Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי פג'ו פרטנר עם 71,000 ק"מ ב 57K.

אני לא יודע על הרכב הזה כלום, חוץ מזה שכניראה מדובר בסוג של עגלה (71 כ"ס...).

כל מי שיש לו נסיון איתו - ממה להזהר, מה לבדוק, איך הוא מבחינת אמינות ויוקר מחייה- יבורך.

פורסם

זה מנוע 1900 סמ"ק ללא טורבו, וללא מערכת הזרקה מתוחכמת.

המנוע הזה נמצא בשימוש קונצרן פיזו/סיטרואן כבר 20 שנה, קיים פחות או יותר בכל הדגמים שלהם (405, 306, ברלינגו, קסארה, ZX ועוד. במודלים הישנים יותר מדובר במערכת דלק שונה, אבל המנוע עצמו לא השתנה.

71 אלף ק"ם זה כלום, ומדובר במנוע כמעט חדש.

הרכב אכן כבד ולא זריז במיוחד, אך מספיק לגמרי לכל הנסיעות הרגילות, בעליות ארוכות תסע קצת יותר לאט וזהו.

צריכת דלק לא מדהימה - בערך 13-14 קילומטר לליטר, קשה מאוד להגיע ליותר טוב מזה בתנאי נסיעה מגוונים.

להזכירך, סולר היום עולה יקר יותר מבנזין, ובהפרש לא קטן.

אחזקה סטנדרטית לגמרי, בקילומטרז' כזה רוב התקלות הגדולות והיקרות נמצאות עוד רחוק לפניך.

רוב המכוניות האלו היו בליסינג/חברות ומי שנהג בהן ב 90% מהמקרים לא היה בעל הרכב, ולא ממש היה איכפת לו.

עדיין, אחרי שנתיים על הכביש ו 70 אלף ק"ם מדובר עוד ברכב רענן יחסית, שים לב שביצע טיפולים במועד ואל תוותר על בדיקת קניה.

פורסם

איזה יד? באופן כללי זה לא סוס עבודה, אבל גם לא עגלה כמו שציינת. במידה ולא תחרוג מהמשקל המורשה ותיסע רגוע, לא יהיו לך בעיות מיוחדות איתה.

חשוב מאוד - תדרוש היסטוריית טיפולים של הרכב בנוסף לבדיקה שבוודאי תעשה.

פורסם
זה מנוע 1900 סמ"ק ללא טורבו, וללא מערכת הזרקה מתוחכמת.

המנוע הזה נמצא בשימוש קונצרן פיזו/סיטרואן כבר 20 שנה, קיים פחות או יותר בכל הדגמים שלהם (405, 306, ברלינגו, קסארה, ZX ועוד. במודלים הישנים יותר מדובר במערכת דלק שונה, אבל המנוע עצמו לא השתנה.

במודלים הישנים של הפרטנר/ברלינגו (לפני המתיחה) עשו שימוש באותו מנוע 1.9 עם אותם 71 סוסים? או שמא מאז נכנסה אותה מערכת דלק שונה שציינת?

אגב, לפי מה שידוע לי, בשלב מסויים הנפח השתנה מ-1905 סמ"ק ל-1860 ומשהו, לא?

פורסם

אתה צודק, המנועים הישנים היו בנפח 1905 סמ"ק (XUD9).

במודלים המאוחרים יותר הנפח הוא 1868 סמ"ק, ודגם מנוע הוא DW8.

משפחת DW היא פיתוח של המנועים הישנים XUD.

גם למנוע הישן וגם לחדש היו 71 כ"ס.

לדעתי, אגב, השינוי ממנוע ישן לחדש היה לא ביחד עם מתיחת פנים ב 2003, אלא במודל 1999 או 2000.

פורסם

תודה כולם!

בינתיים קיבלתי לידי את ספר הרכב של הפרטנר, נראה לי שאני יורד ממנו. פעמיים הוחלף מחשב בגלל חדירת מים,ותאונה שהייתה אמורה להיות "רק שפשוף של הכנף" התגלתה כמשהו שעיקם את תושבת הרדיאטור.

אני אמשיךלחפש...

• תוכן חדש...