Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע מותקנים אצלי שני וופרים של בוסטון אקוסטיק מסדרת הראלי שלהם ללא קרוסים.במידה ואני אתקין קרוסים של חברה אחרת למשל CDT Audio Satnet 400 2 Way Crossovers .האם האיכות תעלה או תרד ?ובכללי איך הקרוסים האלה?ואם אלו אינם ברמה מספקת המלצות על חברות אחרות יתקבלו בברכה תודה.

satnet400fq5.jpg

פורסם

שתי החברות הם חברות טובות במידה והקרוס חותך בתחום תדרים אשר תואם את האלמנטים אז לא תיהיה שום בעיה לחבר אותם לקרוס

שתח הקרוסים בערך באותו רמה לגביי איכות תרד או תעלה זה לא יהיה שמיע עם הם נחתכים בתדרים שהם אמורים להחתך

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לא הבנתי בדיוק איך הם מחוברים עכשיו?

רק הם מחוברים ללא טוויטרים לערוצים נפרדים במגבר?

או שהם מחוברים לערוצים במגבר והטוויטרים לערוצים נפרדים ואתה חותך דרך המגבר?

או שאתה חותך דרך הרדיו?

אם אתה כרגע עובד בבי אמפ אזי קרוס לא ישפר לך את האיכות.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

חפש את הMANUAL שלהם בGOOGLE ואתה תראה איך הם תוחמים את התדרים

0547379780 שלומי

פורסם

לאריק כרגע הם מחוברים כרמקולים אחוריים ישירות למגבר זפקו 4 ערוצים לכן צריך רק קרוסים ללא טויטרים.מקדימה יש קומפוננט פולק.

לXENT[אם זכור לי נכון שלומי} במידה והרמקולים בין 60-20KHZ הקרוסים אמורים לתמוך בדיוק בתדרים האלה או אפשר לחרוג ומה העניין עם האוקטבות ?או שאינני מבין משהו?שוב תודה.

פורסם

אתה לא טועה זה שלומי

לגביי העניין עם הקרוס אתה צריך למצוא קרוס שחותך תדר לפי מה שהאלמנט צריך על מנת לא להסתבך ולהגיע לתאימות מקסימלית בין האלמנטים לקרוס

חפש את הMANUAL של הקרוס של הרמקולים שלך ואז תשווה אותו לקרוס שבידך (הכוונה היא לתחום תדרים)

לגביי אוקטבות בקרוס שבידך עם אני לא טועה אין אוקטבות יש רק אפשרות לריסון הטוויטר בדרך כלל זה -3 +3 0 DB

תן לי דגם מדוייק של הקרוסים ודגם של הרמקולים אני ינסה חמצוא משהו גם

0547379780 שלומי

פורסם

מומלץ להשוות בין הקרוסים בצורה יותר מדוייקת לפני שאתה עושה החלפות.

בעקרון יש הבדל משמעותי (ושמיע) בין קרוסים בגלל ההתנגדות שלהם, סוג הפילטרים (גם אם חתוכים באותו התדר בדיוק) והסדר שלהם (order) כלומר סדר ראשון (6bd לאוקטבה), שני (12db לאוקטבה) וכו'.

חברות (טובות) משקיעות זמן רב להתאים קרוס פאסיבי לכל אלמנט שהן מייצרות.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

לשלומי הנה שני הלינקים הראשון הרמקולים תודה לך ודרך אגב התקנתי אצל מרק לפי המלצתך והוא גם הראה לי את התחלת הבנייה החדשה שלך שיהיה לך בהצלחה עם הבנייה.

http://mobile.bostonacoustics.com/manuals/RCManual.pdf

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=110312472771&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=001

ותודה שוב לשאר המשיבים.

פורסם

עם אתה מתכוון להביא מאיביי את הקרוסים כדאי שתביא כבר מקוריים

לגביי הסט שלך אותו לא יצא לי לשמוע אבל עם אתה חושב שהמידבאס שלו מפיק טוב תדריי מיד טובים ובאס טוב אז הקרוס יהיה דיי טוב. הקרוס הזה ממש מרחם על הטוויטר ונותן לו לנגן מ4.3KHZ מה שיוריד מעמסה על מהטוויטר ויעמיס על הוופר (לא בהכרח זה רע)

מיניסיוני הורדת המעמסה מהטוויטר לא בהכרח טובה כי היא ברוב הפעמים מורידה את הבמה קצת מטה (כך זה לפחות בהגברה אקטיבית)

שורה תחתונה עדיף קרוס מקורי עם כי לא בהכרח תן לי לחפש עוד ואני יודיע לך בפרטי מקסימום

0547379780 שלומי

פורסם

אוליי לא הסברתי את עצמי נכון אני לא צריך את הקרוס בשביל טויטרים אלא רק לוופרים כי הם מותקנים מאחורה מקדימה יש לי קומפוננט מושלם של פולק .לגביי הקרוסים המקוריים קשה להשיגם גם באיביי אין אותם.אבל אני אעקוב ונראה אוליי יהיו.

פורסם

עם אתה מחפש פשוט להעלים את הטרבל הגבוהה על מנת שהבמה לא תמשך אחורה 4.3 KHZ זהו תחום טוב רק שתצטרך להחליש אותם איך שהוא הם מוגברים?

0547379780 שלומי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

איזה דגם של מגבר זאפקו יש לך ? והאם אתה רוצה להשתמש בוופרים כסב-וופרים, או בתחום תדרים רגיל של וופר, היות ואלו שני תחומי תדרים שונים שמצריכים חתוך שונה.

רצוי מאד שתבדוק לאיזה תדר נמוך מסוגלים לרדת הוופרים הללו ?

• תוכן חדש...