Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הרכב פיאט מריאה מודל 98, גיר אוטומט, מנוע 1600 16וי.

כאשר הגיר בP הוא מניע ומחזיק סרק, כשמשלבים להילוך, כל הילוך הרכב מקרטע ומתכבה, ניסיתי לתת הרבה גז ומיד לשלב הילוך תוך כדי, הרכב הצליח לנוע עד 5 קמ"ש תוך כדי רעשי תיקתוק חזקים, כשהגעתי לעליה הרכב לא הצליח אפילו לעלות והתכבה.

מה לדעתכם הבעיה?

תודה מראש.

פורסם

אתה חייב להתחבר למחשב, יחד עם זאת נראה לי שהבעיה היא במערכת הדלק.

יש לבדוק לחץ דלק, מתי החלפת לאחרונה את פילטר הדלק ?.

הפתרונות שאני מעלה אינם סוף פסוק, אבל הם בבחינת "ללכת מהקל לכבד".

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

האוטו של אחי, פילטר הוחלף לפני כשנתיים.

האמת עלית על נקודה מעניינת, יש הרגל מגונה לאחי לנסוע על הספיירים האחרונים, יש דרך לבדוק אם זו סתימה במערכת הדלק?

תודה.

פורסם

החליף תחילה את מסנן הדלק, העלות בהשוואה לבעיה אפסית.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יכול להיות שזה הגיר . פיאט מריאה אוטומט יש לה את המחלה הזאת. שיפוץ גיר עולה משהו כמו 5-6 אלף. היה לי רכב כזה.

פורסם

הרכב שייך לאחי, עברה תקופה, הגיר בזמנו עבר שיפוץ, אמרו לאחי שזה מהמנוע וכרגע הרכב עומד בלי מנוע עד שאחי יחליט מה הוא רוצה לעשות.

פורסם

איזה מוסך חאפר פירק לו את הראש כנראה שלא בצורה מקצועית, נגרר למוסך אחר שאמר שחלקים ניזוקו ולדעתם המנוע גמור, מאז הוא עומד עם מנוע חצי מפורק.

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר אני בספק אם יש כדאיות לתקן את הרכב בכלל מה המחירון שלו אתן יודעים?

ובמידה ותרכיבו מנוע חדש שיעלה בין 4.5 ל- 6 ואז הגיר גם לא יהיה תקין לא נראה לי כדאי.

דעה שלי בכל אופן.

• תוכן חדש...