Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה עבור חבר

מרצדס 200 1970 יד ראשונה ,לבנה מצב חדש

מנוע משופץ עי החברה בחול+גיר חדש מהחברה

סט הגה כח קיט מהחברה אורגינלי

מזגן,מצבר יבש 10 שנות אחריות

צמיגים מעל 80 % פירלי+סט נוסף המצב טוב

אוברול פרונט

המון חלקי חילוף כולל מנוע וגיר

המחיר בסביבות 40.000 שח

פרטים נוספים אצל מייק 04-8374230

הרכב נמצא בחייפה

לא הצלחתי להעלות תמונות אמשיך לנסות

ראובן נזירי,

• תגובות 4.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למכירה: חיפושית שנת 1969 במצב מעולה. שמורה ומטופלת עם טסט לשנה. מקורית מאוד (חוץ מהצבע :wink:) הכל עובד פיקס.

טלפון: 050-8487401

2011-03-30%25252012.05.00.jpg

IMG_2009.jpg

IMG_2015.jpg

עדיין רלוונטי. קיבלתי רכב מהעבודה והחיפושית סתם עומדת בחניה... חבל.

המחיר ירד ל-12,000 ש"ח בלבד!

לפרטים נוספים: 050-8487401

פורסם

למכירה rv50,במצב נדיר ביותר,היה שנים בבעלות היבואן ושימש כרכב תצוגה,ראה כביש 24000 ק"מ,

אוכסן כל השנים בתוך הבית,טסט בתוקף,יד שלישית.

בחודשים האחרונים עבר:

אוברול כללי

צמיגים חדשים

כבל קלאץ+כבל גז חדש

מצבר בן שבועיים

כנף קדמית -צבע חדש

צפצפה חדשה

הכל כולל הכל עובד כמו חדש

מנוע שעון שויצרי ,מצב מעולה.

מחיר:11000 ש"ח

יונתן 0527471993

_1_~1.jpg

e1_4_1_181443_20110727110748.jpg

מחפש מינימוק בכל מצב בלי קשר לדת צבע ונפח מנוע

פורסם

עקב ריבוי פרוייקטים וחוסר זמן משווע

למכירה:

BSA B31 שנת 1952

שלדת Plunger, בולמים קד' טלסקופים, מנוע OHV

רשום אספנות, רשיונות מסודרים.

האופנוע פורק ממצב נסיעה שלם ודי מושלם לטובת שיפוץ.

קיימים כ 95% מהחלקים והם ממוינים ושמורים באופן מסודר לתחילת שיפוץ.

יובאו חלקים חדשים רבים לטובת השיפוץ כמו:

מערכת פליטה חדשה ומושלמת, חלקי ניקל, בוכנה ורינגים, סמלים, חלקי גומי, מפסקים, ועוד...

הקונה המאושר יקבל הכל + עותק של ספר + ספרות חלקים מקורית + תמיכה טלפונית :lol: ועוד.

בקיצור פרויקט שיפוץ נהדר.

מצ"ב תמונה מיום הפירוק + תמונה להמחשת הפוטנציאל

מחיר: 10,000 ש"ח

(אפשרות לחלפה על רכב אספנות קטן ומעניין באה בחשבון.)

אורן 054-7999404

1953-bsa-b31-3-782x570.jpg

Untitled-1.jpg

פורסם

למכירה (לפני שיוצא לאיביי):

קיט מרוצים Krauser ארבעה שסתומים לצלינדר עבור אופנועי BMW בוקסר 2V מהשנים 69-97 (קירור אויר).

הקיט יוצר ע"י חברת קראוזר עבור אופנועי מרוץ של BMW (ראה תמונות) והוא קיט הסבה הכולל בוכנות וראשי מנוע עם 4 שסתומים. מאפשר הסבה של כל נפחי המנועים (למעט R45/65) ע"י שימוש עם צלינדרים 1000CC ניקסיל וקרבורטורים 40 מ"מ .

הקיט הוא החזק ביותר שיוצר עבור הבוקסרים של BMW ומפיק מעל ל 85 כ"ס.

הקיט נדיר ביותר וכבר לא מיוצר מזה זמן רב. מבוקש מאוד בחול - לא לבעלי לב חלש..:lol:

מתאים ביותר לבנית רפליקת מסלול או coffee racer.

הקיט משומש. מוכן להרכבה.

מחיר 8500 ש"ח

אורן - 0547999404

krauser racer.jpg

Krauser-culasse.jpg

3647602773_954f188a27_b.jpg

פורסם
הרכב נמכר והיום בשעה טובה עלה על גרר :wink: לצערי לשיפוץ הוא לא יזכה, הוא ישמש כתורם איברים לרנו ג'ובה 4 אחרת שכבר בתהליכי שיפוץ

פשע לעשות זאת!!! על אחת כמה וכמה שיש "רק מעט חלקים להוציא ממנה" .

פורסם
פשע לעשות זאת!!! על אחת כמה וכמה שיש "רק מעט חלקים להוציא ממנה" .

סליחה שאני מתערב, אבל אני מרגיש צורך לזעוק את זעקת הרכב המסויים הזה, הוא והסיפור שלו.

כל הסיבות להפיכתו לתורם ברורות נכונות והגיוניות... ועדיין, ראינו מכוניות במצב הרבה יותר גרוע שהפכו לפנינה.

נכון, כולללה מסחרית יומיומית, לטעמי אפילו חסרת טעם ופרופורציות (לא יודע למה שנאתי אותם כילד!?), ועדיין, יש כאן סיפור עם ערך אספני ורכב מאוד "שלם", אפילו אם ניקח את כל החוסרים והריקבונות בחשבון.

