Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

RS,

1. הורדתם לי את כל המצב רוח.. ממש אהבתי את האבאו.. חשבתי עליה כעל בחירה טובה מהרשימה.. אפילו רציתי לעשות כבר נסיעת מבחן וזה. עכשיו התבאסתי טיפה.

2. לא יודע מה רע.. פשוט. אף פעם לא היה לנו דיזל ואני לא יודע איך מה מו והאם, בגלל זה לא רציתי להתעסק עם זה. כנ"ל אבא שלי.

3. אוקיי.. יש פאביה רגילה דיזל ? יעני לא ספייס ? לא יודע.. גם ככה הפאביה לא מוצאת חן בעיניי גם מבחינת עיצוב החוץ וגם מבחינת הפנים של הרכב, וספייס עוד יותר מכוערת מאחורה..

אוקיי - פולו סופית העפתי מהרשימה. אבאו גם על סף העפה, למרות שהוא מזה מצא חן בעיניי.

אם כבר ללכת על 1.6 אז אני אעדיף את המאזדה 3 או יונדאי I30.

vladclar,

מאזדה 2 עלובה מדי לפי דעתי + מנוע לא מהחזקים. ונראת זוועה עם תחת מורם ומגעיל. סוויפט גם לא משהו.

פורסם

הפולו די מצועצע אבל מהנה לנהיגה.

הוא מלא פלסטיקים ולא מרגיש איכותי יחסית לפולקסווגנים אחרים.

הגיר שלו אגב, הוא נוח מאוד ופועל טוב.

אני גם לא רואה את הבעיה עם המנוע שלו, הוא מספיק חזק בשביל להתמודד עם המשקל של 4 מבוגרים בלי בעיות.

אני עדיין ממליץ עליו, התחרות היחידה שלו היא אולי הפאביה.

פורסם

אוקיי.

צצה לי עכשיו שאלת הטיפולים ותיקונים.

האם הפאביה היא אוטו יחסית זול בטיפולים ? כי הרי החלקים שלו גרמניים לא? זה אומר שהוא אמור להיות יקר בטיפולים ובתיקונים.

בזמן הקרוב אנחנו הולכים לעשות 3 נסיעות מבחן: פאביה, אבאו וגרנדה פונטו.

הבעיה שכל המכוניות האלה נדיר למצוא על הכביש, זה לא אומר שהחלקים שלהם יהיו יקרים יותר, כי אין הרבה כאלה ?

הרי המכוניות שרואים הכי הרבה זה מאזדה 3, יונדאי I30 ויונדאי גטס..

פורסם

אם אבא שלך עומד לעשות 40K בשנה, אתה באמת חושב שכדאי שהוא יעשה את זה בדיהולט (שלדעתי אתה די נעול עליו).

רכב בוחרים גם לפי מראה אבל לא רק, לכן הייתי מוריד את האבאו מהרשימה (לא בטיחותית, זוללת דלק וכולי).

הייתי מוסיף לרשימה גם B3 ידנית, וI30 אם יש ידנית, בגרסאות הבסיסיות הן יהיו בטוחות באופן סביר וחסכוניות מרוב ה1.4 אוטומט.

ב3 השנים הראשונות יש לך אחריות יצרן, לאחר מכן אתה תגלה שיש מספיק כאלה על הכביש.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אוקיי.. לפי דעתי יש כבר מספיק המלצות נגד האבאו בשביל להוריד אותה מהרשימה.. אז כנראה שזה יהיה באמת מה שאני אעשה..

בקשר ל B3 ידנית.. הרי יש אותה בגרסה 1.5 עם 105 כ"ס.. אבל היא די יקרה יחסית לכל ה 1.4 למיניהם.. לא נראה לי אז.

אז מה בעצם נשארתי רק עם גרנדה פונטו ופאביה ברשימה ? תכלס נילך לסוכנות סובארו נראה מה הם יוכלו להציע לנו על ה B3. אולי יש להם איזה מבצעים לסוף שנת דגם או דברים כאלה. אז המחיר יוזל טיפה..

אוטו דבר כנ"ל ל I30.

מה בקשר למאזדה 3 ? למה אף אחד לא אומר עליה מילה ? וגם על הקיה ריו אף אחד לא אמר לי כלום, למרות שהיא הייתה ברשימה שלי..

פורסם

סיריון אמרו לי יש לה יותר מדי תקלות, והיא גם נראת כמו איזה דינוזאור לא יציב.

ממש לא, מדובר ברכב מעולה.

מצטרף להמלצה על מנוע דיזל - החיסכון יהיה עצום. הבעייה היחידה היא בעצם חוסר ניסיון ודעות קדומות?

שיקח נסיעת מבחן על פאביה טורבו-דיזל.

• תוכן חדש...