Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול העברתי ר"ד של סוני מרכב אחר שברשותי לרכב עם המגבר, לפניו היה עוד HU של סוני, שם הכל טוב שומעים סבבה, נוסע לעשות כיוונים חדשים כי בר"ד ה"חדש" יש אקולייזר, כמה דקות בעוצמה גבוהה ופתאום החבר שאיתי שואל אם אני בכוונה כיוונתי את השמיעה רק לשמאל, המצב הוא שומעים רק בשמאל או בפול עוצמה ממש חלש בימין. הHU הנ"ל בעל זוג RCA אחד הכוונה אחד לשמאל אחד לימין.

בדקתי עם טסטר, יש מגע בין הפלוס למינוס של הRCA הימני, ואין קריאה של וולטים ממנו, בשמאלי יש קריאה של וולטים ואין מגע בין הפלוס למינוס.

למישהו יש נסיון עם הבעיה הזו ? כיוון לפתרון ?

תודה לעזורים,

אבי.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

איפה ביצעתה את המדידה ליד הרדיו או ליד המגבר?

אם ליד המגבר סביר להניח שה RCA שהעברתה נלחץ איפה שהוא ומקצר

אם ליד הרדיו יכול להיות שפגעתה בכבל בזמן ההתקנה \ פירוק שלו

אם אתה מסוגל לפתוח את הרדיו ולנתק את הכבל המסןכך מהמעגל ואז לבצע

את המדידה כדי לדעת בוודאות אם הבעיה בכבל שיוצא מהרדיו או במעגל עצמו

עוד שאלה האם הקצר שאתה מודד הוא קצר מלא 0 או אומים בודדים

אל תשכח שבזמן מדידת קצר צריך לכבות את הרדיו לגמרי

פורסם

בדקתי את הHU בבית על ספק שמספיק לHU זה לא פעם ראשונה שאני עושה את זה, ללא חיווט, בדקתי קודם את כל המערכת ואז רק באתי לHU, מדדתי עם הרב מודד שלי שיש בו טסטר עם מוליכות (כאשר המערכת מכובה), לא לפי אומים, נתון של אום יכול לעזור ? לבדוק עם מגר ? על הרעיון של כאבל שנפגע לא בדקתי ואני יבדוק זאת, יש לי בעיה להפעיל את הר"ד ללא המעטפת בגלל כמה מגעים שצריכים להיות ביחד...

עוד שאלה...

פעם ראשונה שאני פותח ר"ד, על הבורד שלו יש מין הכנה ל2 ערוצים נוספים (שמאל וימין) כביכול הקדמיים ביציאות ולא אחוריים כמו הקיימים, חסר בהם רכיב מסויים ממש מזערי שמעביר מגע בין 2 נקודות שאחת מהם היא החוט עצמו שאמור להיות שם, זה קיים בכל HU או במקרים מסויימים ? מישהו יודע איזה רכיב זה ? ככה אני יוסיף אותו ואני ישתמש ביציאות האלה במקום האלה שבאות במקור.

פורסם

אחרי בדיקה, אצלי הRCA ללא כאבל, זה פחיות שיושבות בתוך פלאסטיק ומולחמות ישר לבורד, ביציאה הדפוקה המגע הוא סביב ה16-38 אום...איפה עוד יכולה להיות בעיה ?

פורסם

האם ביציאה השנייה ההתנגדות שונה?

אם יש אפשרות תנסה לחבר רמקול ליציאה המקבילה של הרמקולים

ז"א אם היציאה הבעייתית היא הקדמית ימנית תנסה לחבר רמקול ביציאת הרמקולים המקבילה

יכול להיות שנשרף הקדם מגבר שיוצא ל RCA

פורסם

בחוטים של הרמקולים אין מגע לפי הטסטר של המוליכות אצלי במולטימטר, כל היציאות לרמקום הם 1MOHM אם קוראים לזה ככה...

פורסם

לא הבנתי בדיוק מה בדקתה ואיזה נתון קיבלת

אבל מה שאני התכוונתי זה שתחבר פשוט רמקול ולא משנה איזה

כדי לשמוע האם יציאת הרמקולים המקבילה עובדת

פורסם

היציאה המקבילה עובדת.

היום פירקתי אותו שוב, רציתי לבדוק אם ההכנות לזוג הRCA הנוספים שראיתי על הבורד פעילות ויצא שהם עובדות ומוציאות מתח כמו היציאה הטובה מהזוג שבהם נהרסה אחת.

אני בשעות הקרובות יעשה שם כמה הלחמות ליציאות הRCA שאני צריך ונשתמש בזוג הזה.

• תוכן חדש...