Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

את הסאב שלי קיבלתי במתנה מחבר.

כשהוא נתן לי אותו הוא טען שזהו סאב 10 אינץ'. אני לא פיקפקתי והתחלתי להשתמש בו.

בזמן האחרון החלטתי לבנות תיבה חדשה. למדתי לעבוד עם WinISD, הזנתי את כל הפרמטרים, וקיבלתי תוצאה קרובה מאד להמלצת היצרן.

את דגם הסאב לצורך הנתונים ניחשתי לפי הכיתוב על הסאב (Punch HE), שנת היצור (2002) והקוטר.

אתמול פירקתי את הסאב כדי להיות בטוח מה הדגם לפני שאני ניגש לחתוך, ולהפתעתי במקום לראות RFP3410 ראיתי RFP3412.

כמובן שמהר רצתי למדוד את הסאב, ואכן 12 אינצ'ים (הפתעה נחמדה בהחלט :-)).

התיישבתי שוב לתכנן תיבה, ואז התחילו הצרות.

קיבלתי ב WinISD תוצאה של 69.5 ליטר עם Qtc של 0.71, לעומת המלצת היצרן שהיא 35.4 ליטר (Qtc של 0.88 )

עברתי עשר פעמים על כל הנתונים - הכל נכון.

הורדתי את הנתונים של אותו דגם משנת 2001, שמכילים קצת יותר פירוט טכני. אותה תוצאה ב WinISD ואותה המלצת יצרן.

מה יכולה להיות הסיבה להבדל כל כך גדול?

על מה כדאי 'ללכת' במקרה הזה? יש ברשותי פלטת MDF בעובי 25 מ"מ וחבל לי לחתוך בלי להיות בטוח.

מצורף צילום מסך של WinISD. בצהוב - המלצת התוכנה, בכתום - המלצת יצרן.

תודה,

צביקי

RFP3412 WinISD.jpg

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

בסוף מצאתי פירוט של היצרן לגבי תיבות, והנתונים שקיבלתי מתאימים.

אני אלך כנראה על תיבה של 42.5 ליטר (1.5Qft).

RFP3412 enclosures.jpg

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...