Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם, היום הייתי בבדיקה עם גולף מודל 2001.

עשיתי רק בדיקת שילדה.

לרכב הייתה תאונה מאחורה.

ממצאי הבדיקה הם:

משמעות גבוהה: סימני תיקון תאונה בתא מטען בנקודות ריתום מתלים.

משמעות נמוכה:קיימים תיקונים בגוף הרכב.

מה אתם אומרים על המשמעות הגבוהה? הבוחן שהסביר לי על הבדיקה, אמר לי בפירוש שאין מכה בשילדה,

אבל הייתה תאונה לרכב מאחורה, ללא משמעות בטיחותית.

פורסם

1. ברגע שמצויינת משמעות גבוהה - ראה הוזהרת.

2. משמעות גבוהה = ירידת ערך מסחרית ע"פ דו"ח שמאי.

3. לא תתכן ציון ריתוכים בבתי מתלים ללא פגיעה נלווית אחרת, אלא אם המתלים נתלשו ממקומם.

בכל מקרה התאונה הינה בעלת משמעות בטיחותית ורכב היה חייב לעבור תקנה 309.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

קודם כל אין שום ריתוחים, רשום שם : סימני תיקון תאונה בתא מטען בנקודות "ריתום מתלים"

השאלה שלי היא: האם כשאני ירצה למכור את הרכב בבוא הזמן והקונה יקח את הרכב לבדיקה, אני כמובן אתחייב לו על שילדה, מכיוון שאצלי בבדיקה לא מצויינת מכה בשילדה או בקצה שילדה, יש מצב שמכון בדיקה אחר יציין את זה בתור מכה בשילדה? אם כן מה אני יכול לעשות הלאה? האם יהיה אפשרי לתבוע את מכון הבדיקה שעשיתי אצלו את הבדיקה?

פורסם

המוכר מוכן להתחייב בפניך שלרכב אין פגיעה בשילדה ? (רמז : גם אתה אל תתחייב על זה בעתיד. בגלל זה לוקחים לבדיקה).

אל יאוש. יש מספיק גולפים בשנתונים הללו.

alfa 156 2.5.

פורסם
קודם כל אין שום ריתוחים, רשום שם : סימני תיקון תאונה בתא מטען בנקודות "ריתום מתלים"

השאלה שלי היא: האם כשאני ירצה למכור את הרכב בבוא הזמן והקונה יקח את הרכב לבדיקה, אני כמובן אתחייב לו על שילדה, מכיוון שאצלי בבדיקה לא מצויינת מכה בשילדה או בקצה שילדה, יש מצב שמכון בדיקה אחר יציין את זה בתור מכה בשילדה? אם כן מה אני יכול לעשות הלאה? האם יהיה אפשרי לתבוע את מכון הבדיקה שעשיתי אצלו את הבדיקה?

אם אתה "מת" על האוטו, שמור את תוצאות הבדיקה הנוכחית ותכפיף לה את ההסכם בינך לבין בר המזל שיקנה ממך בבוא היום את האוטו.

פורסם
יכול להיות שהרכב חטף מכה באיזור הגלגל, מה שגרם להתעקמות ריתום המתלים באיזור השילדה.

הייתי ממשיך הלאה.

אבל יש גם סימני תיקון תאונה בתא המטען.
פורסם

שוב פעם חזרנו לריתוכים? אין רתוכים יש תיקון תאונה בתא מטען בנקודת ריתום מתלים.

ברזיליי אתה בעל מכון בדיקה נכון?!

אולי תסביר לי מה משמעות התאונה הזאת והאם זה נחשב לשילדה.

אני מזכיר: אין ריתוך באף מקום.

פורסם

מה גורם לך להיות כל כך בטוח שאין ריתוכים בנקודת ריתום המתלים?

האם אתה מתבסס רק על הכתוב בדו"ח או גם על אינפורמציה שנמסרה לך בע"פ?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

להמ אתה מתעקש? הרכב עבר תאונה לא קלה מאחור, גולף זה לא רכב נדיר ויש עשרות אם לא מאות למכירה, ככה שעדיף לעבור לרכב אחר. לפחות בעל הרכב מוריד מהמחיר? מה שאר הנתונים של הרכב? יד? ק"מ?

• תוכן חדש...