Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קמארו RS ואני מעוניין להחליף את המנוע המקורי (305/5.0 TBI )במנוע V8 מתקדם יותר ובעל יותר פוטנציאל לשיפורים/חיזוקים בעתיד (TPI ), איזה מנועיי V8 יהוו חלופה טובה עבורי וגם יהיו מאושרים כחוק ע"י יצרן הרכב GM ו-UMI ישראל?

אשמח גם לדעת היכן ניתן ומומלץ לרכוש ולבצע את העבודה מנועים כאלה ואם אפשר גם מחיר משוער.

תודה מראש והמשך יום נעים לכל חבריי הפורום.

פורסם

אתה עובד הפוך, אתה מגיע לרופא ובמקום להציג את הסימפטומים אתה שואל אותו איזה סימפטומים צריך בשביל לקחת אנטיביוטיקה.

במילים אחרות:

1. אנא פרט קצת יותר על הרכב שברשותך (שנתון, תיבת הילוכים, קילומטרג' וכו').

2. פרט מה חסר לך בו, מה אתה מצפה לקבל מהשיפור ברכב ומה התקציב שלך.

זאת הדרך הנכונה לתחילת פרויקט שיפור!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
איזה מנועיי V8 יהוו חלופה טובה עבורי וגם יהיו מאושרים כחוק?

אתה יכול להרכיב כל מנוע שאתה רוצה

גם ביגבלוק נכנס שם.

קובי,

לא קצת חטאת לאמת בתשובה הזאת?

מאחר והוא שם דגש על חוקיות התשובה הייתה צריכה להיות

"אתה לא יכול להרכיב אף מנוע אחר,

גם לא ביג בלוק"

פורסם

הרכב הוא מודל 92 דור 3 בעל מנוע כפי שציינתי סמול בלוק 305/5.0 L03 מקורי ובעל תיבת הילוכים אוטומטית R700

האמת שלא חסר לי כלום פשוט נראה לי לאחרונה שהמנוע קצת "עייף" ולכן חשבתי כבר להחליפו במקום החד נקודתי לרב נקודתי,

אני לא מעוניין כרגע בשום שיפור אלא במנוע קומפלט סטנדרטי לחלוטין אך שונה מהמקורי שכרגע מורכב על הרכב סתם בשביל להשאיר לי בעתיד את אופציית השיפורים שכמעט ולא קיימת במנוע הנוכחי.

את התשובה שחיפשתי למעשה קיבלתי בתגובה של קובי ולכן אני מבין שחבל על הזמן לפנות למחלקה הטכנית של UMI ע"מ לאשר את שינוי המנוע/נפח,

בין השנים 82-92 בהם יוצר ושווק הקמארו דור 3 לא היו דגמיי RS שייצאו משעריי המפעל בארה"ב עם מנועים שונים?

אז מה שאתם אומרים למעשה שאין סיכוי בכלל לאשר הרכבת מנוע שונה מהמקורי ע"י המחלקה הטכנית בישראל?

אגב בתיאוריה אני יודע שניתן לשים כמעט כל מנוע בתוך המקום העצום שיש בתא המנוע אבל הכוונה הייתה למנוע שיהיה מאושר וחוקי ושלא יהיה לי בעיות בטסט השנתי.

פורסם

בעיה כי ה RS הגיעו V6 או V8 305

הרעיון הכי טוב שאני יכול לתת לך זה להשיג זוג ראשים של LB9 ומערכת הזרקה מושלמת של TPI גם של LB9 וקאמשפט של LB9

אם יש לך תקציב,אפשר להזמין הכל אפטרמארקט ואז השיפור יהיה יותר משמעותי.

למרות שההבדל בין LO3 לבין ה LB9 הינוו 60 סוסים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי, הLB9 זה המנוע שהגיע באותם שנים ב-Z-28 עם התיבת הילוכים הידנית נכון?

אז למעשה מה שאתה מציע זה ליישאר עם אותו הבלוק(סמול 305)ולהשתיל בו את החלקים של ה-LB9 , הבנתי נכון?

ואז במצב כזה לא תהיה שום בעיה בטסט מכיוון שהנפח נשאר אותו דבר כמו הנוכחי המקורי?

פורסם

כן,הLB9 הגיע גם עם גיר אוטומטי.

אבל זאת הכוונה, אני מניח שתוכל למוצא את רוב החלקים בארץ וגם אם לא ב EBAY יעלו לך גרוש וחצי.

הכל תלוי בתקציב שלך.

פורסם

ורק שאלת סקרנות לידע אישי, האם התיבה האוטומטית הנוכחית תחזיק בכבוד את עליית ההספק או שצריך גם אותה לשדרג לתיבה האוטומטית שמשודכת ל LB9?

פורסם

בהחלט, ה700R4 בגירסא הזאת יכול להחזיק עד 390LB מומנט

למרות שמנסיון אישי אפשר להתעלל בתיבה הזאת קצת יותרבמיוחד אם משפרים אותה. ואז גם אפשר להגיע ל כמעט 500LB

השיפורים הללו לא אמורים לדגדג לה.

למרות ששוב זאת נחשבת התיבה הכי חלשה שיש ב GM

פורסם

ממה עשויות התיבות של GM, טיטניום?

חבל שבצרפתיות זה לא כך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

שמע זה לא צחוק. TH400 מחזיק 800LB

הגיר הידני שמורכב אצלי באוטו 600LB

ואני עוד לא מדבר על תיבות אוטומיות מושפרות לדראג.

ובקשר לצרפתיות אני בטוח שיש גם שם אופציות לחיזוק.

• תוכן חדש...