Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד יוס התיפורים על הקורות ממש יפים ובכלל העבודה נקיה מאוד

אני מקווה שאני לא יחזור עם הזנב בין הרגלים מהמפגש הזה

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם

אף אחד לא יחזור עם הזנב בין הרגליים .

זה מפגש בשביל הכיף , זה לא תחרות של "למי יש יותר גדול" ...

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר - איפה התמונות של התא מטען ? הוא צריך להיות גם יפה פלאים =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
משהו סטנדרטי לחלוטין פלטה עם מגבר אחד ופרוססור לא טרחתי לצלם מעדיף דברים לא סטנדרטים אולי בעתיד תהייה בניה.

יעקב, מה זה? החמין טשטש את עינך מההודעה הנ"ל?:lol:

פורסם

אכן , יש מצב :wink:

תודה לך =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

:-)ממש לא התכוונתי לתחרות

זה היה בגדר צחוק

חוץ מזה שכל העסק הזה הוא רק לכיף וממש לא למי יש יותר גדול

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם
:-)ממש לא התכוונתי לתחרות

זה היה בגדר צחוק

חוץ מזה שכל העסק הזה הוא רק לכיף וממש לא למי יש יותר גדול

דווקא אתה יכול להתחרות בלי בעיה :)

אני זוכר עדיין את התרד שפתחת לגביי התייעצות על הרכיבים האלו וכתבתי שם .... יפה שזה הפך למציאות :)

עופר למה השינוי לקצת און אקסיס במידים ?

התפירה יצאה פצצה!!!!! אהבתי מאוד .. זה יותר יפה .

מציק לי שהרמקול מאחורי גריל עם בד .. גם אם הוא אקוסטי.... תנסה לשים פלסטיק הוא בעל פחות תכונות אקוסטיות

• תוכן חדש...