Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, אני מודע שבהרבה מקרים הנסיבות חזקות מההגיון, אבל לעניות דעתי, לקנות רכב יד 5 :shock:, עם 300K :roll:, ממורה נהיגה :shock2: ובנוסף מסוחר :brickwall: -כל אחד מהנ"ל לפי דעתי הוא תמרור אזהרה לא קטן בפני עצמו :nono:, שילוב שלהם הוא שלט אין כניסה ענק :loco:.

התנאים היחידים שהייתי שוקל, אולי, לקחת לבדיקה רכב עם כאלה נתוני פתיחה:

1. יש לך/לאחיך/לחבר ממש טוב מוסך שמתמחה ברכבי VAG, גם לבדיקה מעמיקה לפני וגם לטיפולים אחרי.

2. אתה מתכוון להחזיק ברכב 3+ שנים (אחרת הסיכוי שלך למכור אותו בהמשך יהיה מאוד קטן)

3. אתה מקבל הנחה מאוד, מאוד, מאוד גדולה ממחיר הרכב (כנס למחירון יד 2, תזין פרמטרים ותוריד 20% ממה שקיבלת)

לא חסרים מגרשי מכירת רכב שמבצעים טרייד אין ולא חסרות מכוניות פאסאט. אהבת את הרכב? תמצא כזה במצב יותר טוב (וזה לא קשה, 90% מהפאסטים יהיו במצב יותר טוב מהרכב הנ"ל).

לא נראה לי שיש לי מה להוסיף עוד לנושא הנ"ל.

בהצלחה 8)

פורסם

הסוף:

בקיצור את ה KIA אני מוכר ב 9K והרנו נשאר אצלי.

היום:

ב 8:38 מגיע לחצור לתרייד אני רואה הפאסאט פתוחה מכל הכיוונים כולל מכסה המנוע. אני ניגש ושואל

מה קרה.

*** אומר לי שהמצבר נגמר.

אני : בסדר מתי נוסעים לבדיקה?

*** עוד 10 דקות.

כעבור 10 דקות יוצאים ונוסעים לכיוון קרית שמונה.

מגיעים לקרית שמונה ומי שאמור לבדוק את האוטו לא נמצא (למזלי).

הפאסאט נסעה פשוט חרה וזה עוד מילה יפה! (אני אומר לידיד שאני מכיר במכון והוא אומר תחזיר את האוטו וזהו).

נוסעים חזרה לחצור.

סוף הסיפור.

סליחה שבלי פרוט פשוט אין לי מילים.....

• תוכן חדש...