Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה מזמן אני מחפש גבר !!

השמח אם תעזרו לי בזה כי אני מזמן מחפש !

חש לי פג'ו 306 שנת 95, השמח אם תגידו לי איזה נורות אני צריך ( יש לי פנסים הרגילים), ואיך אני יודע איזה צבע כול מנורה בכללי אני רוצה כחולים/לבנים כאלו השמח אם תמליצו על צבע יפה ואיזה אני צריך לאוטו, כלומר אילו יתאימו מבחינת חשמל וכו'...

תודה וסליחה על הבורות השמח לעזרה.

פורסם
שלום,

יש לנו מאזדה 3 ויש נורות לאור נמוך ונורות לאור גבוהה, אני יודה שהנורות של האור הנמוך הן h7 אבל אני לא יודע איזה של האור הגבוהה,מישהו יודע? והאם אני צריך להזמין 2 סטים של נורות בשביל הרכב או שהסט של ה-H7 בא עם 4 נורות, גם לאור הגבוהה וגם לאור הנמוך?

אשמח לפרטים.

תודה!

מישהו?

פורסם
מישהו?

אם האור גבוה אצלך הוא H7 גם הנמוך H7 לדעתי.

ולא סט של H7 לא בא עם 4 נורות , הוא מגיע עם 2 נורות שאותם תחבר לגבוה או לנמוך

פורסם

אם אני לא טועה, באחד האמיליים ששאלתי אותם או כאשר קיבלית את המוצר, הזכירו כי ישנה אחריות לנורות במשך כחודשיים.

לשים לב.

אבל כמובן עדיף שתשלחו להם אימייל, הם עונים מהר יחסית, תשאלו מה קרוה עם המוצר מגיע אליי לא תקין? מה שכן ניתן לזהות זאת מיד מכייון שהקופסא שלהם חצי שקופה ורואים הכל בבירור.

yoni_yoni

הנורות לאור גבוה ואור נמוך אצלך ברכב הן של H7.

נורות אלו מפיקות במקור, אור לבן, וזה למה ש עליהן ציפוי כחול, על מנת להפיק סוג מסויים של גוון אור, נכון, מהצד או כאשר מביטים מלעמה ולמטה ניתן לראות אור כחול בלילות וכו', ולכן אלו נורות שהרבה מעדיפים הן בגלל האיכות והן בגלל הצבע, לגבי טסט, תמיד כדאי להחליף לרגיל, למרות, שבאור יום, זהו אור לבן לגמריי!.

בשביל אורות חנייה יש את הלדים, ויש לדים בסגנון QUAD LED, ביחד, אני יכו ללהעדי כי השילוב נהדר ומעולה.

פורסם

נקפיץ על מנת שחב'רה אחרים יוכלו לדעת על העניין ולהזמין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...