Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ABS ברובר 200

-יובל-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שנמצא לפני קנייה של רובר 200 1.6 שמורה מאוד. 135,000 K שנת 99.

אספתי מידע מתוך הפורום ולא הצלחתי להגיע לתשובות לשתי שאלות:

1) איך יודעים אם הABS עובד? (חוץ מהרעד והרעש) האם יש נורה שנדלקת בזמן הפעולה של המערכת?

2) במידה והABS לא תקין (אבל האוטו כמובן בולם) כמה ניתן להוריד על זה ממחיר הרכב?

אשמח לקבל עוד מידע שימושי ממי שיש לו נסיון עם הרכב.

תודה,

יובל

יובל

פורסם

1. לא אמורה להידלק שום נורה.

נורת ABS דולקת משמעותה תקלה במערכת ה-ABS.

2. איך יודעים אם המערכת עובדת? בולמים חזק ומרגישים את הרעידות בבלימה ורואים שהגלגלים לא ננעלים.

3. כמה ניתן להוריד על זה ממחיר הרכב? נוסעים למוסך מורשה, שואלים כמה יעלה התיקון (כולל מע"מ ועבודה) וזה הסכום המקסימלי שאתה יכול להוריד. מפה זה עניין של מיקוח.

חוצמזה, שגם ככה ה-200 נסחרות הרבה מתחת למחירון.

ואם אני הייתי קונה רובר 200 הייתי מתעסק יותר בלבדוק את הראש מנוע. שאם הוא עוד לא הלך, אז בקרוב...

פורסם

תודה על התגובה, אך עדיין לא ברור לי:

בזמן בלימה, תוך כדי שהמערכת בפעולה נדלקת הנורה של הABS.

האם זה מעיד על כך שהמערכת תקינה או שמה על כך שמשהו לא בסדר?

לדוגמה, בדיהטסו סיריון 2006 הנורה נדלקת כשהABS נכנס לפעולה וזה תקין.

יש כאן מישהו עם רובר 200 שיכול לענות על זה?

יובל

פורסם

לי יש רובר 200 ולא נדלקת שום נורה מתי שהABS נכנס לפעולה רק שיש תקלה של הABS נדלק נורה

אני שעשיתי ברקסים אז רציתי לבדוק אם הABS תקין פשוט נתתי לחיצה חזקה באמצע נסיעה והרגשתי את התקתוקים של הABS

• תוכן חדש...