Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב ליסינג שעם הזמן נוצרו בו 3 פגיעות, אני אמור להחזיר את הרכב בעוד 3 חודשים (יסתיימו 3 השנים..)

יש לי אפשרות לתקן את הנזקים כעת (ולשלם השתתפויות עצמיות לפי הנדרש),

או להמתין להחזרת הרכב, ולקוות שלא יעשו הרבה בעיות (למרות שאלו אינן פגישות שניתן להתעלם מהן ויזואלית).

1. מנסיונכם, מה עדיף לעשות ? :-)

2. האם בד"כ קיימת אפציה לרכוש את רכב הליסינג לאחר תום שלושת השנים ?

3. סתם מתוך סקרנות, האם אתם מתכוונים להמשיך להחזיק רכב ליסינג לאור הרפורמה ?

תודה.

פורסם

אם זה לא מפריע לך עדיף לחכות.

כן בדרך כלל קיימת אפשרות לקנות את הרכב והחברה מאוד תשמח למכור לך את הרכב.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

ומה יקרה אם ב3 החודשים האלה הרכב יקבל עוד פגיעה? תספוג השתתפות עצמית נוספת! עדיף לחכות עד סוף תקופת ההחכרה ולשם את ההשתפות פעם אחת, אלא אם הפגיעות ממש מפריעות לך.

פורסם

1. חכה לקראת שלב ההחזרה. פגיעות פח תתקן לבד אצל פחח בזול (מבלי לערב את חברת הליסינג). אתה יכול לסגור את הפינה הזאת בכמה מאות שקלים~1000שח ואילו השתתפות עצמית זה ~1400 לכל מכה! אל תתייחס לשריטות, הם לא מתייחסים לזה בהחזרה בד"כ.

2.כן

3.לא

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אם זה ממקום העבודה, אם תחזיר אותו במצב זה אתה תשלם עבור התיקון מהברוטו.

כמו כן בד"כ מחיר התיקון הוא זול יחסית.

• תוכן חדש...