Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

אני לא בטוח שאתם זוכרים אותי, אבל לפני חודשיים בערך היו לי 2 נושאים לגבי ייעוץ לרכישת רכב חדש.

המחשבה הייתה הונדה סיביק חדשה, אבל דברים קרו והחלטנו שזה פשוט לא שווה לנו.

זה בגלל שאני עוד שנה הולך לצבא, וכשאני יהיה בצבא פשוט לא יהיה משתלם להחזיק את האוטו\להביא אותו לאחד הסוכנים בחברה, כי בנינו זה יותר מדי.

גם הביטוח שלו להחזקה אחרי הצבא לא יהיה שווה, ככה שדיי ירדנו מעניין.

אז ככה, אבא שלי מתכוון לקנות סירון חדשה בשביל אחד העובדים, וחשב גם להביא לי, אבל כמובן שלא רציתי, כי בנינו האוטו מכוער ולא מתאים לאדם צעיר.

האופציה היחידה שעלתה לי בראש - הסקודה פאביה.

קראתי פה בפורום תגובות דיי טובות עליה.

אני לא מתכוון לקחת את הגירסה הפשוטה ביותר, חשבתי יותר בכיוון של ה SPORT+ שעולה 105 ( חריגה אפשרית ), והאמת שבאתר של סקודה לא בדיוק מצאתי מה התופסות שם, אשמח לשמוע ממישהו שיודע.

רציתי לשמוע קצת תגובות חדשות מאנשים פה, בעקרון בימים הקרובים אני אלך לראות ( תיכף חוזרים ללימודים, לא בא לי בטוב אוטובוס :p ).

תודה מראש :)

----------

כמובן שעוד אופציה זה רכב משומש, רעיון שגם אני וגם אבא שלי פחות אוהבים.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה דעתך על מזדה 2? מנוע 1.5, מראה צעיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מה דעתך על מזדה 2? מנוע 1.5, מראה צעיר.

גם כן אופציה, ואללה כל פינה בעיר אפשר לראות מאזדה 2...

גם ממה שאני זוכר המחיר הוא 105.

נלך לראות גם כן.

בפורום כאן ראיתי ש RS שולט בכל הקשור לפאביה ( מעניין למה :p ), נקווה שגם הוא ייתן פה איזו תגובה.

ראיתי את הנושא שלו עם התמונות, דיי התרשמתי מהמכונית.

המחשבה שלי הייתה לקנות אוטומטית ולא ידנית, השאלה איזה הפרש יש במחירים.

פורסם
לפי דעתי זה רכב לבחורה, בכל מקרה קשה להגדיר אותו unisex....

עקרונית אין לי בעיה עם כאלו מכוניות, נסעתי היום שוב על ה 207 שלנו ( שהיא לא ממש אצלנו ), וחוץ מזה שרואים שלחרא שנוהג עליה לא אכפת ממנה, אין לי בעיה עם כאלו מכוניות.

פעם בחודש לקחת לשטיפה לא מסוגל, לבדוק שמנים, לא מסוגל, כואב הלב.

דחוף להחליף לו בסירון.

חבר'ה, אני אשמח לשמוע עוד קצת הצעות.

פורסם

^_^

לגבי הפאביה

מממ

בעקרון יש לי שאלה אחת עיקרית

מה מיוחד בגירסת ה SPORT+ ( שעולה 105K )?

הגג הלבן מגיע איתה?

מגנזיום?

פורסם

SPORT - מושבים תומכים משמעותית (נוחים ותומכים להפליא), הגה 3 צלעות (שנתרם מהאוקטביה vRS), ריפודים ודיפונים שונים וצמיגי 205/45 על חישוקי 16'.

גג לבן - כרגע מוצע ללא תוספת תשלום ואך ורק ברמות גימור Elegance, SPORT.

שאלות נוספות?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מממ

בעקרון שאלות שאמורות להעלם עם נסיעת מבחן וראיה של האוטו עצמו.

כמו נוחות על הכביש וכו'.

פרט לזה, אתה מרוצה מהאוטו?

פורסם

טוב אז עדכון קטן...

היום משום מה קפץ לאבא שלי ג'וק של I30.

הלכנו לראות, ראינו בתצוגה את ה I30 מנוע 2000 הכי מפוארת, באמת שניראת שווה.

אמרו לנו שנשארה אחת אחרונה מתצוגה, כשבאנו לבדוק ולתת מקדמה ( רק בשביל שלא יחטפו לפנינו את האוטו, כי פנימית וחיצונית הוא מעולה, השאלה שלנו הייתה לגבי הנסיעה שלו ), אמרו לנו שבדיוק לפנינו בסניף אחר לקחו אותו \:

הציעו לנו את גירסת ה 1.6.

עשינו גם במקום נסיעת מבחן, אבא שלי נהג ( אני שכחתי להביא רשיון, כי זה היה ספונטני כזה ), ומהתרשמות שלי בתוך האוטו, הנסיעה סבירה ( לא מצפה ל BMW... ).

