקול על הדלת, לצערי אין לי תמונות של דלת סגורה. אני מזהיר שוב צריך להיות מדוייק ולא לפגום בריפוד הדלת.

DSC00157 (Large).JPG

• תוכן חדש...