Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מצאתי הונדה סיויק, שנת 98 שמצאה חן בעיני שאני רוצה לקחת לבדיקה.

הרכב הינו יד שנייה, עם 175,000 קמ.

המוכר הינו הבעלים של הרכב 9 חודשים, ואומר כי אינו מסוגל להחזיק כלכלית את הרכב, ולכן הוא מוכר.

אין הסטורית טיפולים של הרכב. בבדיקה עם רשת מוסכי הונדה, טיפול אחרון במוסך רשת בשנת 2005, עם הפרש קילומטרז' הגיוני.

המוכר ציין כי אין תאונות שהוא יודע עליהן, אך תוך כדי הסתכלות על הרכב, אמר כדרך אגב שהוחלפה כנף אחורית.

כאשר אמרתי שכנף אחורית הוא ליקוי משמעותי יחסית, הוא אמר, כי יכול להיות שהוחלף רק פגוש, והוא לא יודע בדיוק.

סיכמנו לקחת את הרכב לבדיקה מחר, אך היום הוא התקשר על מנת להגיד שלקח את הרכב לפחח שיבדוק, והוא אמר שאכן הוחלפה כנף, אך זה לא משמעותי.

השאלה:

כמה משמעותית היא החלפת כנף אחורית ברכב מסוג זה, והאם כדאי עדיין לקחת אותו לבדיקה, או לוותר מראש ?

תודה!

פורסם

החלפת כנף אחורית היא ליקוי משמעותי מכיוון שמדובר בחלק מרותך ולא חלק מחובר עם ברגים.

משום מה,התנהלות המוכר בנושא לא נראית לי.הוא קנה את הרכב מיד ראשונה,כך שמי שמכר לו את הרכב היה זה שעבר תאונה.

אם תחליט לקנות את הרכב,צריכה לבוא הפחתה משמעותית ממחיר הרכב.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

לי דווקא נראה שהוא מנסה להיות ישר ואמיתי כי אין פה מה לרמות, בבדיקה יודעים הכל.

אם זה רק כנף והאוטו מוצא חן בעינייך והוא גם יד שניה אז אפשר לחיות עם זה, קשה למצוא שלמות.

• תוכן חדש...