Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משרד הרישוי והאזרח הקטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים

זהו מכתב ששלחתי היום להנהלת משרד הרישוי קראו והתרשמו.

אל רשות הרישוי.

איתרע מזלי ואני זקוק דווקא היום לשירותיו הגרועים של משרד הרישוי של מדינת ישראל,

בהכירי את פגיעתו הרעה של משרד הרישוי ואת זלזולו היומיומי באזרח הקטן, טרחתי ובדקתי באתרכם המהולל ווידאתי שאין כל חריגה או מגבלה בשעות הפתיחה של הסניף בבני ברק לתאריך 16/12/08, משהובטח לי באתר שהכול כשורה, הגעתי אל הסניף בבני ברק היום בבוקר רק כדי למצוא יחד עם עוד כמה עשרות אזרחים זועמים את שערי הסניף בבני ברק נעולים ומסוגרים ללא כל הסבר או הודעה , כעת עליי לנדוד לחולון לבזבז יום עבודה יקר מאוד בהמתנה ובנסיעות. בבירור טלפוני שערכתי עם המוקד הטלפוני של משרד הרישוי במספר *5678 נעניתי : "נכון שהסניף סגור היום לא הספיקו לעדכן את האתר" ...ללא כל סיבה הסניף פשוט סגור היום.

כאזרח עסוק מאוד שזמנו יקר לו מאוד אני מוצא שזלזול מעין זה בציבור האזרחים ייקרא לא אחרת משערוריה רבתי תקלה זו מצריכה התייחסות כבדת משקל מצד הנהלת משרד הרישוי.

הואיל ואנו חיים במדינה שאמורה הייתה להיקרא "מתוקנת" השנה היא שנת 2008 .

אני דורש במפגיע מהגורמים הבכירים ביותר במשרדכם להידרש לנושא ולהניח את דעת הציבור על מהות התקלה הזו.

מכתב זה ותגובות שיתקבלו עליו יתפרסמו בכל הפורומים שבאתרי האינטרנט.

שם וכתובת שמורים

פורסם

במקרה הייתי שם אתמול ואני יודע מה הסיבה.

שתיים משלוש הפקידות לא הגיעו לעבודה.

אחת יולדת, השנייה חולה והשלישית לא מסוגלת לעבוד לבד, (זה בעייה לטפל ב-600 איש ב-5 שעות).

(סיפור אמיתי !!!)

ממש בושה!

קו---------------------------------------

פורסם

בכל סניף של משרד הרישוי צריך להיות מנהל שמפקח על הפקידים, ומטפל בבעיות חריגות של אזרחים.

במצב מסוג זה, מנהל הסניף היה צריך לקחת יוזמה ולאייש את מקום הפקידות שלא הגיעו לעבודה.

אמנם העבודה תהיה רבה, אך אין לדעתי האישית זה חלק מהעבודה ומחוייבות אישית בלהיות מנהל ואחראי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי ההתנהלות בסניף נראה כי אין אחראי\מנהל. פשוט נתנו לאחת הפקידות את המפתח של המקום וסלאמת בזה נגמר הסיפור.

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...