Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד תודה שאין לך שכנים אתיופים. אלפה יוכל להעיד על כך שזה הרבה יותר גרוע.

אתה רוצה נקמה מעניינת עם השלכות לטווח ארוך?

-שתול עדנית מריחואנה ענקית על המזגן שלהם, ותתקשר למשטרה שאתה רואה צמח מוזר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה מזל שלא גרים מעליי שכנים!

המלצה שלי תלבש עקבים של אחותך או של אימא ותקפוץ ותתאמן על קפיצות חבל, בדיוק במיקום של הסלון!

הייתי בבתים של שכנים כשמישהו הולכת על התקרה עם עקבים שומעים את זה מאוד חזק, ומאוד מציק!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
המלצה שלי תלבש עקבים של אחותך או של אימא ותקפוץ ותתאמן על קפיצות חבל, בדיוק במיקום של הסלון!

:roflmao:

ואל תשכח שכשאתה כבר עושה את זה לצלם את עצמך, לפרסם את התמונה באינטרנט ולכתוב עליה באותיות בולטות: "כל הזכויות שמורות ל-stio".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שלא לדבר על זה שקשה להניח שגבר בוגר יצליח להיכנס לנעליים במידה של אישה.

אממממ.... יאשה סיפר לי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתה שוכח שחברה שלך קוראת בפורום הזה, הא . . . ? :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הוא התכוונן שהחיים יפים ב kentucky

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה בסדר, את העקבים אני משאיר לאמי, שעושה עבודה מצויינת בשעות הבוקר המוקדמות במשך שעה בכל יום. פעם ביקשתי ממנה להפסיק, אבל אין צורך, זה בסדר..

כרגע אני מוריד "שירי איכות" מקהילת מוסיקה ממקושרים, בניגוד לאימיול, ההורדה שם טסה.

אחרי יומיים של מוסיקה (לא לכל היום) עדיין אין שום ציוץ, שומעים מצויין מהרחוב.

שלשום השכנים הפעילו את המזגן שנמצא מתחת לחלון שלי ב- 23:30 בלילה, למרות השעה הפעלתי את המערכת עם באס מלא, תוך 15 דקות המזגן התכבה מעצמו ולא נדלק יותר כל הלילה! אז כביתי את המערכת. אבל לא לזה אני שואף, זו הצלחה חלקית בלבד...

פורסם

כמו שאמרנו לך,

תעבור לקנטקי ויהיו לך חיים יפים כי הולכת להיות לך מלחמת התשה ארוכה מאוד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מלחמת התשה אולי להם תהיה, מוסיקה אני שומע תמיד.

עכשיו פשוט שמתי את הרמקולים על הרצפה, זה ההבדל, עכשיו אני שם רגל על הרצפה וכל הרצפה רועדת, מקווה שגם אצלהם.

בשעה 14:00 אני אפסיק, גם ככה אני צריך ללמוד, אנצל את מרווח הזמן ההומניטרי ללימודים עד 16:00... :lol:

פורסם

תפעיל את המערכת כשהמזגן שלהם פועל, זה כמו התניה באילוף כלבים. מזגן דולק=מערכת מרעישה=לא נעים, מזגן מכובה=מערכת שקטה=איכות חיים טובה יותר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, פבלוב היה שמח לשמוע על השיטה שלך... (זו התנייה ביהיביוריסטית קלאסית).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תראו איזה הזוי זה.

הדלקתי את המזגן שלי מסוג "ELCO" בעל הספק של 3 כ"ס הממוקם קצת מעל המזגנים שלהם, ליד החלון שלי.

היה קר בפינת אוכל, ושם למדתי קצת עד עכשיו. שמתי לב שהיחידה החיצונית מרעישה פתאום כמו טרקטור!

המדחס מותקן שם כבר 6 שנים ואף פעם לא היו לי בעיות עם המזגן ואף פעם לא הרעיש ככה, המזגן עצמו עובד מצויין.

האם כדאי לקרוא לטכנאי שיראה מה התקלקל שם? כי הם יכולים עכשיו לטעון שהמזגן שלי גם מרעיש (הם לא יודעים להבחין בין תקלה לבין רעש טבעי).

מה הייתם עושים? כי המזגן שלי עכשיו מרעיש למרחק של 2 בינינים קדימה. מה יכול להיות שם הבעיה וכמה כסף לתקן? יש פה מישהו שמבין במזגנים?

הזוי כבר אמרתי?! או שזה בא מאלוהים.

• תוכן חדש...