Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה! אשמח לקבל את עזרתכם בעניין הבא:

אני מחפש צלם בעל עסק/סטודיו צילום שיכול לתת לי חו"ד על תמונות כמובן שהחו"ד תיהיה בתשלום ראוי!!!

העניין הוא כזה ששכרתי איזה צלם חתונות והתמונות שיצאו או ששרופות או שחשוכות והוא טוען שהתמונות בסדר גמור! לכן אני מחפש מישהו צד ג' שיכול לתת לי חו"ד על התמונות.

אשמח לקבל את עזרתכם בנוגע לעניין או הכוונה כלשהי למישהו שיכול לעזור לי.

תודה רבה מראש לכל העוזרים!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום הבעיה הזאת נפוצה מאד לצערי.

לפני העידן הדיגיטלי - היה צריך אומץ לב רציני כדי לצלם אירוע.

אם הצלם לא ידע את יסודות התאורה, הקומפוזיציה ושאר דברים, לא היה לו מרווח לימודים.

היינו מצלמים 15 סרטים, רצים לפוטו ב 1 בלילה וזורקים את הפילם מהחלון.

אחרי יומיים התמונות היו מגיעות.

לא היה מצב לתקן אם היית צלם חרא.

ובנוסף זה היה עולה לצלם כסף.

היום כל דביל קונה מצלמה דיגיטלית, קורא לעצמו "צלם אירועים עלאק", מפציץ 10000 תמונות ומקווה ש300 מהן יהיו ראויות.מה אכפת לו? כרטיסי זיכרון עולים גרושים.

לפעמים זה תופס, לפעמים לא.

ראיתי תמונות של "צלמים עלאק" שלקחו 10K שקל לאירוע ונחנקתי מהבושה.

לא יודעים מה זה תאורה, מה זה קומפוזיציה, מה עושה צמצם, מתי משתמשים בזום ומתי בעדשה רחבה, העיקר שקנו מצלמה ב 4K דולר.

בגלל זה פרשתי מעולם הצילום המסחרי לפני 10 שנים.

עריכה: האם הצלם צילם בפורמט RAW או JEPG?

פורסם

ווואווו כמה שאתה צודק!!!!

זה מה שקרה לי!!! צילם לי איזה 1000 תמונות ובוקשי יש איזה 150-200 טובות!!!! לקח לי 8000 ש"ח! חוץ מזה גם בוידאו כשצילמו אותי בחוץ העדשה ממש ממש מלוכלכת ואת זה ממש רואים כשמסתכלים ווידאו.

התמונות בפורמט JPG. כל הקטע שהצלם כל הזמן התלהב מהמצלמה היקרה שיש לו(ניקון D300).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני מאזור הצפון.

תודה!

פורסם

סלבה אתה מוזמן לשלוח לי את התמונות

יש לי צלם מקצועי שהוא גם חבר טוב ויוכל לתת חו"ד, צור קשר בהודעה פרטית..

נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

תודה שלחתי לך ה"פ.

פורסם

יש בעפולה חנות צילום שנקראת צילום פלוס,חנות מאוד מקצועית ויש גם סטודיו בבית העסק.

אם עפולה קרובה עליך אתה יכול לקפוץ לשם להראות להם את התמונות ולבקש יעוץ אולי הם יוכלו לעזור לך.

מקווה שעזרתי.

פורסם

תדה על המידע עפולה לא כזה רחוק לי,אבל לנסוע לשם סתם מבלי להיות בטוח שהם ייתנו לי חו"ד חבל.

תודה בכל זאת!

פורסם

סלבה, ראשית - מזל טוב!

כמו שאייל אמר, העלה לפה מס' תמונות שיוכלו לתת חוות דעת.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...