Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע עומדות על הפרק 307 HDI שנת 2002 במצב מעולה אבל עם 260K ק"מ.

קסארה HDI שנת 2005 גם היא במצב טוב ועם 100K ק"מ.

שתיהן פרטיות עם הסטוריית טיפולים בחברה.

הקסארה תעלה בערך 10K ש"ח יותר.

מה לדעתכם עדיף?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

ה 307 רכב מודרני הרבה יותר מהקסארה , מרווח יותר, נוח , מצויד מודרני ובטוח יותר.

מה מצב ה 307 ? , בדקת ספר טיפולים בעיון ?

כמה ק"מ אתה מתכוון לעשות בשנה ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

המצב של ה307 מעולה. וכמובן שיש תעוד טיפולים מלא רק בחברה.

ההתלבטות שלי היא בעיקר בגלל הק"מ הנמוך של הקסארה,דבר שגורם לי להאמין שלמכלולים יש יותר זמן עד שהם יתחילו "להתפגר".

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני חושב שאתה צודק, משאבת ההזרקה ב 307 אם לא הוחלפה עומדת בק"מ הגבוהה הזה לקראת סוף דרכה וזהו חלק יקר להחריד..

מעבר לזאת הבלאי הכללי של רכב אשר עבר 260K מתבטא לא רק במנוע אלא בשאר מיכלולי הרכב , בולמי זעזועים, קפיצים, שילדה, פנים הרכב ועוד..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני הייתי חד משמעית מעדיף את הקסארה, למרות שהיא מיושנת יותר. ב 100 אלף ק"מ רוב התקלות הגדולות והיקרות נמצאות עוד רחוק לפניך.

אגב, לדעתי יש טעות בשנת המודל שלה. אני כמעט בטוח, שקסארה שווקה עד 2004.

פורסם

ה-307 בטוחה יותר וגם בעלת מנוע חזק יותר (110כ"ס מול 90 בקסארה). עם זאת, לי הייתה קסארה כזו, והכוח מספק בהחלט, ובכלל מדובר בחבילה לא רעה.

מעבר למה שכבר נאמר בקשר לק"מ הגבוה, לי הלכו מזרקים ב-250K ק"מ, ונאמר לי שזה בערך אורך החיים שלהם. רעידות בסרק הן סימן היכר אופייני שהסוף קרוב. החלפה היא מאוד יקרה - החל מכ-4000 ש"ח לסט מפירוק, דרך כ-6000 ש"ח לשיפוץ מזרקים, וכ-14,000 ש"ח לסט מקורי חדש.

(add lightness' (Colin Chapman'

• תוכן חדש...