Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי קבל כזה http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=LCA160SL&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=385&aff=Zap&lang=HE#

אם אני מחבר את הקבל למצבר איך שצריך כאילו פלוס מהמצבר לקבל ומינוס מארקה לקבל יענו ישיר ..הקבל לא יקלקלי את המצבר או לא יגמור לי את המצבר כי תמיד הוא דלוק כי הוא ישיר ...אני עדיין לא חיברתי אותו אבל רוצה לדעת מה לעשות ?

למישהו יש לו רעיון לזה מה לעשות או אם מפריע ? או משהו

החיים שלי זה מערכותתתתתתתת :lol:

המערכות זה מחלה שלי אין מה לעשות אני חולה מערכות :-D

פורסם

קבל ברגע שהוא ניתן מתנהג כי נתק (הוא שור על האנרגיה העגורה בו ) ולא צרכן , לגבי השעון הדיגיטאלי - ברוב הקבלים לאחר מספר דקות גם הוא מתנתק כך שלא אמורה להיות לך בעיה . מה שכן תדעג להתקינו ולהטעינו בצורה נכונה .

http://www.bcae1.com/capacitr.htm

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם
קבל ברגע שהוא ניתן מתנהג כי נתק (הוא שור על האנרגיה העגורה בו ) ולא צרכן ,

נתק אהה עברנו לשפה של המהנדסים... אם דר" בק היה שומע אותך אכשיו.... :-)

פורסם

איך אני יכול להטעין את הקבל כמו שצריך כדי שעבוד לי כמו שצריך במילים אחרות כדי שלא ישרף לי אחרי חצי שנה בימקום שנה לדוגמה..

?

פורסם
נתק אהה עברנו לשפה של המהנדסים... אם דר" בק היה שומע אותך אכשיו.... :-)

איך אתה כבר יודע על קבלים? עוד לא הגענו לחומר הזה! :lol:

ועלאא, למה קנית קבל?

:cry: !!SOLD!!

פורסם

איך אני יכול להטעין את הקבל כמו שצריך ? כדי שלא יפגע הקבל או שיקרה לו משהו ...אמרו לי אם אתה מטעין אותו טעינה לא נכונה אז נסרף לך אחרי כמה חודשים האם זה נכון ??

מה השיטה להטעין את הקבל ?

.?

פורסם

קניתי תקבל כי כשאני שומע בפול ווליום אז כאילו יש לי צריכת חשמל האורות של האוטו כאילו לא עובר להם זרם כמו שצריך ובלילה אתה רואה תהבדל כאילו האורות מתים לא יודע שאלתי חשמלאי אומר לי האוטו שלך (פיג'ו206 )אלה אוטו שכולכולו חשמל והוא דורש הרבה חשמל ואתה משתמש בהמון חשמל .. בשביל זה קניתי תקבל ..

פורסם

מציע לך לקרוא את ה FAQ באתר ולהבין קצת על קבל.

ולא יזיק לשים איזה פסיק או נקודה מידי פעם שיהיה יותר קל להבין מה אתה רוצה להגיד.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

+1 לקודמי.

אמרו לי אם אתה מטעין אותו טעינה לא נכונה אז נסרף לך אחרי כמה חודשים האם זה נכון ??

לו היית פוחד משריפות, אזי לא היית שורף את כספך על קבל.

• תוכן חדש...