Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר באזור המרכז איפה אני יכול לעשות פורטינג ?

אשמח לדעת ממישהו שכבר עשה אצלו או מישהו שידוע ברמה טובה..

פורסם

בזמנו רציתי לעשות פורטינג רק לבית מצערת

הבנתי שדרוש אומן כדי לעשות פורטינג וחיפוש קצר שעשיתי (לא התעמקתי יותר מדי) לא מצא מישהו שעושה את זה ברמה.

בחו"ל יש סדאנות שאתה שולח להם את המצערת והם מחזירים לך אותה אחרי פורטינג, אבל אצלנו אין.

בכול מקרה פאדיחה הכי קטנה יכולה להביא אחריה צורך לשיפוץ ראש מנוע

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אתה צודק,גם אני הבנתי שאם מישהו שלא "תותח" בעניין יגרום נזק יותר מאשר תועלת..

אבל בטוח שיש בין יושבי הפורום לפחות אחד שיכול לעשות\להפנות לבעל מקצוע אמיתי בעניין

פורסם
בזמנו רציתי לעשות פורטינג רק לבית מצערת

הבנתי שדרוש אומן כדי לעשות פורטינג וחיפוש קצר שעשיתי (לא התעמקתי יותר מדי) לא מצא מישהו שעושה את זה ברמה.

בחו"ל יש סדאנות שאתה שולח להם את המצערת והם מחזירים לך אותה אחרי פורטינג, אבל אצלנו אין.

בכול מקרה פאדיחה הכי קטנה יכולה להביא אחריה צורך לשיפוץ ראש מנוע

עשיתי פורטינג לבית מצערת אתמול , אני רק יציין שהתוצאות הם די מדהימות בתגובה של הדוושה ואיך שפתאום האוטו מרגיש הרבה יותר חי .

אם בזמנו רציתה לעשות חבל שירדתה מזה , בוא נבהיר משהו , אני עשיתי את זה לבד , צריך לקחת בחשבון כמה כללי זהירות ובניהם לא להתקרב לאזור "אטימה " של המצערת אם תיפגע שם תמצא את עצמך אם כניסות אוויר ואוטו שעומד בסרק על 2000 סלד:-D

לכן צריכים להיות די זהירים אבל בסך הכל מאוד שווה .

אור

פורסם
עשיתי פורטינג לבית מצערת אתמול , אני רק יציין שהתוצאות הם די מדהימות בתגובה של הדוושה ואיך שפתאום האוטו מרגיש הרבה יותר חי .

אור

אתה יכול להעלות תמונות?

פורסם

יש לי תמונה אחת של אחרי שצולמה בפלאפון באיכות די נמוכה .

חיפוש קליל בגוגל יביא אותך להרבה יותר מידע ותמונות .

פורסם
מנוע בוקסר של אלפא 1.7 16V

ראשים מאלומניום

ירון מאולגה!

בחור זהב ופדנט אמיתי, ויש לו הרבה נסיון עם אלפות.

050-6433533

פורסם
אני מצדיע לך על האומץ.

באיזה כלים השתמש?

אני נוטה להאמין שיש לי קצת יותר כלים מאשר הבית הסטנדרטי .

אני עובד עם משחזת ציר אוויר , דרוש קומפרסר די חזק בשבילה , שלל אבני שיוף , סבלנות , זהירות , ודי הרבה ספרי קרבורטורים לנקות את המצערת אחרי ערמת הגרידי אלומניום שנהיו בכל מקום .

• תוכן חדש...