Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי שרשור אם יש למישהו שישלח לי..

רציתי להרחיב המידה שלי עכשיו היא "15 הייתי מעוניין להגיע ל16" ואפילו ל17"

מה אפשר לעשות בנושא בא ניקח את המצב שהכסף לא משחק

אני נוהג על פולו 2001 עם מגנזיום של BBS "16

"אני לא נוסע גבוה אני טס נמוך"

פורסם

בדוק בפנצ'ריות או במכוני טסטים עד כמה אפשרי וחוקי להגדיל את המידת צמיג בפולו 2001,

אם תקבל תשובה שלילית בקשר למידה שאתה מחפש, קיימת אפשרות "לקמבן" את מידת הצמיג שאתה רוצה בפנצ'ריות(לא בכולם,

צריך לברר) ע"י כך שיהיה רשום לך ברשיון הרכב את המידה שאתה רוצה, והעלות של כל העניין היא כמה מאות שקלים.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

אתה אומר שכבר יש לך 16 , זה הקוטר של הגאנט לא החתך

בפורום הטכני יש אשכול שבו תוכל לדעת מה המידה החוקית הכי גדולה שאתה יכול להרכיב.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ישנו בחור בקריית גת עם סכין יפנית מעולה - הוא יכול להרחיב לך את החתך ברמה הכי גבוהה.

לחלופין - בחרמון יש את הרמה הכי גבוהה - סע לשם עם סכין בעצמך ותרחיב את החתך.

[אבל לא היום, היום מושלג]

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ועכשיו לתשובה יותר רצינית :lol:..

לתשובה לשאלתך, בדוק בשרשור הזה, שאם היית מחפש היית מוצא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96688&highlight=%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D+%D7%95%D7%92%27%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...