Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CD78MT Tweeters/Midrange

Orca
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי באוטו כרגע סט 2WAY של Clif Design QX5200C

עכשיו יש לי גם מיידריינג'ים של קליף CD78MT, אני מעוניין להרכיב גם אותם

הם מצויידים כנראה בקרוס אובר על הכבל נראה לי

האם אני יכול לקחת את הרמקולים שלי ואת המידריינג'ים ולחבר אותם על אותה יציאה

של המגבר? ככה שהרמקולים וגם המידים יעבדו ב2ohms זה יכול לפגוע בהם?

והאם המידריינג'ים יכולים לעבוד לא בנפח הדלת?

מישהו יודע את הנפח שהם צריכים אם אני בונה תיבה שהם יעבדו בה?

הבנתי גם שהם יכולים לשמש שטוויטרים וואקלים האם זה עדיף על הטוויטרים של הסט שלי?

http://www.sonicelectronix.com/item_5136_Clif+Designs+CD78MT.html

http://www.sonicelectronix.com/item_5598_Clif+Designs+QX5200C.html

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

לחבר את שניהם במקביל על אותו ערוץ מגבר לא אמור להוות בעיה.

תבדוק שהמגבר שלך יכול לדרת יציב בכל ערוץ ל2 אוהם.

אבל לא זה העניין.

הבעיה היא שהסט קומפוננט בפני עצמו הוא נחמד ומאוד מגוון - תומך בבי וואיירינג, שולט על ההנחתה של הטוויטר בשלוש דרגות שונות.

המידריינג הוא חיזר מעניין ביותר - 80 הרץ עד 18 קילוהרץ עם ממברנת זכוכית.

לא שמתי לב שמצויין שיש לו קרוס אובר שחותך אותו - אז אתה חייב לברר את זה היטב.

מעבר לזה הבעיה האמיתית שלך היא בחיתוך בין הרכיבים - מה נקודת החיתוך של הסט שני חלקים?

איך אתה מתכוון להוריד את נקודת החיתוך של המידבאס ולהעלות את נקודת החיתוך של הטוויטר בכדי להכניס את המידריינג' באמצע?

זו הבעיה שאתה צריך לפתור - HU או פרוססור טוב או קרוס אקטיבי ששולט 3WAY או כל שילוב של אחד משלושת המוזכרים מעלה יענה לך על הבעיה.

או רכישת קרוס 3WAY פסיבי שמותאם לסט הזה - תנסה לשאול את קליף דיזיין - אולי יש להם סט שלושה חלקים או קרוס תואם...

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי כמה שאני אוהב אותך.

הקבלים שקיבלתי עם המידריינג' יש לו מין פיוז כזה על הכבל ומצויין בחוברת שלו שזה קרוסאובר

לקליף יש את הקרוס אובר הזה :

http://www.sonicelectronix.com/item_6323_Clif+Designs+CDQ3X.html

כרגע הסט נשמע לא משהו בעיקרון הJBL שלי נראה לי כבר היה יותר טוב בתחום של המידבאס

בתחום של הטוויטר הוא מאד מפורט ופחות צורם מהJBL

לפי דעתי הסיבה היא הHU שלי הגיע הזמן לעשות קצת באלאגן לאבא שלי שיתן לי להחליף אותו או לא רוצה כי זה של הליס'ינג

יש שלט ששולט בHU בההגה ואם אני יחליף רדיו דיסק זה יתבטל

בכל מקרה אחותי כרגע בתאילנד והיא מביאה לי Eq ואם אני רוצה להביא HU של פיונר משם הגיע הזמן להזיז

את העניינים כי שמעתי שהמחירים של הפיונר מאד זולים שם

תודה על התשובה והעזרה

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

• תוכן חדש...