Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני טס לקרואטיה והאיזור ואני מתכנן לעשות את כל הטיול ברכב.

אני מתלבט בין שני רכבים פיאט פונטו 1300 סמ"ק או גולף 1400 שני הרכבים ידניים.

אין לי צורך שהרכב יהיה מרווח כי אנחנו רק שני אנשים+ תיקים.

הגולף קצת יותר יקרה אבל לא בסכום שמפריע לי, אישית יש לי קצת העדפה לגולף אבל במנועים קטנים לא יצא לי לנהוג.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אם אפשר את אחת המכוניות בדיזל - מומלץ. יחסוך הרבה כסף אם אתם נוסעים הרבה.

נהגתי על גולף 1.4 ידנית - מרגישה נמרצת ונעימה בהחלט, גם אם לא חזקה במיוחד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לצערי אין את האופציה של דיזל.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בדוק לפי נתוני היצרן מי מהשתיים חסכונית יותר (ההרגשה שלי - הפונטו). מכיוון שבקרואטיה הדלק לא זול, הבחירה תהיה ברורה... ואגב, אני שכרתי שם (באופטיה) קורסה ידנית טורבו-דיזל, שהיתה מרווחת, נוחה וחזקה מ-א-ו-ד ומצד שני "אכלה" 1:20 בממוצע!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...