Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בסאב FI ומגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אליקו ,אתה רוצה להגיד לי שאתה שומע ביום יום כמו שאתה שומע במפגש?

אתה לא מרחם על האוזניים?:-)

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גיא: אחיך גם יכול להוציא את הקומפננטים שלו ולא ישימו לב שמשהו השתנה.

ואצלך ברכב יש קומפ' שאמור להיות דיי טוב, חבל שגם לא אין כלל נוכחות בסאונד.

אתה מדבר הרבה בלי לדעת רבע. למה? כי ה-RS לא רואה את ההייבריד מבחינת סט עצמו. אז למה אתה רושם שלא ישימו לב? הסטים שיש אצל אחי הם סטים לא פחות ממעולים (תמורה לכסף כמובן). בבקשה ממך מנואל, אם אתה לא מכיר, אל תגיב.

נ.ב

אצלי ברכב, מה לעשות שרציתי להשאיר הכל מקורי (מבחינת הלוק והשליטה לפחות). יש פשרות בחיים. אני לא רוצה לפרק את כל הדלתות שלי ושוב לעשות בניות, שאומנם יוסיפו, אבל בעתיד הרחוק יגרעו מערך הרכב, ובעיקר יעשו לי ייסורי מצפון (רכב חדש).

ועוד משהו קטן, אני רציתי לשמוע מוזיקה כמה שיותר מהר. ולטעמי (ולדעת אחרים גם), יצאה לי מערכת נחמדה+ בתקציב מינימום. אז בבקשה ממך מנואל, זה לא שהשקעתי סכומי עתק. השקעתי כמות כסף כמו שהפוקאל שלך עולה. לתשומת ליבך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

התכוונתי בנוגע לרכב של אחיך הוא שמרוב באס~רעש לא משנה מה יש בפרונט

לא שומעים כלום.

לגביי מה שקורה אצלך ברכב הבנתי.

יש הרבה אפשרויות להתקין קומפ' מעולים מקדימה מבלי להתעסק עם הדלתות.

אם אתה צריך יעוץ ~ תשאל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...