מי מצטרף למחאה מועדונית, ומבקש להשאיר אותו שלם עד שיבוא לו גואל? כל כך קשה להשיג את החלקים החסרים בחו"ל? אני מאמין שאם הוא יישמר במצבו הנוכחי, יבוא לו גואל? או שאני טועה?

ולמה "שילדה מכוסחת"? זה היה GTI של איזה ילד? ג'יפ רב מעללים? (השאלה צינית ברוחה, אבל מתכוונת באמת להבין את מצב השילדה).

דב

אל תצלבו את השליח, בסך הכל אומר את מה שאני יודע. אין לי מושג מה ההגדרה לשלדה המכוסחת, זה מה שנאמר לי

אני מצטער אבל באמת שאני בספק אם בנאדם אחר היה לוקח יוזמה ומשפץ את האוטו, אני פעיל בסתר בנושא האספנות ולא פעם ראיתי בעלי רכבים כאלה שחשבו שיש להם מכרה זהב ביד וניסו למכור אותם במחירים לא שפויים ובסוף לא נשאר מהם כלום (20 אלף שקל לרכב במצב כזה זה ביזיון לבקש). וכן, אתה צודק, היו רכבים במצבים סופניים (כמו הספיידר והGTV של יגאל) וגם אותם הצליחו להציל - הכל תלוי בהתמדה וביכולות של בעל הרכב

אגב שלא תטעו לרגע אני מבין ומזדהה עם כולם (בהחלט סיפור מעניין ורכב נדיר מסוגו), פשוט מנסה להביא נקודת מבט שונה

ובקשר לקונה - הוא האבא של החברה שלי, עד שהוא התחיל קצת לסמפט אותי אני ממש לא אכנס איתו לוויכוח על למה לשפץ את הרכב הספציפי הזה ולהעביר את כל הפרוייקט והזמן שהוא השקיע על הרכב המשופץ לרכב הזה. העליתי את הנושא של הרכב והסיפור שלו, הוא לא הביע התעניינות וזו זכותו המלאה

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

עד כמה שהנושא מצער, יבוא רכבי אספנות מחו"ל היכה מכת מות את נושא שיחזור

הרכבים שנמצאים בארץ, מעט מאד משוגעים באמת מסוגלים להרים פרויקט של בנייה

מחדש של רכב הרבה מעבר לשווי האמיתי שלו ולהשקיע מאות ואלפי שעות עבודה

ורבבות שקלים כאשר האופציה הנוחה הזמינה הזולה והמפתה עומדת מעבר לקצה....

אני מניח שנראה בקרוב המון רכבים שיהפכו לתורמי איברים, או כאלה שילכו לגריטה.

אגב גם מצבם של מוכרי רכבי אספנות, בעייתי ויש המון רכבים ראויים שנשארים אצל

המוכרים ומתדרדרים למצב ללא תקנה. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
עד כמה שהנושא מצער, יבוא רכבי אספנות מחו"ל היכה מכת מות את נושא שיחזור

הרכבים שנמצאים בארץ, מעט מאד משוגעים באמת מסוגלים להרים פרויקט של בנייה

מחדש של רכב הרבה מעבר לשווי האמיתי שלו ולהשקיע מאות ואלפי שעות עבודה

ורבבות שקלים כאשר האופציה הנוחה הזמינה הזולה והמפתה עומדת מעבר לקצה....

אני מניח שנראה בקרוב המון רכבים שיהפכו לתורמי איברים, או כאלה שילכו לגריטה.

אגב גם מצבם של מוכרי רכבי אספנות, בעייתי ויש המון רכבים ראויים שנשארים אצל

המוכרים ומתדרדרים למצב ללא תקנה. - רן

אני אומר את זה המון זמן ולכן אני עדיין אידיאולוג של שיפוץ :

כמו זה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=398342&highlight=%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%9D+%D7%A2%D7%A0%D7%A7+%D7%94%D7%AA%D7%92%D7%A9%D7%9D

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
אל תצלבו את השליח, בסך הכל אומר את מה שאני יודע. אין לי מושג מה ההגדרה לשלדה המכוסחת, זה מה שנאמר לי

אני מצטער אבל באמת שאני בספק אם בנאדם אחר היה לוקח יוזמה ומשפץ את האוטו, אני פעיל בסתר בנושא האספנות ולא פעם ראיתי בעלי רכבים כאלה שחשבו שיש להם מכרה זהב ביד וניסו למכור אותם במחירים לא שפויים ובסוף לא נשאר מהם כלום (20 אלף שקל לרכב במצב כזה זה ביזיון לבקש). וכן, אתה צודק, היו רכבים במצבים סופניים (כמו הספיידר והGTV של יגאל) וגם אותם הצליחו להציל - הכל תלוי בהתמדה וביכולות של בעל הרכב

אגב שלא תטעו לרגע אני מבין ומזדהה עם כולם (בהחלט סיפור מעניין ורכב נדיר מסוגו), פשוט מנסה להביא נקודת מבט שונה

ובקשר לקונה - הוא האבא של החברה שלי, עד שהוא התחיל קצת לסמפט אותי אני ממש לא אכנס איתו לוויכוח על למה לשפץ את הרכב הספציפי הזה ולהעביר את כל הפרוייקט והזמן שהוא השקיע על הרכב המשופץ לרכב הזה. העליתי את הנושא של הרכב והסיפור שלו, הוא לא הביע התעניינות וזו זכותו המלאה

ראיתי את הרכב הזה בחניון המון שנים וחבל שלא יזכה לשיפוץ לו הוא היה ראוי, להמית רכב שנשמר כל כך הרבה זמן, חבל.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...