ביום ראשון יש גם לי נסיעת מבחן על ה I30 1.6.

איך שחזרנו, אבא שלי ראה מאזדה 3 2008 מנוע 2.0 חדשה - שמורה - מאובזרת ביותר ( מגנזיום יפים, גלגלים רחבים יותר, חלונות שחורים ), הציעו 120 גם כן. אבא שלי גם הספיק לנהוג עליה ( אני לא הייתי איתו ), ולדעתי הוא התלהב קצת :D

בחזרה הביתה, הוא בא אלי ביציאה שהוא לא יכול להוציא עכשיו כ"כ הרבה כסף במזומן על המאזדה

מפה אני כבר לא הבנתי את הראש שלו, הוא גרם לי להתלהב ( ולא רק לי ), ואחרי כמה שעות הוריד אותי לרצפה \:

מקווה שאיכשהו בסוף נסתדר ( ניראה אחרי הנסעיה על ה I30 ), בכל אופן אני גם יום ראשון אחרי הנסיעת מבחן אלך לסקודה ולמאזדה את הפאביה ואת ה 2.

מה שהכי מוזר, זה שהוא אומר לי באזור ה 100, ואז בא ומציע לי ב 120, ככה שאני מזמן הלכתי לאיבוד.

פורסם

עוד עדכון ( מקווה שאין בעיה עם הדאבל ).

אז כמו שאמרתי, אני לא מבין את הראש של אבא שלי, וכניראה שאני לא אבין.

היום הא הזמין מאזדה 3 חדשה, הגירסה היקרה יותר עם מנוע 2000.

עד עכשיו זה בכלל בכלל לא היה הכיוון ( מאזדה ), אבל ניראה לי שהוא התלהב אחרי שהוא נהג על הרכב שהוא מצא לקניה...

בכל אופן, מי יגיד לא לזה ?!1? D:

אז אם הכל יסתדר עם הבנק, יהיה אפשר להגיד מזל טוב.

מה שהיה מוזר זה שהוא מחפש חסכוני בדלק, ומנתונים של היצרן, קשה לקרוא למאזדה חסכונית.

רוב הנסיעות שלי יהיו בעיר, אני נוסע דיי סביר בלי יותר מדי להתלהב על לחיצות.

מה גם, שהביטוח שלה לנהג חדש כמוני הוא דיי יקר, ככה שזה שיקולים שאני לא הכי מבין, באמת.

אגב, נסעתי גם על היונדאי, לטעמי היא הייתה מעולה, אבא שלי גם נהג ולא הכי אהב, והביטוח שלה לנהג חדש עולה 4980, שזה סביר ביותר.

-------

זה רק אני או שלמאזדה 3 אין ESP?

לפי הנתונים שאני קורא באתר שלהם, אני לא מוצא לזה אזכור.

------

ראיתי קצת יותר למטה שיש DSC שזו היא גם מערכת לבקרת יציבות.

פורסם

ספק אם אני אצליח לשנות את הבחירה.

אני חושב שהבנתי מדוע הוא לקח דווקא את המאזדה, למרות שלי אישית לא הייתה בעיה עם ה I30, שכמובן הצרכית דלק שלה עדיפה ע"פ המאזדה.

יש עוד גורם שמעורב בעניין, אני אנסה אולי מחר לדבר איתו על הקטע של הדלק אם הוא באמת מוכן לשלם עליו כ"כ הרבה...

אגב, לדעתי המאזדה חוץ מהקטע של הדלק ניראת שווה ביותר - במחיר שלה היא נותנת תמורה מעולה לכסף.

פורסם

תראה יניב,

קודם כל יש לך אבא נפלא, אני לא מכיר הרבה אבות שהיו מוכנים לרכוש עבור הבן שלהם רכב חדש מהניילון ועוד עם מנוע 2000.

תתחדש על הרכב.

אני לא רוצה כמובן לקלקל/ להרוס לך את ההתלהבות, אבל אם הבנתי נכון הרכב מיועד לך ואתה נהג חדש, שצריך אותו לביה"ס וחזרה (נסיעות עירוניות).

המאזדה 3 זהו רכב משפחתי, אני הייתי הולך לכיוון של המאזדה 2, סוזוקי סוויפט, פיאט גרנדה פונטו והסקודה פביה. דהיינו, מכוניות קטנות עם מנועים של 1400 עד 1600 סמ"ק, פשוט כי זה חסכוני יותר וגם לא צריך יותר.

אגב, DSC ו- ESP זו אותה מערכת, מדובר על בקרת יציבות.

מערכת ה- ABS ביחד עם ה- ESP אלו מערכות מצילות חיים מדרגה ראשונה, אל תרכשו רכב חדש בלעדיהם.

• תוכן חדש...