Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתכנן לטוס לאיטליה לוורונה, בתחילת נובמבר (סביבות ה6 לנובמבר) ולהיות שם בערך 10 ימים +-. (עד ה15 לנובמבר).

מוורנה למונזה זהו מרחק של בערך 80 ק"מ ככה שאני מתכנן לבקר במסלול מונזה ולעשות עליו סיבוב.

רציתי לשאול: האם זה אפשרי לבוא למסלול מונזה ולבצע עליו סיבוב ברכב פשוט ורגיל (רכב סופר מיני מהשכרה כדוגמת פיאט בראבו)? כמו כן האם ישנה אופציה להשכיר במסלול עצמו איזשהי מכונית מעניינת לנהיגה? האם ניתן לבצע שם קורס נהיגה מתקדמת? מה סדר גודל המחירים להקפה במסלול? (נכנסתי לאתר של המסלול, אבל משום מה הוא לא ממש ברור לי).

אשמח להמלצות לגבי חברות השכרה שעובדת עם גילאים מתחת ל21 (נכנסתי לאתר של סיקסט ואצלם זה מגיל 21, ואני רק בן 20) ושמחירי ההשכרה אצלם שפויים, ואשמח להמלצות וטיפים למקומות מעניינים שקשורים למוטוריקה שניתן לבקר בהם בקרבה לוורונה ומילאנו.

תודה לעונים.

ROOONEEYY

פורסם

אני בספק אם הם פותחים את המסלול סתם ככה לכל מי שרוצה כמו ב"נורדשליפה" (נורבורגרינג) הגרמני.

רוב המסלולים נפתחים לקבוצות שמקיימות אירועים סגורים או ימי מסלול שנקבעים זמן רב מראש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כל מסלול פתוח(כמו סילברסטון שאני נהגתי עליו).

תן לי קצת זמן ותרגום מאיטלקית ותקבל את כל התשובות.

http://www.monzanet.it/eng/eventi_mese.aspx?MeseCalendario=11&AnnoCalendario=2008&idmanifestazione=703#703

triangolino_red.gif 8 November 2008 Bikes free practice http://www.monzanet.it/bikersclub/ triangolino_red.gif 8-9 November 2008 Brianza Top Fiera dell'Eccellenza triangolino_red.gif 8 November 2008 Vedovati Corse - Formula Challenge triangolino_red.gif 10 November 2008 Driving camp http://www.drivingcamp.it/ triangolino_red.gif 11-12 November 2008 closed triangolino_red.gif 14-15-16 November 2008 6th Monza Rally Show triangolino_red.giftriangolino_red.giftriangolino_red.gifdetails of the event triangolino_red.gif 17-18 November 2008 closed triangolino_red.gif 22 November 2008 Puresport / Btt GT Program / Audi triangolino_red.gif Speed Day - under 300 Kmh http://www.motortribe.it/speedday/

אייל

פורסם

Speed Day באמצע נובמבר,לא כתוב תאריך

Be a star on the track

In a world of continual evolution, where cars are ever more intelligent, only one element needs training, and that is the man at the wheel... out on the track in a leading role in wonderful surroundings, unique both for character and history; the Monza National Circuit, your "driving gymnsasium". The calendar offers many opportunities for any driving experience, for individuals and companies, giving a boost of adrenalin.

Speed Day

With your car, you can lap the Italian Gran Prix F1 Circuit in complete safety, giving free rein to your feelings, releasing the sporting spirit in your DNA... in a group and partecipating. Speed Day has lots of new things on offer: ten dates filled with great emotion, a staff of eight drivers ready to advise you and be near you for a rewarding driving experience, valid for everyday driving on the roads!

אייל

פורסם

תודה על התשובות!!!.

בתאריכון שאייל שם , שמתי לב שאכן יש 2 SPEED DAYS בנובמבר אחד ב 23 ואחד ב 30. יחסית למסלול כמו הרינג, אין אצלם באמת אפשרות של לבוא בכל יום שתרצה ולהרביץ הקפות. באתר של אימולה בכלל אין אפילו אתר באנגלית וכל האתר באיטלקית כולל בתוכו עמוד אחד. גררר האיטלקים האלה אפילו אתר לא יכולים לבנות כמו שצריך. :twisted:

יש עוד המלצות למסלולים באיטליה? (מקסימום אם לא יהיו המלצות, נצטרך לנסוע לרינג)

שוב תודה לכולם.

ROOONEEYY

פורסם

שילוב של נהיגה מעניינת מורונה עם נופים- כבישי הדולומיטים.

1. צא על ה A22 (E64)צפונה לאורך האדיג'ה לכוון אינסברוק, רד ימינה ממנו באורה לדולומיטים המזרחיים-או דרך עמק גרדנה,אורטיזיי, קאנאציי-לקורטינה.

