Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל דבר יש יתרונות ויש חסרונות.

אצלך נאדר, הMX406 זה מכשיר מהמם, נחשק וסופר איכותי, אבל יש לו לא מעט מגבלות שאתה מודע אליהם היטב. אני לא לגמרי חושב שזו הייתה הבחירה שלי גם אם וכאשר הוא היה זמין לי במחיר הוגן וסביר, אלא אם כן הייתי הולך על מערכת full passive, וגם אז לא בטוח - מאותן סיבות.

כנ"ל, לגבי ה9255 של דניאל, גם מכשיר ברמה גבוהה מאד, וגם לו יש כמה מגבלות. התלבטתי בינו לבין שילוב ה9887+ה701

ולמרות הסאונד העדיף של ה9255 הלכתי מאותן סיבות על השילוב של האלפיין.

הבעיה גם עם נאדר וגם עם דניאל זה הרפרנס הביתי שלהם.. חברים - זה הבעיה שלכם שאתם חשופים לציוד ביתי כזה..:-D

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צביקה אם תבוא איתי לסבב השמעות למערכות ביתיות אתה תגור בירכא ולא תחזור למרכז. אני נהיה רעב שאני מדבר על מערכות ביתיות.

לענייננו, אתה צודק יש המון מגבלות , במיוחד הרצת שיר וכו', אבל לא חסר רדיו דיסקים טובים עם פיצרים כאלה ואחר, כמו דינון SONY ...

פורסם

לדעתי התשובה לכך היא מחשבי רכב עם כרטיסי קול אולפניים - ומשום כך הלכתי בכיוון הזה (אני עדיין הולך.. יש לי עוד דרך ארוכה עד להשלמת הפרוייקט:-))

אפשר לדעתי ולדעת רבים אחרים להגיע קרוב מאוד לתוצאות ברמה הביתית תוך הפעלת אין ספור תהליכי ביניים ממוחשבים (קרוסים, TC, REVERVB,).

אני כולי תקווה שלא להתבדות לאחר כל ההשקעה.

הפרוייקט צפוי להגיע לשלבים תפעוליים תוך חודש בערך. עד אז, אני אוסף בנתיים FLACים ו APEים.. - הגעתי כבר ל 45GB - עם כונן CD ברכב ועם תוכנה מתאימה אני אוכל לעשות RIP של FLAC ב 5 דקות מכל דיסק מקורי טוב שיגיע למפגש:lol:)

חגי

...CASKA for life

פורסם

טו-אוב! קיפוד אתה נראה לי הולך להפתיע בגדול עם הפרוייקט שלך :D

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

קיפוד, אתה מפתח לי יותר מדי ציפיות.. תזהר :-)

עקרונית, כבר היו זכיות SQ עם CarPC, אבל להגיד את זה בנשימה אחת עם המקינטוש והדנון זה כפירה..:wink: [למרות שאולי נאכל את הכובע כשנשמע מחשב מבוסס כרטיס קול אולפני ברמה עם הגברה טובה ורמקולים טובים..]

נאדר, אני בא אליך לחופשה בת שבוע עם זוגתי הטריה סוואד מאסי, תכין מלאי של עוגיות קשיו..

פורסם

עם זוגתי הטריה סוואד מאסי, ..

צביקה , חשבתי שזוגתך הטריה היא katie melua 8)

אפרופו דני , תודה על הפלאק שלה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
היה אחלה מפגש,וממפגש למפגש כמות האנשים רק גודלת.

אגב,איך קוראים לשיר שמתנגן בקליפ של הסאב של גיא?

hurricane chris - a baby baby. ככה לפחות רשום לי בפלא :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני ממש בהלם מרמת, איכות וכמות הציוד שיש לחברי הפורום. סתם בשביל הכיף הסתכלתי בת'רדים של מפגשים מלפני שנתיים-שלוש - וואוו. פשוט לא ייאמן איזה שינוי חל בענף הזה.

חזקו ואימצו!

איתמר (שעכשיו שוב קיבל תיאבון => בקרוב רכש חדש).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האמת שכן , גם אני עשיתי את זה בדיוק אתמול ובהחלט יפה לראות את המצב.

גם מבחינת רמות ההתקנה והמתקינים , גם במחינת רמת הרכיבים וגם מבחינת העניין בכיוונים ומיקסום הביצועים.

אם הגענו למצב שבמפגש אחד אפשר לשמוע את שלושת גרסאות הרוולוטור אבסולוט-F1-סקאןספיק אז מצבנו לא רע בכלל..

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
צביקה , חשבתי שזוגתך הטריה היא katie melua 8)

אני במצב רוח רומנטי לכבוד החנוכה, אשה אחת לא מספיק.. זה כל היופי בביגמיה.., ומה שטוב ליעקב אבינו, טוב גם לצביקה. [שלא נדבר על שלמה המלך..]

אבל אין ספק בכלל שקייטי היא אהבה גדולה שלי. מי ששמע אותה אצלי באוטו מבין.. איזה קול! אלוהים!

תהנו:

http://www.youtube.com/watch?v=5DCacIEbAlM&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

הלו , אני מבקש , יש לי זכויות יוצרים על KT. אני מגדל אותה כבר שנים! (ומי ששמע אותה אצלי עם ההורנים יודע :wink:)

סתם , היא באמת מאוד ממומלצת, זמרת מדהימה .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

נראה שהיה מפגש מאוד מעניין ומהנה כמובן.

לפי דעתי צריך לעשות פעם אחת מפגש צפון ומרכז בייחד איפשהו באמצע הדרך ובנוסף אפילו אולי לארגן איזו תחרות קטנה ללא פרסים סתם ככה בשביל הכיף.

• תוכן חדש...