2. לאורך אגם גארדה ,ריבה וצפונה ממנו לדולומיטים המערביים. חזור בכביש ממערב לאגם, דרך לימונה, סאלו,סירמיונה (יש ילדים ? - גארדלנד , עיר הסרטים )

כל אחד מהמסלולים - יום.נדי פעם ייצא לך לראות איך נוסעים בהרים מי שיודעים,- איטלקים בקבוצות אופנועים רציניים ופררים/למבו/ פורש/מאסרטי למיניהם.

פורסם
כל מסלול פתוח(כמו סילברסטון שאני נהגתי עליו).

וכמו שאמרתי.. ימים ספציפיים בדמות "ימי מסלול" (או באיטליה - speed day).

הרינג הוא לדעתי המסלולל היחיד בעולם שבאמת פתוח לכולם כמעט כל-יום.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שילוב של נהיגה מעניינת מורונה עם נופים- כבישי הדולומיטים.

1. צא על ה A22 (E64)צפונה לאורך האדיג'ה לכוון אינסברוק, רד ימינה ממנו באורה לדולומיטים המזרחיים-או דרך עמק גרדנה,אורטיזיי, קאנאציי-לקורטינה.

2. לאורך אגם גארדה ,ריבה וצפונה ממנו לדולומיטים המערביים. חזור בכביש ממערב לאגם, דרך לימונה, סאלו,סירמיונה (יש ילדים ? - גארדלנד , עיר הסרטים )

כל אחד מהמסלולים - יום.נדי פעם ייצא לך לראות איך נוסעים בהרים מי שיודעים,- איטלקים בקבוצות אופנועים רציניים ופררים/למבו/ פורש/מאסרטי למיניהם.

תודה על התשובה חיים. נבדוק את האופציות הנ"ל. למרות שרציתי לבקר במסלול סגור, אבל כנראה שבמונזה זה לא יצא לפועל, לכן ניקח בחשבון את הכיבישם שהצעת.

שמר: אל תדאג, 50 אני לא אסע. :twisted:

ROOONEEYY

פורסם
וכמו שאמרתי.. ימים ספציפיים בדמות "ימי מסלול" (או באיטליה - speed day).

הרינג הוא לדעתי המסלולל היחיד בעולם שבאמת פתוח לכולם כמעט כל-יום.

זה בגלל שאין עליו מרוצים,המסלול שנותנים לההשתולל עליו זה המסלול הישן.

יש להם מסלול נוסף למרוצים.

ברוב המסלולים יש ימים פתוחים או ימים לבתי ספר לנהיגה.

הם צריכים לעשות כסף ממשהו,לא רק יום מרוץ אחד בשנה.

פליקס

תראה באתר שהעלתי קודם יש קישור לבתי ספר.

תבדוק מה יש להם על המסלול.

אני מתאר לעצמי שכל יום יש משהו על המסלול,רק צריך לבדוק מי עושה מה ומתי.

אייל

פורסם

אני הייתי נזהר ממשהו אחר..

בביקורי האחרון ברינג לפני כ 3 חודשים עשיתי כ 4 הקפות

באופל ווקטרה סטיישן דיזל של יורופקאר..כן אני יודע

לאחר כשבוע שחזרתי לארץ הגיע טלפון בהול ממשרד הנסיעות

לדברי הסוכנת נראתי נוהג ברכב ההשכרה במסלול מירוצים

וחברת יורופ קאר דורשת כ 2000 יורו :shock::shock: תמורת התיקונים שהאוטו היה

צריך לאחר הכניסה למסלול

התיקונים כללו החלפת צמיגים ,רפידות ברקסים, והדיסקים עצמם.

וכל זה מנסיעה רגועה יחסית למסלול מירוצים של 80 ק"מ

לאחר דין ודברים עם חברת ההשכרה עצמה הם הבינו שאין להם קייס

בעניין והחליטו רק להכניס אותי ל "רשימה שחורה" אצלהם ולא אוכל להשכיר אצלהם רכבים יותר

הוספתי תמונה "מפלילה" שצולמה על ידי אחד הצלמים במסלול

fffimage002.JPG

פורסם

זה המכונית היחידה שהצלחתי להשיג בטווח הקצר שהיה לי לפני הנסיעה

כבר יצא לי לנהוג במסלול במכוניות הרבה יותר חזקות

אבל אין ספק שכל נהיגה ברינג מהנה ולא חשוב באיזה רכב

פורסם

sharonarn

וואי הלחצת אותי לגמרי, איך זה מגיע לידי חברות ההשכרה? צלמים יעודיים או שהם מעינים בתמונות של הצלמים שמפורסמות באינטרנט?

אגב רועי (Discover) המסלול כבר מושבת כמה ימים - אני רואה במצלמות שמסדרים משהו בכניסה למסלול.

פיטר.

• תוכן חדש...